JULEN -07


Dax att blogga lite kanske..var ett tag sen nu, har varit lite mycket under jul så har inte hunnit med att sitta vid datorn så mycket..hmm vart ska man börja..
Har varit en mycket trevlig och rolig jul, mycket flängande överallt men väldans skoj=)..
Fredagen före jul så var vi hem till Sandra, David & barnen och firade mini-jul=)..Therese, Thommie & barnen, Tessa, Roger & Mathilda var oxå med=)..Vi hade en trevlig kväll med pizza, paketöppnande, lek, bus och massa massa tjålande..hehe..

..Här öppnas det paket för fullt..



HIPP HIPP HURRA på Albins födelsedag (23/12)..<3

pussar & kramar till dig



Julafton började med att min mamma och pappa kom hit på lite julfrukost=)..så trevlig så..Liam & Alicia öppnade paketen dom fick utav oss och sedan gjorde vi oss iordning för julfirande på jägarnäs hos Jockes mamma och pappa..Där var oxå Janne & Anna, Jockes mormor och farmor =)..Liam fick träffa tomten och han var såå glad, älskar verkligen tomten. Blev alldeles galen och sprang runt med honom och hämtade paket och sen när tomten skulle gå så fick han en stor kram och en puss av Liam..hihi..har aldrig sett ett barn som är så tokig i tomten..=)
På kvällen så åkte vi hem till Therese, Thommie & barnen och hade vårt traditionella julfirande med paketöppnande och skinksmörgås=). Alexandra, Jonas & barnen var oxå där och Anna & Janne såklart=)..

JULFRUKOSTEN


JULFIRANDE PÅ JÄGARNÄS




JULFIRANDE MED VÄNNERNA





Juldagen firade vi hemma hos min mamma och pappa. Där var oxå min bror med sambon Madde och min mormor och morfar =)..Vi åt gott och hade det trevligt..Liam och Alicia fick ännu mera paket..hehe..och Liam fick träffa tomten IGEN, han var glad för det..hihi..






STORT TACK TILL ALLA NÄRA & KÄRA FÖR VÄLDIGT TREVLIGA JULFIRANDEN =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0