Torsdag..

Idag har jag, Liam och Alicia varit till Borlänge och shoppat "som vanligt" med Anna =)..Där mötte vi oxå upp Sandra som med ville ut å shoppa=)..Vi var där i 7 timmar..haha..:-O..HELT otroligt..
Sen när vi skulle åka hem så åkte väl Liam på feber..stackarn..Shopping feber kallar Jocke det..Hoppas han inte blir allt för sjuk nu..:-(..
Shoppade iaf byxor, skor och 2 tröjjor till mig som jag ska ha på Alicias dop=). Sen köpte jag en kavaj till Liam, lite julklappar och en till doppresent till Elvira =)..

Nej nu ska jag försöka få i mig nått att äta, börjar bli hungrig..

TACK till Anna och Sandra för en trevlig dag i borlänge..puss&kram till er!!

..Hörs&Syns..

Onsdag..

Idag har vi varit uppe hos Alexandra, Albin och Elvira och lekt lite=), Liam och Albin sprang runt med varsin kamera och tog kort på allt..hihi..blev ju JÄTTE bra kort ;-)..Sen bråkade dom ju lite oxå, som alltid..hihi..måste ha samma grejjer jämt..:-D..Men självklart har dom ju JÄTTE roligt ihop när dom leker oxå..


Liam tagit kort på Albin =)


Liam tagit kort på sig själv..hihi..


Tjejkväll med hela tjejligan =)
På kvällen hade vi det jätte trevligt med alla tjejjorna=). Det var Jag & Alicia, Therese & Thea, Tessa & Mathilda, Sandra & Lovisa, Alexandra & Elvira och Sara & Freja..Vi hade jätte trevligt tycker jag, måste vi fortsätta med nu varje vecka=)..








TACK för en trevlig kväll allihooooopa!!!..

Mathilda

Pussar och kramar till Mathilda som blir 4 månader idag=), stora tjejen=)
Hipp Hipp HURRA HURRA



Helgen...

Söndag

Jaha..då var snart helgen sluuut..har varit en väldigt trevlig helg iaf=)..
Idag "tvingade" Tessa med oss till borlänge för att shoppa..hihi..det var lätt att få med mig men för min sambo var det inte så imponerande..haha..men tror han hade kul ändå=)..TACK THERESE=)..
Shoppade nya skor till mig och Liam, var på tiden=), Kläder till både Alicia och Liam som dom ska ha på dopet + lite mera kläder..hihi..Köpte även 2 par tröjjor till mig själv oxå..Jocke shoppade massa saker på Jula som jag inte har en aning om vad det är, lika bra kanske..haha..

Alicia & Matilda sitter skönt i samma vagn=)



Roger, Liam & Jocke =)


Nu på kvällen har vi varit ut till Jockes föräldrar och ätit lite mat, behövdes efter den långa dagen på kupolen..hihi..
Liam ska sova hos dom inatt, han och farmor ska baka pepparkakor i morgon och åka massa pulka..=)..
Farfar hade köpt en radiostyrd bil till Liam, han var helt tokig i den..haha..så han ville knappast följa med oss hem, fick t.o.m en godnatt puss och en kram av honom innan vi åkte. Annars brukar han bli jätte ledsen när man åker ifrån honom, men inte idag=) å glad är jag för det..
Nej nu ska jag ta och slappa i soffan en stund och ge Alicia lite mat, förhoppningsvis somnar hon snart..=)..
Ha en trevlig vecka allihooooopa=)

...

Lördag

Dagen började med att  jag fick sovmorgon..så skönt, tack älskling=) ..Sen åkte Jocke och Liam till en utav Jockes vänner och skulle åka lite bob=).. Jag skulle få försöka städa lite hemma utan att ha en liten kille som springer runt och river fram allt på en gång..=)..
På kvällen så hade jag bjudit hit lite vänner på en myskväll med grönsaker & dip, goooodis och lite annat smått å gott=)..Var en jätte trevlig kväll, måste göras om snart=)..
Vännerna..ni betyder såå MYCKET..


366504-8








...

Fredag

Jocke har varit hemma från jobbet och hjälpt stackars handikappade mig idag, så snäll så.Har fortfarande JÄTTE ont men lite bättre iaf =)
På kvällen kom Therese, Thommie, Saga och Thea hit och hade idolkväll mé oss , riktigt trevligt hade vi..käkade JÄTTE god mat och hade det mysigt..Men jag är såå förbannad på utröstningen..blev inte alls som jag ville, blev HELT FEL.."snyft"..
..Pussar & kramar till er..

366504-7

...


Måste skicka en STOR blöt puss till Elvira som blev 4 månader igår..Hurra Hurra..=)

366504-6

Aj Aj Aj

Trökväder .."suck"..och ont i handleden har jag=(..Var till akuten igår och röntgade den men inget brutet iaf, bara en rejäl vrickning. Och det är inte bara ska jag säga, gör SKIT ont=(. Han sa att jag skulle vila den och inte belasta den så mycket. Det är ju LÄTT..hehe..eller inte. Går ju inte så bra när man har två småttingar hemma att ta hand om. Jocke skulle iaf vara hemma imorn så då kan jag ju vil lite iaf=)..Tack älskling=)

Idag har Alexandra, Albin och Elvira varit här en sväng och lekt med oss=). Vi käkade lunch ihop och hade det trevligt=)

Igår var vi hem till Sandra, David, Olivia och Lovisa och hälsade på. Tessa och Mathilda var oxå med=).
Vilka söta prinsessor dom har i sin familj. Lovisa var ju såå liten=) Har aldrig haft en sån liten bebis. Mina har ju varit dunderklunpar båda två..haha..
Måste vi iaf göra om snart igen, så trevligt att umgås med er=)..



Alicia, Lovisa och Mathilda =)

Alicia, Lovisa och Mathilda=)


Då var vi här också..=)

Då har familjen Norman/Nordh skaffat sig en blogg oxå =)
Ska försöka hålla er uppdaterade om vad som försegår i våra liv=)


RSS 2.0