IQ test..

Har gjort IQ testet som therese la ut på sin blogg=D..
Namn: Malin Nordh
Ditt totalresultat: 114
Resultatkategori: Övernormal

Du fick bättre resultat än 82 % av populationen.

Sen om det beror på att man är duktig att gissa..vem vet???..;-)

http://www.illvet.se


Några frisyrer..haha




Det här var ju skiit kul tycker jag..=D

...

10 favoriter:
Färg: Brun, svart, röd
Mat: hmm..Levergryta..haha..
Band: Inget speciellt..
Film: Många bra men en favorit är Höstlegender=D..och skräckfilmer såklart!!..
Bok: Ingen bok människa..
Årstid: Sommar
Veckodag: Freeedag!!
Glassmak: Choklad
Tid på dygnet: Kväll..

9 för tillfället:
Humör: Tröött
Kläder: pyjamas
Bakgrund:Har disney chanel på..haha..just nu lyssnar jag på Stanley..=D:.
Nagellack: nix!!
Tid: 09.50
Omgivning: Ett vardagsrum med leksaker överallt.."suck"..
Irritationsobjekt: En leksak som Alicia sitter och leker med som låter likadant HELA tiden..haha..

8 första:
Bästa vän:
Hmm..första bästa vän..Måste varit min granne på ludvika gård..Anna..
Screen name:
??
Husdjur: Katten Missan
Piercing: Naveln

Förälskelse: Kommer inte ihåg..hmm..
Musik: Roxett, backstreet boys och Ace of base..haha..
Bil: Nissan
Kyss: Så bra minne har jag inte..haha..

7 senaste:
Cigarett: Nyss
Mat: Ägg, bacon, paprika och ostskivor=D
Dryck: Te
Biltur: Till Stan igår!! 
Kyss: Jocke såklart !!
Spelade låt: Britney..
TV-program: Den nya serien igår kväll på 4:an..vad hette den nu igen..hmm..

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner:
Haha..ja kanske det ;-)
Brutit mot lagen: Haha..Jaa..
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Ja?! Blir nog inte särskillt ren om man har kläderna på!!
Varit med på TV:  Japp..!!..
Kysst någon du inte känner: Ja!

5 nej tack:
Kläder:
 Sverige dräkt..haha 
Mat: Surströmming
Musik: Kristet skiiit!!
Dryck: Öl
Personlighetsdrag: Jag brukar klara av alla men visst finns det såna man inte tål..

4 saker:
Du gjorde igår kväll:
La mina barn, tittade på TV, pratade i telefon..
Du kan höra just nu: TV:n och Liam som busar med Alicia..
Du inte kan leva utan: Nära och kära och datorn såklart..haha
Du gör när du har tråkigt: Sitter vid datorn,pratar i telefon..

2 val:
Kaffe eller te:
Te!
Vår eller höst: Vår

1 önskan:
Ska gifta mig nån gång!!..=D..

Freedag!

Veckan har rusat förbi..Redan fredag..
Liam har vattkoppor, man får aldrig vara frisk, fast jag tycker det är bra att han har det nu när han är så liten. Han har inte så jätte många prickar heller, det är några stycken på varje kroppsdel.  Han kliar på dom ibland men verkar inte störas så värst mycket av dom=D..Nu får man väl gå och vänta på att nästa ska få om två veckor då kanske..Skönt om dom båda kan ha det gjort..

I veckan har vi umgåts med vänner (försökt smitta med lite vattkoppor)..hehe..Både Mathilda och Elvira har hunnit blivit 7 månader..Pussar till er♥♥..Och idag blir Lovisa 4 månader, Puss på dig♥♥..Gud va fort det går, tycker nyss vi fick våra små prinsessor=D..

Imorn blir det party party..Då ska de festas med Tessa, Alexandra, Sandra, Anna och förhoppningsvis Therese, DU SKA MED..haha..Ska bli så kul=D..Tycker om er tjejjor♥♥♥

Lite bilder från veckan




Trevlig helg på er!!

Måndag!!

Ny vecka, nya tag!!

Helgen har varit lugn, jag och barnen är friska nu iaf men Jocke är dålig=(..Han har ont i hela kroppen och febertoppar på nätterna..knepigt, men han brukar få så lite då och då, oftast när han jobbat mycket och sedan varvar ner..Hoppas han snart ska vara bättre..
Idag har Jag & Barnen, Therese & Barnen varit till borlänge och träffat min bror=D..Vi var på kupolen och shoppade liite..alltid lika roligt=D..Till Alicia blev det två sätt på lindex. Två tröjjor ,strumpbyxor och jeans på HM och en speldosa=D..Liam fick sig en Bobbycar, ny potta och två tröjjor=D..Blev ingenting till mig själv idag, hann inte med det och så orkade vi inte när vi hade alla barnen med..
haha, inne på kapphal så var vi med om nått roligt..haha..Jag stod och skulle betala när Liam försvann så Jimmy sprang efter honom. Då stack Saga oxå iväg åt ett annat håll så jag sprang efter henne och då kommer hon emot mig och har tagit av sig kläderna..HAHA..stod där i bara byxor..hihi..hon är väl för söt. Så vi sprang runt där och letade efter hennes kläder..haha..roliga Saga..<3..Therese köpte sig oxå ett Nintendo Wii=D..Så när vi kom hem så åkte vi upp till dom och spelade lite, är ju såå roligt..träningsvärk imorn då kanske..haha..Tack för en trevlig dag i borlänge tjejjor & Jimmy=D..och tack Jimmy för de fina kläderna som barnen fick..=D.

Nej nu ska jag göra min sambo sällskap i soffan och titta på CSI, första gången han är uppe idag..stackarn..

Gonatt!!.. och gör inget som jag inte skulle gjort;-)

PUSS till Olivia som är sjuuuk..hoppas du snart är frisk så vi kan leka=D <3<3<3

Löördag!!

Nu är Alicia så gott som frisk iaf..=D..Snorig fortfarande men inte så mycket mer än det..Liam har sovit hos farmor och farfar inatt..Han var alldeles överlycklig när han skulle få sova kvar där..=D..Skönt för honom att få komma hemifrån ett tag nu när vi bara varit sjuka och inne hela veckan..Blir långtråkigt för honom..Jocke sover fortfarande..hmm..hoppas inte han är på väg att bli dålig nu..
image222
Piggare..=D..Hittade på en pappersbit som var sååå rolig att riva sönder..=D

Jaha, vad händer idag..hmm..Kanske blir en sväng upp till gruvkontotet och kika på en film ikväll..utan barn och sambo..hehe..Få se hur han mår först bara..

Igår var en dag som jag ALDRIG glömmer..hahahahaha..Jag gjorde en kanalsökning på TV:n och fick in kanal 3.."JIPPI"..tror ni jag blev överlycklig då lr?..JAAAAAA..som jag har längtat efter kanal 3 och så har canal digital fixat så att man får trean..Jag dansade av lycka för mig själv här igår..haha..Knäpp man är egentligen, att man kan bli så glad över en kanal..hahaha..den här helgen blev mer än BRAAAAAA..=D..Nu du Tessa, kan vi kika på våra bästa år här oxå..haha ;-)..En STOR ros till canal digital..hehe..

Nej nu ska jag försöka få upp min sambo, tänkte jag skulle ta en rens nere i källaren idag..om jag orkar och får lust till det, just nu känns det som att jag hellre går ut i det här fina vädret..Sen ska vi ju åka och hämta våran prins oxå..=D
image223

Ha en trevlig lördag..

<3

Freedag!!

Äntligen fredag och vi har fått sova hela natten inatt "jippi"..det behövdes verkligen efter flera nätter utan sömn..Alicia har haft 40 graders feber och är jätte förkyld:-(..Så synd om henne, ögonen bara rinner och hon är helt slut...Liam är också jätte förkyld men har ingen feber ÄN iaf..peppar peppar..
Jaha, då var det fredag idag då..:-D..Blir väl ingen let´s dance med familjen Jansson/Andersson =(..Verkar som att det är bestämt att vi inte ska ha några fredagsträffar..hehe..vi är ju jämt sjuka eller så är det nått annat..haha..men nästa fredag kanske??...=))..Jag får ha myyspyys med min sambo och mina barn..det behävs det med efter dom här dagarna, skönt att bara ta det lugnt..
Å vilket väder det är ute då..Solen skiner..Nu får det mer än gärna bli vår ute..
Nej nu ska jag slänga i mig lite frukost..

Trevlig helg på er!!



ÄNTLIGEN!!

Helsingfors..here we come =D..NU är kryssningen bokad och klar..4 april drar Jag, Therese, Sandra, Fia och Linda  till finland.♥♥.hehe..Ska bli såå himla skoj..längtar verkligen..

image221


Prinsessan!!


Make an on-line slide show at www.OneTrueMedia.com

Prinsen!!


Photo and video editing at www.OneTrueMedia.com

Tisdag!!

Då har jag inte bloggat på några dagar, fy skäms på mig..=D..
Det var väl min tur att bli sjuk nu, har ju klarat mig hela vintern men nu orkade tydligen inte kroppen mera..hehe..Har legat i feber och haft sånt tryck i huvudet, näsan och öronen..bra drygt, men är bättre idag iaf=D..Nu var det ungarnas tur att bli snoriga IGEN..dom får aldrig vara friska.."suck"..Men vi har iaf inte åkt på någon magsjuka än..peppar peppar..Många andra i våran umgängeskrets som har det nu..KRAMAR till er!! Hoppas vi slipper det..och inga vattkoppor har dykt upp än, synar barnens kroppar varje dag..=D..

Idag var en vän till mig hit och klippte mig och Liam, var verkligen på tiden, iaf för Liams del. Man såg ju knappt ansiktet hans..haha..Nu är han så fiiiin=D..

Snart kryssningsdax oxå..=D..eller bokning iaf..hihi..Ni som inte vill eller har bestämt er än kan fortfarande följa med om ni vill..Bara att säga till=D..Vi kommer få såå skoj..Läääängtar..

Nej nu ska jag göra min lilla prins klar för kvällen..han har nyss suttit på pottan och pinkat igen.."glad är jag"..=D..

Gokväll på er!!

Lördag!!

Alla hjärtans dag blev inte riktigt som jag tänkt mig..Jocke var inte hemma förräns kl 21.30..Han var tvungen att fixa skotrar för idag har dom varit i Sälen och lekt av sig lite..haha..Men fick ju fira med mina barn och det är riktigt mysigt det mé..♥♥..
Igår var Therese, Thommie & Thea hit och lekte med mig..=D.Saga sov hos mormor...Jocke hade massor att fixa inför sälen trippen så han var inte hemma förräns kl 1 på natten..Men vi hade det trevligt ändå..Vi gjorde egen pizza i min pizzamaskin.."smarrigt värre"..Vet inte om Thommie hade det så skoj med bara oss tjejjer..haha..dessutom fick han en pizza som inte var direkt hel..hahahaha..Men han TYCKER om att umgås med mig ;-)..

Idag har vi varit i ishallen hela dagen nästan..Var företagshockey så vi var dit å kikade lite..Jag och barnen åkte dit med Therese, Thommie och Thea..♥..Granntjejen Maja spelade i pausen oxå..Hon var såå duktig..Tror Liam tyckte det var riktigt skoj att kika på hockey..

Ikväll blir det hemma mys och kika på film eller melodifestivalen..Har inte riktigt bestämt mig än ..

En Stor blöt puss till Mathilda som kan ställa sig upp helt själv nu♥..så duktig tjej..Nu står det inte på innan hon går sina första steg..hehe..;-)..

Och en KRAM till Alexandra ♥

Alla hjärtans dag!


image216

Hoppas ni alla får en mysig och trevlig alla hjärtans dag
Många pussar och kramar till alla mina Nära & Kära..Ni betyder allt!!

Vi har haft en väldigt bra start på våran alla hjärtans dag=D..Vi har precis kommit hem ifrån Sandra & barnen. Där var oxå Therese, Saga & Thea, Tessa & Mathilda =D..Man kan inte börja dagen bättre än med att umgås med vännerna..♥♥♥..Barnen lekte (lite slagsmål), men annars hade dom skoj=D. Det böds på fiin alla hjärtans dag middag oxå..hihi..Smarrigt som tusan!!

image217


Igår var jag och Alicia in på villgott med Tessa & Mathilda...Alexandra & Elvira, Emelie & Melina kom oxå dit =D
Var jätte mycket folk där=D..Kul att komma iväg lite med bara Alicia oxå. Liam var hos mormor och sov middag=D..

Alicia & Mathilda

Sen på kvällen åkte Jag, Jocke och barnen hem till Sandra, David & Barnen och käkade kycklinggryta och ris=D..Jätte gott!! Fia och Fredrik kom dit med jätte god paj oxå..hihi..Sen kikade vi på greys anatomy..sååå bra var det, nu måste man ju vänta en hel vecka till nästa avsnitt..TACK för en trevlig kväll vännerna=D..

Lovisa & Alicia
Fick inget kort på dom andra två busungarna..hehe..springer så fort man tar fram kameran..=D


Nej nu ska jag städa lite innan Jocke kommer hem..Blir myspys med barnen och sambo ikväll=D..♥♥♥

Hoppas ni alla får en trevlig dag...♥
Vill tacka mina gudbarn Saga och Thea för det JÄTTE fina armbandet jag fick utav er i tisdags ..Ni är väl för gulliga♥ Älskar er!!

Sooolen =D

image214

Tittade ut imorse och "I like it" =D..soooolen..Inte kanske den finaste gården..haha..men får trösta mig med att det blir färdigt till sommaren=D..

Igår var vi hem till Tessa & Mathilda och träffade små tjejjorna=D..Elvira och Freja var inte med denna gången..
Tessa bjöd på spagetti och köttfärssås..MUMMA..jätte gott var det..Nästa vecka ska vi vara hos Alexandra & Elvira =D..Tack Tessa och ni andra tjejjor för en trevlig eftermiddag & kväll..
image215
Lovisa, Alicia, Mathilda och Thea <3

Liam pinkade på pottan igår.."JIPPI"..Han har verkligen tvärvägrat att sitta där jämt, men nu har det funkat bra ett par dagar och igår så kom första pinket. Han blev så himla glad och tyckte han var jätte duktig. Mammas prins!! <3.

Nej nu ska jag fortsätta göra oss iordning. Ska köra Liam till mamma och sen ska jag och Alicia ner på babycafé på Villgott=D..


Vecka 14 blir det kryssning med vännerna..Läängtar..f-n va skoj vi ska ha <3

Dikes promenad..=D

Har varit en väldigt rolig och intressant dag..haha..Har varit hemma hos Sandra och barnen idag, Tessa & Mathilda var oxå med=D..Sandra bjöd på lunch..TACK=D..och barnen lekte och hade skoj..Vi var ute en sväng för vilket väder det var idag..solen värmde och nu känns det som att det gärna får bli vår..Efter vi käkat, lekt och tjålat en stund så gick vi ut på en promenad så barnen skulle få sova..haha..slutade med att vi hamnade gåendes bredvid stora vägen i diket..hahahaha..vilken resa, men gud va skoj vi hade..Synd man glömde kameran inne. Fattar inte riktigt hur vi tog oss hem igen men det gick bra..Trodde nästan vi skulle åka i vattnet ett tag..haha..Ni är väl för roliga tjejjor=D♥♥♥..Något som vi kan skratta åt ett tag..hehe..



Imorn bär det av hem till Tessa & Mathilda, dax för tjejligan träff igen =D..Undra vad Tessa kommer bjuda på för gott då..Får vi se nya köksbordet och stolarna oxå..=D..Så snäll Roger du har..hehe..
Och lilla Saga har ännu fler prickar idag..Lilla stumpan, hoppas du snart är frisk..STOR PUSS till dig♥♥



På onsdag börjar ju Greys Anatomy.."jippi"..som jag har längtat..

image212


Nej nu är det dax att slå huvet i kudden tror jag..


Söndag!!

Helgen och denna vecka över..Umgåts med vännerna och lilla Thea har hunnit fått vatten på huvudet oxå =D..

I torsdags så var ju lilla tjejligan hit=D..Dom Växer så det knakar..Mathilda kryper redan, herregud vilken fart hon snart kommer ha..hehe..Vi åt kycklingsallad och tjålade skit..Alltid lika trevligt..



I fredags så var jag, Therese & Alexandra till Församlingsgården och fixade dukningen inför Theas dop..Blev så fiint så..=D..Jocke och barnen var hemma med Thommie och barnen..Bättre papporna slår sig ihop när dom blir själva med ungarna..haha..

Ja och i lördags var det ju dop..Gick JÄTTE bra, Thea var såå duktig.."mosters" stora tjej♥♥..Hon sa inte ett ljud, glad och go hela tiden..hihi..och så mycket fina presenter hon fick=D...STORT TACK till Thea med familj för att jag fick äran att vara gudmor..NI betyder väldigt mycket..Älskar er!! ♥♥♥..

image192


Tårtorna..såå fina..




Lördags kvällen spenderade vi hemma hos Therese & Thommie, Jag och Therese drack ett par cider och karlarna lite öl och endel whiskey..hehe..Vi lånade Sagas rum och sov kvar, vädigt snällt=D.. På morgonen när vi vaknade så var Saga jätte prickig över hela kroppen..VATTKOPPOR..hehe..så nu får vi väl hoppas att mina barn oxå åker på det så dom slipper det senare i livet..En puss till Saga som är sjuuuk..♥

Stort tack till Sandra och David för de fina kläderna Alicia fick i veckan och till Alexandra & Jonas för det fina sakerna hon ska ha på sitt framtida rum..hihi..♥

Nu ska lillfia ha lite grööt..Trevlig vecka på er!!

Dagen har varit mer än minnesvärd!!

Jaha..var ska man börja..hahahahaha..sitter fortfarande och skrattar..Har gjort bort mig rätt rejält inför Therese nu ikväll..HAHA..Tänker inte gå in på detaljer, kan tänka mig att det kommer stå i Thereses blogg..=D..HAHA..Säger så här, skönt man kan roa folk ibland iaf..=D

Dagen har varit såå trevlig..Började dagen med att åka på stan med Sandra & Barnen =D..Sen åkte vi hem till mig och fikade lite å tjålade skit..;-)..Kan även tillägga att jag klippte Sandra liiiite idag..hehe..hoppas det inte blev allt för konstigt..=D..♥♥♥

Imorn så kommer tjejligan hem till mig..=D..Så roligt att träffa alla..Kommer bjuda på lite kycklingsallad, hoppas det ska smaka..=D..

Nej om jag ska gå och lägga mig kanske..måste bara SKRATTA färdigt först..HAHAHA..

♥Vännerna♥..ni betyder mycket!!

Tisdag!!

Idag så har vi haft främmande av Sandra, Olivia och Lovisa, Tessa &.Mathilda =D..Vi käkade lunch och shoppade lite..Är ju dop på Lördag så lite att fixa inför det..;-)..Sen har Tessa såklart tagit MASSOR med kort..haha..Var en riktigt trevlig dag och eftermiddag..♥
Börjar bli lite NERVÖS inför Theas dop..hmm..kommer säkert snubbla när jag ska gå fram där..typiskt mig..haha..Men de flesta vet ju hur jag är så dom får stå ut..haha..=D.


Nu ska jag äta Kebab..haha..

Må gott!!



Vecka 11..snart så..hihi..=D

Måndag!!

Dagen började med att vi skulle åka in på Villgott och leka men när vi kom utanför dörren så blev Liam gaaalen och ville vara ute å leka, så vi åkte in till stan och åkte lite pulka och sen var vi ute hemma hos mamma och pappa och lekte en stund för att sedan gå in å äta lite mat=D..Nu har vi kommit hem och dom sover båda två..skööönt..
STORT TACK till Tessa, Roger och Mathilda för de fiiina kläderna Alicia fick i 6-månaders present=D..♥..Ni är väl för gulliga ni!! Och vilken fin kamera du köpt..super snygg=D Nu kan du äntligen vara med och ta kort..haha..
Nej om man kanske ska ta och tvätta lite..är ju såå kul..eller
INTE..

image183
Prinsessan!!

image184

Prinsen!!

SÖNDAG!!

♥GRATTIS till lilla söta Thea på 4-månaders dagen idag =D♥
Stora tjejen nu..

 Massor med pussar och kramar till dig



Jaha, då var helgen snart slut..Detta snöoväder vill verkligen inte sluta heller.."suck". Visst är jag glad för att det kommit snö men nu räcker det tycker jag..Igår var jag in en sväng på stan med Therese. Skulle på kalas kl 2 så det blev lite present köp=D. Alicia fick oxå JÄTTE fiina kläder av Therese och Thommie i 6 månaders present=D..STORT tack för det♥..
Sen på kvällen var min bror och Madde här. Vi spelade spel, käkade tacos och drack liiite alkohol. Räckte med en cider för mig sen var det stopp..haha..Vi hade riktigt trevlig tycker jag, måste göras om snart. Den där bål kvällen måste planeras in snarast..hehe ;-)..Och så har ju lilla söta Mathilda börjat krypa "snyft". Blir alldeles tårögd när jag tänker på det..Såå duktigt tjej=D..Kan inte förstå att tiden rinner iväg så fort..ojojoj..pussar till dig gumman ♥..
Nej om man ska börja göra sig iordning och åka och hämta Liam. Han har sovit hos farmor och farfar inatt =D..

Trevlig söndag på er!!


...

Jaha, då var fredagen över..jag är såå trött..Haft en JÄTTE trevlig kväll med mina vänner..STORT TACK till er!!



Mina älskade barn och gudbarn!

Imorn kommer morbror Jimmy och sambon Madde hit=D..Liam längtar såå, han har pratat om dom hela dagen..
Dax att kasta sig i säng då kanske..längtar efter kudden nu känner jag..

Gonatt!! ;-)






FREEEEDAG =D

Äntligen fredags mys..Let´s dance kväll med Therese, Thommie, Saga & Thea=D..
Var lääänge sedan nu pga sjukdomar, men nu så är vi friska ..Så nu är det varje fredag som gäller igen..;-)
Mat från pizzerian, grönsaker och dipp..kan inte bli bättre..hehe..

Idag har mamma varit hit och grattat Alica =D Hon fick så fina kläder..stort tack=D..
Vi var ute i snön å lekte ett tag, Liam och grannungarna gjorde en JÄTTE stor snögubbe på våran tomt..Det gillade han..haha..

image176

Och Alicia åkte lite pulka innan hon somnade gott i vagnen..=D

image177


Nu sitter jag här och väntar på vårat främmande=D..

Ska börja skära lite grönsaker och blanda dippen tror jag..

Trevlig helg till er alla =D

1 februari..

♥Våran Prinsessa blir 6 månader idag♥
Många PUSSAR och KRAMAR till dig

image175

Vi älskar dig sååå
~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~

RSS 2.0