Söndag!!

Helgen och denna vecka över..Umgåts med vännerna och lilla Thea har hunnit fått vatten på huvudet oxå =D..

I torsdags så var ju lilla tjejligan hit=D..Dom Växer så det knakar..Mathilda kryper redan, herregud vilken fart hon snart kommer ha..hehe..Vi åt kycklingsallad och tjålade skit..Alltid lika trevligt..



I fredags så var jag, Therese & Alexandra till Församlingsgården och fixade dukningen inför Theas dop..Blev så fiint så..=D..Jocke och barnen var hemma med Thommie och barnen..Bättre papporna slår sig ihop när dom blir själva med ungarna..haha..

Ja och i lördags var det ju dop..Gick JÄTTE bra, Thea var såå duktig.."mosters" stora tjej♥♥..Hon sa inte ett ljud, glad och go hela tiden..hihi..och så mycket fina presenter hon fick=D...STORT TACK till Thea med familj för att jag fick äran att vara gudmor..NI betyder väldigt mycket..Älskar er!! ♥♥♥..

image192


Tårtorna..såå fina..




Lördags kvällen spenderade vi hemma hos Therese & Thommie, Jag och Therese drack ett par cider och karlarna lite öl och endel whiskey..hehe..Vi lånade Sagas rum och sov kvar, vädigt snällt=D.. På morgonen när vi vaknade så var Saga jätte prickig över hela kroppen..VATTKOPPOR..hehe..så nu får vi väl hoppas att mina barn oxå åker på det så dom slipper det senare i livet..En puss till Saga som är sjuuuk..♥

Stort tack till Sandra och David för de fina kläderna Alicia fick i veckan och till Alexandra & Jonas för det fina sakerna hon ska ha på sitt framtida rum..hihi..♥

Nu ska lillfia ha lite grööt..Trevlig vecka på er!!

Kommentarer
Postat av: Therese

Tack för en trevlig vecka,framförallt gårdagen! :-)
TUSEN TACK för att du VILLE vara gudmor till Thea! Du betyder så enormt mycket vännen!

2008-02-10 @ 19:40:34
URL: http://www.thereseandherfamily.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0