Torsdag!!

Snart fredag, veckan har rusat förbi väldigt fort..
Igår så började jag och Alicia dagen med att åka på stan å luncha med Anna, Alexandra, Albin & Elvira =D..Liam fick vara hos mormor en stund för han skulle ju iaf bara sova middag..Senare på eftermiddagen åkte Jag och Alicia till Therese & Thea=D. Vi träffade hela tjejligan, var såå trevligt. Var ett tag sen nu så man märker verkligen att dom växer så det knakar..Tack Therese för det goda fikat..;-)..Nästa vecka är det träff hos mig=D Nu har vi gått runt ett varv så nu är det bara att börja om..Den här gången blir det lite mat äta istället för fika..=D..


<3 Lovisa, Freja, Thea, Mathilda, Alicia & Elvira <3


LOVISA        &      FREJA

    THEA    &     MATHILDA

ALICIA     &      ELVIRA


Idag så har jag inte sovit ALLS..Liam vaknade kl 1 och var ledsen och knölade fram till kl halv 4, då vaknade nästa..suck..och när hon precis somnat så kom Liam upp igen. Jag somnade vid kl 6 och kl 7 vaknade Alicia igen..Så min dag blir inte så mycket mer än att ta det lugnt och försöka vila lite..Är super trött..Har verkligen bara sovit 1 timme inatt..TRÖÖÖÖTT..

Resten av veckan är planerad så här
Fredag: Traditionell let´s dance kväll med familjen Jansson/Andersson =D
Alicia blir 6 månader =D
Lördag: Främmande av lillebror & Madde =D, Spela spel å ha det trevligt..
Söndag: VILODAG..haha..

ÅÅ nästa helg är det Theas dop, börjar bli nervös..haha..tror jag kommer snubbla när jag ska gå in där..hehe..typiskt mig att göra bort alla andra..=D..

Ha en trevlig vecka och helg allihooopa=D

<3 VÄNNERNA <3

..Ny vecka!!

Ny vecka igen då...Känner mig fortfarande trött efter fredagens bravader, man är inte riktigt i samma form som man var i för ett par år sen..haha..men riktigt skoj hade vi iaf och det är väl tur det..=D..
Igår så åkte vi in på Villgott på förmiddagen. Tessa & Mathilda kom oxå dit och lekte med oss. Var så längesedan Liam var dit så det var på tiden.. Han hade så skoj=D. Sen på eftermiddagen åkte vi hem till mamma och pappa en sväng och hälsade på. Sen när Jocke slutat bar det iväg hem till Tessa, Roger och Mathilda. Tack för en trevlig kväll=D. <3..
På kvällen så blev det en promenad med Therese, tack för det<3 Blev lite sent men trevligt var det..hihi..

Idag så blir det att åka en sväng till Therese och hälsa på=D och imorn så kommer hela tjejligan till henne, dax att träffas nu när alla är friska..=D..ska bli såå skoj..

Och så blir ju lilla sötnosen Lovisa 3 månader idag<3


Många pussar och kramar till dig =D


Trevlig vecka på er!!


Mathilda!!

STORT GRATTIS till världens bästa Mathilda på din 6-månadersdag=D
Många pussar och kramar från oss

<3

LYCKAD KVÄLL =D

Blev en riktigt lyckad kväll igår, var super kul =D. Nu blir det Arvingarna i April oxå..hehe..och förfest hos Therese =D
Känner mig en aningen liiiiiiite bakis idag, första gången på 1 ½ år..haha..men jag hade verkligen jätte skoj.
Tack till Therese & Thommie, Tessa & Roger, Sandra & David, Alexandra & Jonas, Anna & Janne och Jessica =D. Vi hade verkligen jätte skoj med er, måste göras om =D




Kommer lite mer bilder sen, glömde ju såklart min kamera så får be alla som tog kort skicka till mig "smile"


Pratade med mamma och min svärmor nyss. Liam hade vaknat 3 i natt och varit jätte ledsen och ville till sin mamma =(. Han var vaken 1 timme och bara grinade sen tillslut så somnade han. Mammas lilla kille, stackars liten "snyft". Alicia hade bökat och varit jätte ledsen igår kväll och inatt och nu på morgonen..=(..Mamma hade knappt fått i henne nån mat, mammas lilla prinsessa..=(..En liten mammagris. Kul att man har barn som gillar att vara borta..haha..Nej nu ska jag försöka få liv i min kära sambo så vi kan hämta våra barn..SAKNAR SÅÅ..



<3 VÄNNERNA<3

..

Blev lite solning idag igen..:-D Riktigt sköönt...och så en trevlig pratstund såklart;-)..

AJAJAJA..tror jag är världens klantigaste..Brände mig på gallret i ugnen när jag skulle baka sockerkaka idag, å det gör så in i H-vetes ont..avlång blåsa över hela fingertoppen..ONT. Känslig man är egentligen..haha..Får springa runt och doppa fingret i en skål med kallt vatten för att det inte ska svida så inni bombens..och när jag låg i solariet så fick jag slicka på fingret sen blåsa på det så att det skulle bli kallt..hahahaha..lite komiskt iaf..=D..

Imorn så ska Liam ha barnkalas=D Han längtar såå..Idag har vi fixat och donat inför det. Bakat tårta och lite så..Börjar tröttna på att baka nu, haft 3 kalas för honom nu så nu får det räcka..Nu får man vila upp sig tills nästa fyller år, och herregud det är ju om ett halv år. Fattar inte att det gått så fort..skrämmande..Nu sitter hon själv iaf=D visst tippar hon ibland men inte så ofta längre..duktig tjej=D...Liam åt en STOR portion med mat idag.."JIPPI"..första gången han äter nått i princip förrutom vällingen på ett par månader..han är inne i någon period där han vägrar äta, jobbigt för man blir ju orolig att han inte får i sig tillräckligt. Någon som varit med om samma sak och har lite tips kanske??? Är välkommet=D..

Nej om man kanske skulle försöka få Liam i säng, vägrar lägga sig..hehe..tänkte jag skulle hinna med Alexandra och Anna ut på en promenad idag. Känner att det skulle behövas..=D..Bara barnen vill sova så..

Gokväll på er!!

Kramar


...

STORT TACK till Milla för den fina sidan du gjort till mig=D Blev jätte bra.
TACK TACK

Måndag!!

Måndag måndag..denna måndag..lääängtar tills fredag=D..
Idag så gick vi en kort sväng och mötte upp Alexandra, Albin & Elvira =D Dom följde med hit och vi käkade lunch och hade det trevligt. Liam och Albin fick äntligen leka med varandra efter denna isolering=D..Dom hade skoj ända tills Liam skar sig på ett DVD fodral =( så han blödde på tummen..såå ledsen blev han..grinade tills han blev trött och somnade..hehe..Tack för en trevlig dag tjejjor och grabben ;-)..


HIPP HIPP HURRA PÅ ELVIRAS 6 MÅNADERS DAG =D

Många pussar & kramar till dig tjejen <3

Igår var vi till borlänge och shoppade massor =D. Vi var där med Tessa, Roger & Mathilda. Sandra, David, Olivia & Lovisa =D. Hittade 2 par byxor, 3 tröjjor, 1 par skor, strumpor, leggins och lite smått till barnen och så fick Jocke sig ett par nya jeans oxå=D. Verkligen en lyckad dag=D. Tack för trevligt sällskap <3 Måste vi göra om..

Mot kvällningen blir det nog lite solning och en promenad kanske..=D

Ha en fortsatt trevlig dag allihoopa..


Helg!!!


Tack Tessa, Roger & Mathilda för en trevlig kväll.. Liiite ledsen är jag för att alla vann på sina bingolotter utom jag..haha ;-)..Hoppas det blir shopping imorn nu..=D...

<3








Då var det helg igen då..veckan har verkligen rusat förbi även fast vi varit isolerade här hemma..
I torsdags var jag in å solade med Therese, Tessa & Sandra=D såå trevligt såå..Sen tog vi oss en shopping tur på fredagen=D hittade lite smått å gott..Liam sov hos mamma och pappa inatt så vi kunde städå å grejja lite inför kalaset vi haft idag. Mina släktingar har varit här och firat Liam=D..Han fick så mycket fina grejjer..TACK så mycket för det=D..Just nu ligger han och sover på golvet, han sov inte middag före kalaset å vi försökte hålla honom vaken efter men ICKE..haha..han somnade på golvet medans vi inte såg..hehe..

Nu sitter vi och väntar på att Tessa, Roger och Mathilda ska komma hit=D. Vi ska spela bingolotto och äta lite smått å gott..ska bli såå trevligt =D..

Ha en trevlig kväll allihoopa

En STOR KRAM till Madde, hoppas du mår bättre=D

Måndag..

Stort GRATTIS till Thommie som fyller år idag
Hoppas du haft en bra dag även fast vi är lite isolerade allihopa, får komma och fira dig någon annan dag=D

..Hipp Hipp HURRA HURRA HURRA..

Idag har vi inte gjort så mycket, som sagt är ju isolerade här hemma. Måste bli riktigt friska innan vi kan börja leka med våra vänner igen. Såå tråkigt att inte kunna göra någonting. Liam klättrar på väggarna här hemma så idag åkte vi en snabbis till mamma och pappa å hälsade på så han fick komma hemifrån iaf. Dom är ju friska och så har dom ju inga småbarn som kan bli sjuka..haha..
Sen har jag väl försökt plocka här hemma, som vanligt, tar aldrig slut..
Nu på kvällen har jag varit på en långpromenad med Therese..såå trevligt såå. Skönt att få komma ut och röra på sig..=D..Tack för en trevlig promenad<3

Imorn ska jag åka in och hämta biljetter till Arvingarna den 25..HAHA..lite pensionärsvarning, men va f-n..Kul kommer vi ju ha iaf..hehe..;-)..Det är Jag & Jocke, Therese & Thommie, Alexandra & Jonas, Sandra & David, Tessa & Roger och Anna å Janne..hmm..glömt nån? Hoppas inte det..hihi..skulle vara rätt pinsamt..
Tror vi kommer få en kväll som blir svår attt glömma..haha..hoppas det iaf, på positivt vis menar jag ju då;-)
Lite jobbigt känns det ju att behöva lämna bort båda barnen. Alicia har ju aldrig sovit borta men hoppas det ska gå bra. Hon äter ju välling morron och kväll nu, så ammar jag på dagarna. Så det ska väl gå bra. Försöker få henne intresserad av mat, men ICKE. Hon vill absolut INTE, men det kommer väl så småningom, hoppas jag..haha..

Här hemma är dom iaf friska nu, bara jocke som känner sig lite hängig men det är väl som vanligt..haha..karlar är så HIMLA sjuka när dom är sjuka..haha..förstår inte. Nästan som världen går under så fort dom blir lite förkylda..=D..
Liam och Alicia är bättre nu iaf, lite snoriga och hostiga fortfarande men det kommer nog sitta i ett tag. Det jobbiga är att Liam knappt äter nått på dagarna. Har inte gjort på jätte länge, vet inte vad jag ska göra=(. Han dricker välling morron och kväll och det är typ det enda..han tar nån liten tugga på nån macka och typ en liten bit potatis eller makaron och nån tugga på det som är till..Han säger bra "INTE HA"..Blir ju rädd att han inte får i sig tillräckligt, och speciellt han som är komjölksallergiker, han måste ju ha i sig kalcium ordentligt..hmm..vet inte hur jag ska göra, någon som har nått tips?? Som kan öka matlusten kanske..svårt det där, man kan ju itne direkt tvinga honom ..

Nej om jag kanske ska gå och lägga mig nu då, börjar känna mig lite mosig..=D..

Gonatt och sov gott allihoopa=D..

hörs & syns ;-)

<3Vännerna<3


Nu känns allt lite bättre...


Nu är vi på bättringsvägen iaf..Var till akuten med Alicia i fredags igen och blodprovet visade att hon har en virusinfektion men han tyckte vi skulle avvakta och se hur hon blev under helgen för hon var rätt så pigg och klarade av att hantera det själv, och nu är febern borta och hon är mycket piggare =D.. Lilla Thea har blivit utskriven idag "jippi" =D, hoppas ni får hålla er friska nu. Har ju varit så orolig över dig "mosters" lilla prinsessa. Eftersom det var rs-viruset Thea hade så är det förmodligen det Alicia haft oxå, eftersom vi umgås så mycket och blev sjuka samtidigt. Lika bra att vi är isolerade 1 vecka ifrån varandra så vi blir friska och inte smittas igen. Vill ju absolut inte smitta ner andra små barn, inge kul att åka på det här=(..
Liam är oxå piggare, fortfarande snorig och hostig men det brukar ju sitta i ett tag..Än så länge har jag hållt mig frisk och pigg "peppar peppar" Hoppas det håller i sig..



Mammas sötnosar =D


<3Krya på er alla vännerna<3

...

Många pussar och kramar till "mosters" lilla prinsessa
Lilla Thea som är sjuuuk =(
Krya på dig, hoppas du snart är frisk..

<3

...

Var några dagar sen sist nu..varit mycket här hemma så jag har knappt hunnit med mig själv känns det som..
I måndags så blev mammas prins 2 år..STORA killen nu..Vi hade främmande av våra familjer och Liam fick så mycket fint utav dom..Stort TACK till er alla=D..





I helgen blir det ännu mera kalas för Liam. På Lördag är det kalas för alla våra släktingar och på söndag så blir det barnkalas =D..Hoppas bara vi är friska tills dess..Vi har varit sjuka nu i en vecka "suck"..Både Liam och Alicia är snoriga, febriga, hostiga och rossliga=(..Var till läkaren med Alicia i förrgår, han lyssnade på henne och tog blodprov (visade inget), men hon var väldigt rosslig långt ner så hon fick lufvägsvidgande medicin som jag ska ge henne 3-4 gånger per dag vid behov..hjälper det inte skulle vi komma tillbaka. Det har hjälpt lite grann men hon har fortfarande feber och hosta, och är väldigt hängig. Tror jag ska ringa till bvc imorn å höra vad dom tycker för nu har hon haft feber i 6 dagar, tycker det är mycket..

Annars så rullar allt på som vanligt..Här hemma har det inte blivit mycket gjort den senaste tiden. Tänkte vi skulle göra ett ryck så hallen uppe och nere blir klar snart, vill ju börja med vardagsrummet sen ju..haha..vet redan hur jag vill ha det så jag börjar bli lite ivrig nu..=D..

Ha en fortsatt trevlig vecka..och alla mina vänner som är sjuka hoppas jag snart kryar på sig=D <3


GRATTIS SÖTNOS

2 ÅR REDAN..

Helg..

Helg igen..ojojoj..på måndag blir Liam 2 år.."snyft"..min lilla kille blir såå stor..
Igår så var vi hem till Tessa, Roger och Mathilda och hälsade på en sväng:-) Vi var ute en sväng först men var så himla kallt så vi gick in ganska snabbt..hehe..Mathilda och Alicia delade på en potatis men ingen av dom tyckte det var speciellt gott..haha..när ska ni två börja äta egentligen..=D..Sen fick jag ju såklart se på våra bästa år..ojojoj va spännande det var, HATAR att jag inte har trean.."morr"..får väl helt enkelt åka ut till dom varje dag och kika på det..haha..;-)..puss till er!!
Sen igår kväll hade vi främmande av Sandra, David och barnen=)..Vi åt tacopaj"mums" och hade det trevligt, som alltid=D..Liam och Olivia lekte så bra ihop, inga slagsmål..hihi..Liam somnade som en stock..haha..
<3Tack för en trevlig kväll<3

     






Skickar en STOR kram till min vän Alexandra..Hoppas du snart mår bättre..<3

2007/2008

Då var det nytt år ..GOTT NYTT ÅR allihopa =)
Då ska man skriva 2008 istället för 2007 nu då, hur ska man komma ihåg det då..haha..
2007 var verkligen ett år som gick fort..känns fortfarande som det är 2006..hmm..vart tog detta året vägen. Men det har ju hänt mycket..många familjer i våran närhet har fått nya familjemedlemmar så som vi =)..Så året har gått fort men varit händelserikt..å det gillar vi=)..

Å igår blev våran lilla prinsessa 5 månader..

Liten tjej blir stor tjej såå fort
<3Älskar dig skruttan<3

Nyårsafton firades hemma hos Alexandra, Jonas, Albin & Elvira =). Där var oxå Therese, Thommie, Saga & Thea, Anna & Janne =). Vi hade riktigt trevligt, åt 3 rätters middag, spelade spel och tjålade skit..;-)..Barnen hade skoj tillsammans, lite bråk men så är det ju alltid..=D..Liam och Albin somnade strax före tolv  men Saga höll sig vaken =D..Hon firade det nya året med oss ute på trappen på tolvslaget..dutti tjej..
STORT TACK till er allihopa för en trevlig och lyckad nyårsafton..och tack till Alexandra & Jonas för att vi fick vara hos er och sova kvar där=D..<3








SKÅL



Tack alla mina vänner för ett jätte bra år..ni betyder mycket<3
..ni vet vilka ni é..;D

RSS 2.0