Hipp Hipp HURRA

Bloggade inget igår pga att vi inte var hemma så jag gör det nu istället
STORT GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA MATHILDA
PÅ 1- ÅRS DAGEN (
Igår)



Pussar och kramar till dig

sköön kväll

Redan fredag=D..Sitter på verandan och bloggar lite:-D. Barnen har sovit sen 19-20 så jag sitter och njuter av vädret med ett glas vin=D..Riktigt skönt..
Idag har vi varit och badat med grannarna och på eftermiddagen var vi barnvakt åt Saga och Thea=D sötnosarna..gick bra förutom lite bråk..hehe..och imorgon blir det kalas för världens bästa Mathilda som blir 1 år på söndag. Blir alldeles tårögd när jag tänker på det..STORA tjejen..

Och så självklart
STORT GRATTIS till Tessa, Roger och Mathilda som ska få tillökning i familjen..3 blir 4..=D..
Längtar såååå...Är så glad för eran skull..

Nej nu ska jag fortsätta njuta utav kvällen..


Värmen

Äntligen är värmen här..wiiiii..hoppas den får vara kvar ett tag nu, känns nästan som hela sommaren passerat snart, så lite värme vill vi ha..
Blir nog en kupolen vända för min del idag, med Veka & Maja. Dumt att gå på kupolen i det här vädret men man måste ju shoppa ibland oxå ;-). Alicia fyller ju snart 1 år så ska handla lite till henne tänkte jag. Barnen får vara hemma med pappa=D..
Nej nu ska jag göra mig iordning och slå en pling till granngårn..

Ha en trevlig dag allesammans

Måndag!!


HIPP HIPP HURRA PÅ ELVIRAS 1-ÅRS DAG
Många kramar till dig





Då var vi hemma efter 5 dagars semester. Har varit helt underbart.
Började våran semester med ett besök på kålmården. Åkte i onsdags med Sandra, David, Olivia & Lovisa och Fia=D. Fredric kom ner på fredagen och var med på safarit iaf=D. Vi bodde i husvagn på en camping 4 kilometer från djurparken. Hade 3 fantastiska dagar med vännerna. Ni är underbara.

Efter vi åkt därifrån så åkte jag, Jocke & barnen till Motala. Var folkrace festival där så vi ställde upp husvagen där från fredag till söndag. Therese och Thommie gjorde oss sällskap=D. Sova trångt är myyyysigt, eller vad säger ni?..haha..Blev en lyckad helg i Motala förrutom att det spöregnade hela söndagen. TACK Therese och Thommie för en en skit rolig helg..=D..Såå kul att ni bestämde er för att göra oss sällskap..

Idag är en slööö dag..känner mig helt väck. Tung i huvudet och börjar bli förkyld oxå.."suck"..
Var på Elviras 1 års kalas idag=D.. Så stora tjejerna är..herregud, kan inte fatta att 1 år gått så fort. Snart är det Alicias tur oxå, men först Mathilda..hihi..;-)..Tack för ett roligt kalas med massa fika, inte för att ag åt nått..haha..men barnen vräkte i sig=D..

Nu ska jag plocka lite i husvagnen..

En PUSS till gudmors prinsessa som tagit sina första steg oxå=D..Kramar till dig THEA


Söndag!

Då var det söndag då..Tänkte vi skulle måla färdigt det mesta idag, men det regnar ju...buhuuuuu...hoppas det ger sig snart..Vill ha det klart nu så vi kan börja med nästa projekt..Är väl taket som ska bytas då..hihi..kommer bli såå snyggt när allt är klart..

Helgen har gått åt till att grejsa här hemma..Thommie var ner en dag i veckan och hjälpte oss måla, TACK för det=D Det uppskattas..Tessa, Roger & Mathilda var förbi i fredags kväll en sväng oxå, alltid lika trevligt..
Igår fick vi i båten i sjön oxå, lite sent, men men nu ligger den och flyter så fint. Tänkte vi skulle ta oss en fiske tripp med barnen om vädret tillåter=D..

På onsdag åker vi till kålmården med Sandra, David, Olivia & Lovisa, och Fia & Pekå =D..Ska bli riktigt skönt att komma iväg en sväng, blir kvar till på fredag:-)..Sen kanske det blir en tripp till Motala festivalen om Jocke får bestämma..haha..och det komme han ju göra ;-)..

3,5 kg har jag gått ner oxå..wiiiiiihoooo..är så nöjd=D..och fler kilon ska det bli..hihi..

Nu ska jag ta och väcka min kära sambo, nu får han inte lata sig någe mer..

Trevlig söndag på er!!

Onsdag

Nu känns det som sommar igen, solen skiner och det är lite varmare ute =D..
Igår målade vi hela baksidan och nästan hela framsidan på huset. Inte så lätt att måla båda två när man har två små busungar hemma som helst är ivägen..hehe..men det gick rätt bra ändå tycker jag. Vi målade i omgångar och när barnen sov..Bilder kommer när det är klart;-)

Nu ska jag göra mig iordning för en tripp till affären. Sen blir det Malin och penseln heeeela dagen..Så mycket som det går iaf ;-)

Ha en trevlig dag

=D


Utmanad av Sandra ;-)

Regler:
- Beskriv först reglerna
-Svara på alla frågor
-Välj ut 6 personer att utmana
 -Låt personen som utmanade dig veta att du svarat på utmaningen

Fem saker som finns på din "Att göra"-lista idag:
 *Skriva färdigt här
 *Dricka upp mitt vattenglas
*Borsta tänderna
*Klä av mig
*Slå huvudet i kudden och SOOOOVA

Vad gjorde du för 10 år sedan? 

haha, kommer ju knappt ihåg vad jag gjorde förra veckan.
hmm..13 snart 14 år var jag då. Gick på kyrkskolan, spanade självklart på alla grabbarna.
Var med i ludvika minicirkus, ja jag vet, men det är faktiskt sant;-)..ÅÅÅ mycket annat som ej bör nämnas..haha

 Ställen du bott på:
Har bara bott i Ludvika men på fleraolika ställen
* Ludvika gård

* Pluto

*Parken

*IN THE CITY

*Marnäs

*Högberget

*och nu HÅKSBERG=D

 Fem saker du göra om du blev biljonär:
 * Bygga drömhuset, eller förmodligen flera drömhus
* Shoppa loss ordentligt;-)
*Skänka pengar till forskning
* Slösa på Nära och kära...MASSVIS
 * Sluta jobba och dra på semester JÄMT..

Utmanar:
De som har ork och lust=D


Söndag

Helgen passerad..Jag och Jocke firade 4 år idag=D..Känns som vi varit tillsammans hela livet, underbart ♥..Firades igår kväll med mys och lite gott att äta=D..

Idag har vi haft stor besök utav våra vänner från huvudstaden=D Zofie, Andreas, Nova & William=D. Så stora barnen blivit. Hoppas vi ses snart igen. Våran tur att komma till er ;-)..Självklart var Therese & Saga, Alexandra, Albin & Elvira med oxå=D..Thea ligger hemma i feber så hon fick vara hemma=(..KRYA PÅ DIG gudmors älskling♥..Eftermiddagen och en bit in på kvällen spenderade jag med Therese här hemma. Vi städade efter dagen=D och tjålade skit..hehe..Verkligen en HELT UNDERBAR dag idag ;-)..

Måste ju även nämna gårdagen. Blev bortbjudna på mat hemma hos Freddan, Jane & Nova=D..Fick se huset för första gången, guuuuud så fiint och mysigt..Maten var kanon=D Tack för en trevlig kväll..

STORT TACK till världens bästa Tessa för den fiiina designen på bloggen..super nöjd är jag=D

Nu blir det huvudet på kudden, imorn ska vi få något gjort på huset, hoppas jag =D

NATTI NATTI


Fredag!

Då är sommaren äntligen här vilken värme..Wiiiiiiiihooo...
Nu har vi börjat pyssla lite här hemma..Köpte en provburk med färg till huset igår. Färgen var jätte fin så idag blir det till att inhandla mera=)..Framåt eftermiddagen börjar målandet, hoppas på att vara klar om några dagar=)..Nån som har tråkigt så finns det alldeles säkert en extra pensel..haha..;-) ..Lägger ut före och efter bilder sen=)
Annars då?..Jo det är full fart här hemma. Liam är frisk och har full speed HELA dagarna..Igår hade vi främmande av Sandra & barnen. Alltid lika trevligt=). Lovisa sötnos fick feber=(, hoppas hon snart ska vara bättre, är säkert tänderna som spökar=)..En STOR puss til dig..
Själv har jag börjat med GI-metoden igen. Funkade rätt bra förra gången fast då var jag så slö så jag började fuska och tillslut sket jag i det helt. Men har iaf inte gått upp dom kilona jag gick ner då och det är ju bra=). Nu är mitt mål 10 kg. Tackar inte nej till lite peppning, det gör det bara mycket lättare;-)..Ställde mig på vågen idag opch 2 kg har försvunnit på 1 vecka=)..Är ju iförsig bara vätska och så men en start iaf=).

Nu ska jag plocka lite här hemma, barnen sover, sen blir det till och njuta av våran gräsmatta..Är så glad att det är grönt och inte lerigt på gården..=)

Trevlig helg på er 

RSS 2.0