Måndag

Måndag och helgen förbi. Har spenderat fredagen och lördagen på ludvika festen. Mycke folk, lite för mycket för min smak faktiskt. Så drygt när det tar 20 minuter att gå från bordet där man sitter till baren och tillbaka..Folk som puttas och absolut inte visar någon hänsyn..På fredagen sov barnen hos farmor & farfar vi var ut och åt med grannarna, lyssnade på pain och drack ett par cider=-)..På lördagen åkte vi hela familjen till Anna & Janne på grillfest=), hade riktigt trevligt. Tack till er alla för det. Jocke tog barnen och åkte hem vid 20.00 och jag följde med de andra ner på stan. Blev några cider, massa tjål, träffa människor jag inte sett på LÄNGE  =), lyssnade på pumpbolaget (Malin like)..

I natt så väckte Liam oss, stackarn hade 40 graders feber=(. Har fortarande hög feber, har bara legat i soffan hela dagen. Varit ledsen och sovit i omgångar, mammas prins..Hoppas det snart ska vara bättre..
Jocke är ÄNTLIGEN ledig nu=) Lite senare än vad det var sagt, men men, nu blir han hemma till 1 september. Så kul när vi ska vara hemma båda två samtidigt. Men som sagt det är MYCKE som ska göras här hemma. Måla huset, byta tak, gjuta garageplattan, tapetsera och fixa inne..Bara att sätta igång nu då ;-) 

Nu ska jag mysa med Liam i soffan,kika på en film kanske ;-)

Trevlig kväll på er

Kommentarer
Postat av: Zofie

2008-06-30 @ 20:30:54
Postat av: Zofie

Hoppas Liam frisknar till snart.

Många krya på dig kramar från oss!

2008-06-30 @ 20:32:40
Postat av: Therese

Skrutten! Många pussar till Liam!

2008-06-30 @ 21:15:12
URL: http://thereseandherfamily.blogg.se/
Postat av: Fia

Stackarn! Hoppas det blir bättre snart.. KRAM på er

2008-07-02 @ 21:43:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0