Sol & Bad!!!

Sitter ute å njuter hela dagarna nu förtiden...Vädret är ju helt underbart..Hoppas det får hålla i sig ett bra tag nu och att hela sommaren blir likadan..man kan ju hoppas iaf ;-)
Igår spenderade vi HELA dagen uppe på gruvkontoret. Mammorna solade och barnen lekte och badade som galningar. Albin var inte riktigt hundra så han strosade mest runt..hihi..hoppas han inte får mer feber nu iaf..krya på dig!!..Liam är verkligen helt tokig i vatten och bada..vägrar gå upp..hehe..han skulle nog kunna sitta i en pool med vatten för jämnan. Han vill helst ha mat och fika där oxå..haha..Vi käkade korv med bröd till lunch och på kvällskvisten när alla karlarna kommit så blev det PIZZA.."mumma"...Det var iaf en väldans trevlig dag med vänner och sol=D..

Idag blir det tvättning inför helgen. Ska även försöka få lite koll på vad vi ska ha med oss och försöka handla lite kanske..Sen blir det en tripp till mamma. Liam har fått en ny pool där så han ska inviga den=D..Blir nog ett litet dopp för Alicia oxå ;-)..Och ikväll blir det väl självklart  DESPERATA HEMMAFRUAR ;-))




♥Skickar många pussar och kramar till världens goaste THEA som blir 8 månader idag♥



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥



Nu ska jag springa till tvättstugan..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0