Lördag!!

Om en vecka är vi i MANTORP brudar=D...Wiiiiiiiiiiiiiii......"Man ska ha husvagn, då är semestern redan klar, man ska ha husvagn, det har jag sett att alla har "=D

Igår grillade vi med Therese, Thommie, Lisa, Patrik, Micke & alla barnen =D..Har inte skrattat så mycket på länge..hahaha..vissa är ju duktiga på akrobatiska konster iaf..hehe..Tack för en trevlig kväll..

Idag blir det en dag hemma hos Sandra, David, Olivia & Lovisa..Barnen ska få härja i poolen och mammorna ska sola..hihi..Hoppas på liiiiiiite färg till nästa helg..

Nej nu är det dags för lite frukost innan vi drar i väg till grangärde..

Ha en trevlig dag i soooolen!!

Fredag

Fredag och helg igen då..Fortfarande varmt och fint väder..inte helt fel..
Igår var jag på bvc med Alicia. Hon vägde 9660 gram och var  70,5 cm lång, Liten knubbis..hihi..Efter det så blev det en sväng på stan med mamma. Köpte lite smått och gott. Sen på eftermiddagen åkte vi ut till Tessa och Mathilda och lekte lite..=D

Nu är vi på väg ut och ska leka en sväng=D...


Ha en trevlig dag:-D

Sooool

Vilken värme=D..Har suttit i solen nästan hela dagen hemma hos mamma och pappa..Åkte dit så Liam fick leka av sig lite nu när Alicia har varit hängig..Men hon har varit med ute hon med, JÄTTE roligt att krypa runt i gräset..hihi..men desto tråkigare att sova..näsan täpps igen på en gång så hon får ingen ro i kroppen..stumpan..

Längtar såå tills nästa helg..BUGRUN HERE WE COME..Jag, Jocke, Tessa, Roger, Sandra & David tar husvagen och drar på minisemester..:-D..Vi kommer ha så himla skoj. Hoppas vädret blir bra bara så man kanske får lite sol på benen oxå ;-)..

Nu sitter jag här och har fått båda barnen att somna i tid.."kors i taket"..haha..hoppas hoppas att Alicia sover bra inatt så vi får vila allihopa=D..Nu ska jag gå ut på verandan och titta när Alexandra kommer ner på sin moppe..hehe..

21.00 -->>>> GREY´S.....

Onsdag!!

Helgen har rusat förbi, och måndagen & tisdagen oxå..Har inte haft tid vid datorn just dom senaste dagarna..
Tjejfesten i lördags blev riktigt lyckad..Hade jätte roligt..Synd att Therese inte kunde vara med, blir fler gånger=D..Vi började festen hemma hos Fia=D för att sedan åka ner på krogen..TACK  för en super kväll brudar=D
Söndagen var inte så rolig, var rätt dålig faktist..hehe..men min bror fyllde ju år så självklart blev det en tripp till Falun=D..Stort GRATTIS  till dig..

Igår var jag och barnen hem till Sabina & Benjamin..såå söt han är..en liten prins..Såå liten;-))Tyckte jag iaf..hihi
Mamma bjöd sedan på lunch och på eftermiddagen åkte vi upp till gruvkontoret och lekte med alla barnen=D..
Och så blev ju Mathilda 10 månader igår..tiden bara springer iväg..snart 1 års kalas ;-))..pussar till dig=D

Alicia har feber och är förkyld=(..Började med att hon skrek i flera timmar igår, var helt hysterisk..Skrek så att hon spydde..sen inatt så hade hon hög feber..stumpan..har knappt sovit nått inatt..=( Tycker så synd om henne för hon är så trött men får ingen ro att sova..Hjälper varken med alvedon eller näsdroppar...mammas prinsessa..♥

VÄDRET.."Wiiiiiiiiiiihoooooooo"...Malin glad..=D

TACK !!

 ETT STORT TACK  till TESSA för den fina bloggen du gjort åt mig=D..Du är en ängel..
Kramar i mängder

Tessa Gästbloggar.. :-)

Jaha.. då sitter man här.. igen.. Mitt i natten, känns de som iaf...
Har fixat till de sista till Malins blogg nu..

Nej nu ska jag lägga mig...

Ses imorn brudar...

Kramar..// Tessa

Fredag!!

Då var det helg igen då, veckorna bara rusar förbi i en väldans fart..
Idag har vi varit på stan med Tessa, Mathilda, Therese och Thea=D Köpte mig en klänning och ett linne..Nu ikväll har vi varit hemma hos familjen Jansson/Andersson och käkat pizza =D Fick ju även träffa lilla söta Freja oxå..såå söt liten vovve=D..Man blir ju inte nå hundsjuk heller..hahaha..Men vi kan ju inte ha någon vovve för Jocke är ju allergisk och tur är väl det egentligen..;-)..
Imorn blir det marknaden med vännerna och tjejfest hemma hos Fia på kvällen sen KROGEN. Var längesedan jag var på krogen nu så det ska bli skoj=D..Vi ska ha sååå roligt tjejjor..=D..Party Party..

Nu sitter jag här och lyssnar på Jocke och Thomas som tjålar massa skit och dricker öl..haha..ska nog gå och lägga mig tror jag så jag orkar med morgon dagen..

gonatt..


Torsdag

Idag har vi varit barnvakt åt Thea sötnos=D..gick hur bra som helst, hon sov hela tiden..haha..vaknade precis när Therese kom tillbaka. Så jag kan vara barnvakt fler gånger..haha..;-))..Dom verkar trivas här..hihi..Therese tatuering blev skit snygg, verkligen jätte fin..Längtar tills jag ska tatuera mig nu, inte så långt kvar ..Tessa och Mathilda har oxå varit här idag=D. Therese köpte med sig köttbullar och fika så lunch och efterätt blev det för oss allihop=D..riktigt trevligt..
Nu väntar jag på att Sandra, David och barnen ska komma hit..Blir massa tjål och nått gott att äta=D..Alltid lika skoj=D..
Nej nu ska jag dra fram min "bästa vän" damsugaren..hehe..så det går att vara här hemma..;-)

Onsdag!!

Jaha, då har man varit in och pratat lite om hur min tatuering ska se ut:-D..Kommer nog bli jätte bra..är lite nervös faktiskt men kommer nog gå bra..
Har nyss kommit hem ifrån Therese, Thommie och barnen=D..Blev lite mc donalds och massa tjål..haha..kommer bli skit bra det DÄR ;-))..Sen ska ju Therese tatuera sig imorn..Är lite nervös för din skull vännen..haha..men kommer bli skiiit snyggt=D..Thea kommer spendera förmiddagen med oss imorn..sötnosen..♥

Alicia har ju hunnit få sin första tand oxå=D, har jag glömt att berätta..var ju på tiden..hihi..och så har hon lärt sig ställa sig upp nu..så nu får man vara på sin vakt, är ju inte direkt stabil på benen..haha..men såå söt när hon vinglar omkring mot saker=D..

Kvällen kommer spenderas på crosstrainern framför tv´n..är ju GREY`S idag..

Nu ska Alicia dricka välling och sova..

hejsvejs!!

Tisdag

Då var man hemma igen..Jag och barnen har sovit hemma hos Jimmy och Madde i Falun=D..Vi åkte igår morse och kom nyss hem..Massa tjål, filmtittande och mängder med gått att äta..=D..Riktigt skönt att komma hemifrån en sväng..

Annars då, jo i söndags åkte Jag, Jocke & barnen till borlänge och shoppade MASSA sommarkläder till barnen=D. Jocke köpte sig ett par shorts oxå men jag fick inte handla nått. Det tyckte han att jag och mina tjejkompisar kunde åka och göra en annan dag..haha..På söndagskvällen så blev det lite mys hemma hos Therese=D..Jag, Therese, Lisa, Alexandra & Anna kikade på sanningens ögonblick och spelade lite kort..Tack för en trevlig kväll tjejjor=D..

Fick ju hjärtat i halsgropen när Sandra ringde och berättade om hennes och Tessas dikeskörning..=((..SKRÄMMAS kan ni då iaf..Tur att allt gick bra..♥

Nu ska jag ta och plocka upp alla grejer vi haft med oss till Falun. Man kan nästan tro att vi varit borta flera veckor..haha..och sen ladda inför DESPERATA HEMMAFRUAR ikväll ;-))

Kram


Söndag!!

Snö snö snö..Vad är detta för väder egentligen. Nu ska vi ju ha sol och värme. Från att ha varit 25 grader varmt till 2 grader varmt, helt sjukt..
Ja vi har ju sått vårat gräs oxå. Var rätt glad i förrgår när det bara regnade lite grann, det behövdes ju. Men nu känns det inge roligt nå mer=(Få se vad det blir för gräsmatta av det här.."suck"..
Helgen har varit lugn..I fredags var vi hem till familjen Jansson/Andersson..Vi käkade grillad kyckling, potatissallad och sallad..Jorgubbar och grädde till efterrätt..MUMMA=D..Kikade lite på talang oxå sen bar det iväg hem med två trötta, skrikiga barn..hihi..Men trevligt hade vi ..som alltid♥
Igår var jag och barnen hem till Alexandra & barnen på förmiddagen=D..Liam och Albin målade stenar, toarullar, äggkartonger och målarställningar..hahaha..blev såå fint såå ;-))..Alexandra bjöd på lunch=D TÄNX..
Kvällen spenderade jag, Jocke & barnen i soffläge..behövs ibland det oxå..

Jag har köpt mig en crosstrainer oxå=D.. träningsverk? ..hahahaha..men riktigt roligt är det..

Nej..dax för frukost..men först ska jag försöka få liv i min kära sambo..

Trevlig söndag på er!!

Hipp Hipp HURRA

Hipp Hipp HURRA på Pappas, älsklingens födelsedag
Pussar och Kramar till dig

image339

♥♥♥

Onsdag

Idag är det dags=D..Jocke ska köpa gräsfrön så vi ska så gräset nu.."JIPPI"..Hoppas bara att det växer fort fort fort för vill ha min gräsmatta NU..
Idag har vi haft främmande av Sandra & barnen, alltid lika trevligt..Vi käkade fiiiiiin lunch..haha..(hamburgare och makaroner)..tjålade skit och barnen lekte..Lovisa fick feber oxå=(..skruttfia..hoppas du snart är bättre ♥

Jaha, så nu har jag bokat tid för tatuering oxå...(eller rättare sagt så har Therese bokat ÅT mig ;-))...Ghaaaaaa..livrädd..haha..Lite beslutsångest över hur jag vill ha det bara, men det blir nog bra tillslut..

Imorn så fyller Jocke år..Finns fika hemma för de som vill och känner för det=D..bara att komma förbi..

Nu ska jag försöka få Alicia att sova lite middag, Liam sover redan. Han var såå trött efter Olivia åkt hem..hehe..bra att dom får busa av sig lite...

Trevlig onsdag till er alla

Äntligen Tisdag!!

Kallt i luften nu, vill ha tillbaka den värmen vi hade i helgen.
Igår var vi till Sandra & Barnen och lekte=D. Tessa och Mathilda var oxå med=D. Provade Wii Fit..hahaha vad rolig man ser ut..Sandra bjöd på lunch..TACK..
Jocke fortsatte fixa på gården och fick ut lika mycket jord till=D..Nu är det bara ytterst lite kvar tills vi får så vårat gräs..Malin GLAD..När barnen somnat och Jocke kommit in så spenderade jag kvällen hemma hos Therese =D

Idag har vi bara varit inne..Alexandra & Elvira var hit på förmiddagen och på eftermiddagen har jag bara sprungit och plockat och försökt städa mellan varven..

Äntligen tisdag..DESPERATES HOUSWIVES ikväll..Kan man bara inte missa..

Måndag!!

Jaha, då var det måndag igen. Känns som att det alltid är måndag. Helgerna går så fort..
Vi hade ju släktfest i lördags, var riktigt kul. Verkligen lyckat..Annars har HELA helgen gått åt till att fixa här på gården. Eller rättare sagt Jocke har fixat..hehe..Nu har han fått ut matjord på halva gården, känns jätte skönt. Inte så himla mycket kvar nu tills jag får min efterlängtade gräsmatta=D.. "JIPPI"..Men våran gård är ju rätt stor så det tar ju sin lilla tid..

Blå himmel idag med men ser ut att blåsa väldigt, hoppas det lugnar ner sig lite och att det blir lika varmt som det varit i helgen=D.."njuter"..

Trevlig måndag till er alla


Fredag!!

Sommar sommar sommar..blir såå glad...vilket väder och ännu varmare imorn..kan inte bli bättre=D
Idag har vi varit hemma hos mamma och pappa hela dagen, varit ute och lekt HELA tiden, passat på att sola lite oxå ;-)
På kvällen har jag inte gjort så mycket..Jocke var hemma kl 21 men drog lika fort igen..skulle inte bli borta nå länge men tog med sig massa öl så man vet väl hur det kommer sluta..hehe..Sandra & Tessa är på väg hit och ska tjåla och umgås en sväng med mig iaf.."smack"..

Imorn är det släktfest, ska bli så roligt..=D..massa lekar, mat, tjål och dricka..;-) Vi brukar ha riktigt kul på dom festerna och med vädret som blir imorn blir det nog väldigt lyckat ..
Nu ska jag slappa en stund innan brudarna kommer..

Trevlig helg på er!!

På bättringsvägen

Börjar känna mig lite bättre, fortfarande hängig men mycket bättre=D
Liam är den enda i familjen som är frisk så imorse kl 9 kom Therese och hämtade honom =D..Pratade nyss med henne och det har gått så bra så..Dom har varit ute och lekt hela dagen, ätit lunch hemma hos Alexandra & barnen, sovit en sväng och nu skulle dom lyxa till det med mc donalds. Han tror nog att han är i paradiset..hihi..Känns lite ovant att han varit borta hela dagen men han har nog haft jätte roligt. Inte kul att sitta inne när alla andra är sjuka..Tur man har såna underbara vänner som ställer upp i vått och torrt ♥..TACK Therese för att Liam fick va med dig idag=D..

Desperate Houswives igår..ojojoj..nu börjar de hända grejjer..ville inte att det skulle sluta igår, måste verkligen vänta ända tills nästa vecka för att få se fortsättningen...




Sjuuuuk=((

Tycker synd om mig själv..haha..;-)..Har legat i hög feber sen igår kväll och har ont i hela kroppen..Alicia har också haft hög feber och är jätte snorig, men är piggare idag iaf..
Sen kan man ju inte bli mer än sur på sina karlar..tyckte att han kunde ta en pappadag på Liam idag så jag fick lite hjälp här hemma för jag klarar knappt av att stå upp..Han sa att han skulle bara åka till jobbet en snabbis och fixa nått sen skulle han komma hem..Nu är kl tjugo i fyra och han är fortfarande inte hemma.."grrrrrrr"..Men när dom själva är sjuka så klarar dom f-n inte av någonting själv..så typiskt.."arg Malin"..Nu kommer han säkert komma hem och vara såååååå hängig själv..haha..

Ikväll är det desperate housewives iaf=D.."jippi"..ska försöka hålla mig vaken så jag kan titta. Verkar ju bli rätt spännande om man har sett reklamen den här veckan..=D..

Nu ska jag slänga mig i soffan igen, börjar bli lite yrslig..


Söndag!!

Idag har jag varit på me&i party hos Therese..Alltid kul att shoppa lite=D..Barnen fick sig lite kläder men denna gången var det Liam som fick mest..

Till Liam:
godisråttor

Godisråttar T-shirt

husvagnar
Husvagnar T-shirt


Sen köpte jag ett par byxor från förra årets kollektion till honom oxå=D..har ej bild på dom..

Till Alicia:
moln singoalla
moln singoalla


Måste ju bara tacka för det GODA fickat oxå..Therese mamma är så duktig på att baka..MUMMA..

Kvällen har vi spenderat på granngården=D ..Där bjöds det på grillat..riktigt gott..TÄNX ;-)..Liam var såå trött när vi kom in, somnade diiirekt..;-))..Alicia fick feber nu på kvällen..lillstumpan..kokhet och jätte snorig=(..Hon somnade kl 18 sen har hon vaknat var 5 minut och skrikit helt hysterisk jätte länge..Har hållt på så nu i nästan 5 timmar..=(..tycker så synd om henne..Har provat ALLT verkligen..Hoppas hon får sova några timmar inatt iaf..

Nu ska jag ta mig en dusch och hoppas på att jag får sova lite inatt iaf..Imorn bitti kommer Jimmy ht och hälsar på..trevligt trevligt..alltid kul med sällskap på dagarna..=D..

Gonatt..

Lördag!!

Kvällen igår blev mer än lyckad. .Har inte haft så roligt på länge=D..Tack för det tjejjor ♥
Dansade och sjöng HEEELA kvällen..hehe..Thommie ville inte komma hem så han sov hemma hos oss och Jag sov med Therese=D..Bilder kommer sen för jag skötte videokameran så jag tog inga kort, men alla ni som gjorde det får skicka till mig;-))..Ska bli väldans kul att titta på den filmen sen..hahahahaha...Förlåt till er alla andra boende på gruvkontoret som fick lyssna på våra hemska stämmor under kvällen/natten..ni fick nog nått att skratta åt iaf..

Nu ska jag fortsätta och poppa musik och städa=D..Kvällen kommer bestå utav soffan, kudde och täcke..haha..


Fredag!!

Håller på och gör mig iordning inför kvällen:-D..Lite beslutsångest över vad jag ska ha på mig bara, som vanligt..Känns som att jag inte är ensam om den saken;-)
Känner mig iaf riktigt laddad för en super kväll..Känns som att det kommer bli riktigt skoj..Har satt groggen på kylning..;-))..

Therese, Tessa, Sandra, Anna, Alexandra, Lisa
vi kommer ha så skoj=D

Synd att inte Linda, Fia och Sara kunde komma =((...Blir fler gånger tjejjer=D..

Trevlig fredag på er..för det ska jag ha=D

...

Hela dagen har spenderats hos familjen Andersson/Jansson =D..Fikat fikat och fikat..hehe..Haft väldigt trevligt..Tänx!!
Imorn blir det lite tjejfest..inte helt fel..nått riktigt skoj ska vi hitta på=D..

Och så blev ju min lilla skruttfia 9 månader idag..gud vad tiden rinner iväg..
Massa pussar och kramar till dig tjejen..Vi älskar dig!!♥♥♥

image331


Nu ska jag soooova...Godnatt!!

1 Maj

Jaha, då sitter jag hemma hos Therese och Thommie och är väldigt trött sen igår, blev en sista april övernattning=D..Vi hade lite grillparty med alla som bor här på gruvkontoret igår kväll sen blev det en snabb visit ner till brasan vid skolan, va inte så mycket att hurra över i år, väldigt lite folk tycker jag och dåligt väder..tråkigt..Vi spelade lite spel senare när barnen somnat, väldans trevligt=D..Tack för en trevlig sista april allihopa=D..

1 Maj började väl inge bra , regn regn och åter regn..
hoppas på bättre väder framöver

Nej nu ska jag och Therese käka lite, fläskfilé gryta och potatisgratäng..mumma..


RSS 2.0