Typiskt..

Det blir ingen övernattning för oss hos Sandra, Olivia och Lovisa idag=(. Liam har varit vaken hela natten och haft jätte ont i magen och varit dålig i magen. Han klagar fortfarande på magen och är lite små hängig. Jag hoppas verkligen att det inte är magsjuka..Håller tummarna för att han snart ska må bättre. Så typiskt är det iaf, hade verkligen sett fram emot att få umgås lite ikväll och imorn. Men hoppas att det blir fler gånger snart. Vi får kasta ut karlarna lite oftare..haha..


Gokväll..

Idag har jag handlat klart alla julklappar..wiiiihooo..eller nästan alla. Har iaf handlat klart till alla barna och det känns jätte skönt. Malin var ute i tid i år, vad säger ni om det? Inte dåligt tycker jag själv;-) Sen har jag spenderat eftermiddagen/kvällen hemma med besök utav Therese & Alexandra + alla barnen såklart..
Imorn ska jag och barnen bosätta oss hemma hos Sandra och barnen=D, blir bara en natt den här gången men ska bli så roligt..Alltid skönt att komma bort och umgås med härliga vänner..

Nu är det jag som måste tvinga mig upp ur soffan och göra ett städ ryck, ser ut som en bomb slagit ner och då menar jag en STOOR bomb..

Trevlig kväll på er!!

Efterlysning!





ALLA håll ögon/öron öppna och kontakta 0736363099 / 0736138840
om ni vet, hört  nånting från JIMMY BÄCKMAN de senaste 2 dygnen.

Han är försvunnen sen i fredags 21/11. Rikskrim kommer till Ludvika  för att söka efter honom.

Han är 22 år gammal och bor i Ludvika. Sprid det här vidare .


Han är försvunnen sen i fredags 21/11. Sågs senast på krogen solo i här i stan, Han är nu efterlyst i polisens alla system.


Brrr..kallt..

Helgen passerad och ännu en måndag. Brrrrr va kallt det är.Riktigt snöoväder. Om det kunde sluta blåsa så förbannat mycke, känns ju som det är 20 minus ute..
I fredags var vi ju på bio. Jag, Liam, Linus, Maja och Alexandra & Albin :-D. Det var riktigt kul. Barnen tyckte det var jätte roligt. Liam var helt galen i den STORA STORA Tv´n..haha..Måste vi göra om..Annars har vi inte gjort så mycket i helgen. Jag oh Jocke har börjat riva och greja lite i källarn, var på tiden..Kanske kan få iordning där snart så jag kan få mitt bubbelbad och min bastu, Läääääängtar..
Imorse åkte jag och barnen upp till Alexandra och barnen och lekte. Var inte igår direkt, riktigt trevligt=D. När kl blev halv ett så tänkte jag vi skulle åka hem så Alicia fick sova och jag tvätta. Det tyckte INTE Liam så han blev kvar och busade=D och är kvar fortfarande. Jätte snällt att han fick vara kvar och leka med er=D 

Nu ska jag springa ner i tvättstugan, det har krånglat hela dagen. Säkringen går hela tiden men tror jag har fått det att funka nu..händiga Malin;-)

Helg =D

Äntligen fredag, bästa dagen på veckan enligt mig iaf.
Vet inte vad vi ska hitta på i helgen, har inget riktigt bestämt förutom bio med Liam i kväll "Madagaskar 2" =D, det ska bli himla roligt. Han längtar så. Springer runt och säger att kl är 17.00 hela tiden och att vi måste åka nu..hihi..Vi får sällskap av Alexandra och Albin oxå =D trevligt trevligt..Annars idag vet jag inte vad vi ska hitta på. Jocke tog bilen imorse och skulle kanske komma tillbaka med den, men det verkar som han glömt det. Så vi får hitta på nått skoj här hemma=D..

Dax för Alicia att sova..hörs senare!!

Vilket fynd..

JA, jag har verkligen fyndat

och ni som känner mig förstår säkert vilken låt som ALLTID kommer sjungas..STACKARS ER..haha


Slänger in en bild på Alicia och hennes älskade docka, helt stolt att hon och dockan har lika nattlinne.hihi..




Nu blir det till och slappa i soffan. Barnen sover och Jocke har inte kommit hem än, så jag och soffan får vara alldeles ensamma ett tag...SKÖÖÖNT ;-)

Missa inte Criminal Minds kl 21.00 på kanal 5...ett MÅSTE..

Natti Natti på er!

Vilken start på den här dagen..

Vilken morron. Liam skulle vara på dagis kl 9.00 och jag kände att jag inte låg så bra till i tiden. Stressade upp mig redan då. Sen när kl var kvart i nio så gick jag ut för att starta bilen. Tror ni den startade? NEJ NEJ, helt sten DÖD...suck..Sprang in, satt på ungarna kläder, ut i vagnen och sprang till dagis..Hade det varit en annan dag i veckan så har jag ju kunnat ringa och säga att han skulle bli sen men på torsdagar går dom till skogen kl 09.00 och det är det bästa Liam vet. Men det är ju alltid kul att börja dagen med att springa med en vagn, där det sitter två barn som undrar vad mamma håller på med, precis bredvid stora vägen där det INTE ALLS åker nå MÅNGA BILAR som undrar vad f-n man gör..haha..Det enda positiva var väl den friska luften man fick ner i lungorna alldeles för snabbt ;-)

För mig bir det storstädning nu och för Alicia blir det sova sängen =)

Bustrollen

Har såå tråkigt..Barnen leker och skrattar med varandra och jag får inte vara med och leka..haha..Liam säger bara"mamma gå härifrån, jag leker med Alicia" hehe..sötnos..Och Jocke har inte kommit hem från jobbet än, han skulle inte komma hem än på ett par timmar =(..Vet inte vad jag ska hitta på. Antar att det får bli en vända ner i tvättstugan kanske. Roligare än så blir det nog inte..Men kl 21.00 är det soffan och kanal 5 som gäller ;-)..

Slänger in ett par bilder på bustrollen när dom leker
Mamma & pappas sötnosar




Onsdag!!

Är i planeringstagen, vill inte berätta om vad än men det  kommer när allt är klart  :-D Den som är nyfiken får vänta en liten stund..

Funderar på om jag ska åka in på stan och kika lite julklappar. Brukar vara så bra på att vara tvungen att panik handla i sista sekunden annars..Tänkte jag skulle vara lite smart i år och ha allt klart i tid..


Snart jul :-S

Har precis beställt lite julklappar på internet, kan ju inte avslöja vad..Kom och tänka på det imorse, inte alls långt kvar till jul. Fick hem ett papper från dagis där vi skulle fylla i hur Liam ska vara ledig under jul..HERREGUD tänkte jag, skickar dom redan ut sånt. Men kom snabbt på att det är ju faktiskt nästan bara 1månad kvar. Vart har hösten tagit vägen? Tyckte det nyss var sommar..Och vilket trökigt vinterväder vi har, och snacka om väderomslag. Igår kväll var det riktigt kallt ute och imorse när vi vaknade spöregnade det..inte konstigt man blir sjuk..

Alicia har "peppar peppar"sovit HEEEELA natten. Det var inte igår kan jag säga. Hoppas det kan fortsätta så nu när hon fått penicillin för öronen och alla tänderna har kommit fram. 4 tuggtänder har hon fått SAMTIDIGT, inte konstigt hon ha knölat. Och sen varit sjuk oxå (i flera veckor), stackars liten..Men nu hoppas vi att det är på bättringsvägen..

Ikväll ska jag till söderbärke på klädparty. Vet inte vad det var för märke, bara att det är barnkläder ..Ska bli riktigt kul.

Ha en trevlig dag!!

Tävla!!

Jag har oxå varit in och tävlat på Limbino.com...Gör det du med!!

http://se.limbino.com/c01/link/en89lvt807

...

Visst hade Alicia öroninflammation. Så nu blir det penicillin i 10 dagar :-(. Tycker så synd om henne, tar sig för örat och gråter nästan hela tiden..mammas prinsessa..Nu hoppas jag vi haft allt som går att få för ett tag framöver :-(


Öroninflammation?

Är på väg snart till lasarettett med Alicia. Hon har tagit sig för öronen hela dagen och skriker om man petar på dom :-(..Så vi får väl se vad läkaren säger..


Tröööött på det här nu!!

Trött, trött och ännu mera trött..Alicia har ju varit sjuk till och från och inte sovit någonting knappt på nätterna i flera veckor nu..plus att jag och Jocke varit dåliga i omgångar oxå..Börjar känna mig som en levande död..och nu när hon börjar friskna till, fast hon är fortfarande vaken på nätterna, så har Liam bivit sjuk..Har verkligen tröttnat på det här nu..Nu får det vara bra..


 


Fredag!!

Blev lite shopping på Lilla Ängeln igår :-D

En jacka till Alicia


och två tröjor till Liam




Alicia har feber idag oxå, varit vaken och härjat hela natten. Är meningen att barnen ska sova hos mormor och morfar idag för vi ska till grängesberg och äta och bada bubbelpool/badtunna. Får nog kanske bli så att jag åker dit en sväng och sen åker till mamma och pappa och lägger mig där. Går ju lika bra det :-D..

Nu ska jag laga mat...Trevlig fredag på er!!

Alicia feber :-(

Ja vi var ju friska ett par dagar iaf..suck..Tyckte Alicia var lite varm efter hon vaknat nu på dan, och visst hade hon feber, 39,2 grader :-(. Skuttfia fick inte vara frisk länge. Nu har tempen sjunkigt lite iaf. Hoppas på att det är tänderna som spökar och att febern inte håller i så länge. Så jag och Alicia får vara hemma idag. Jocke och Liam får åka själva och gratta Roger.

Liam är väl rolig han. Jag berättade att han och Jocke skulle åka och gratta Roger för han fyller år. Då säger Liam så häär:

- Mamma, jag vill baka nått till Roger för han fyller år
- Vill du baka nått? Frågade jag
- Jaaaaaaaa säger Liam
- Vad vill du baka då? frågade jag
- Kanske muffins, för det tycker Roger om. Då blir han jätteglad..

Sööta unge..hihi..så nu har han bakat muffins som Roger ska få :-D

Torsdag!!

Sitter och väntar på att Alicia ska vakna så vi kan åka in på stan och shoppa:-D. Vann ju ett presentkort på Lilla Ängeln på 1200 kr så nu blir det lite shopping innan vi ska hämta Liam på dagis..På eftermiddan blir det en tripp till Tessa, Roger och Mathilda. Är ju Rogers dag idag;-)
STORT GRATTIS till dig..

Tvätt, tvätt och ännu mera tvätt!!

Sitter och tar mig en liten paus framför datorn med en tallrik mat i knät. Alicia sover och Liam är på dagis. Själv har jag bakat muffins här på förmiddagen:-D, blev så sugen på att baka och hade inte så mycket ingredienser hemma så det fick bli enkla muffins och hälften med choklad..MUMMA..Håller väl på med den där J-vla tvätten som aldrig vill ta slut..suck..HATAR att tvätta, det tråkigaste som finns. Tänk om man hade nån annan som kunde tvätta åt en för en billig penning ;-). Fast jag vill ju inte heller att nån annan ska rota i min smutstvätt, så jag får nog stå ut med denna tvätt ändå. Slänga in tvätt i maskinen är väl inte direkt jobbigt. Det värsta är när det ska vikas och in i garderoben..Ghaaaa..men men, bara att le och se glad ut för denna tvätt kommer man ju få stå ut med lääääänge!!!

Grattis Therese :-D

 Hela dagen har vi spenderat med Therese, Saga & Thea..Alexandra och Albin var med och lekte en sväng dom oxå:-). Liam & Alicia var heeelt slut när vi kom hem. Som dom har busat hela dagen.Somnade båda två 18.30..:-D.

Sen har ju Therese fått jobb...wiiiiiiiihooooo:-D
STORT GRATTIS vännen..Är såå himla glad för din skull

En STOOOOR KRAM från mig ;-)

Nu väntar tvättstugan på ett besök sen är det soffans tur


Hipp Hipp HURRA på Sagas dag idag.

Stort GRATTIS till världens bästa Saga som blir 3 år idag


Hoppas du haft en underbar dag tjejen
pussar och kramar till dig

Helgen har rullat på i en väldans fart. Kalasande och farsdag firande. Har inte gjort annat än att proppa i mig onyttigheter. Nu äntligen sitter jag i min soffa och försöker varva ner, inte för att jag tycker om min soffa..haha..HATAR min soffa, men min sambo är liiiiite svår övertalad till att köpa ny..Men jag fortsätter att tjata ;-)..Nu ska jag ta mina penicillin tabletter (som knappt går att svälja) och kanske slänga i en film..

Storseans igår..

Ja igår var jag till Smedjebacken på storseans med Therese och hennes jobbarkompis Eva-Linda. Kan ju medge att jag var väldigt skeptisk före, har aldrig riktigt trott på sådant. Det var ett medium från Karlstad som var där och efter gårdagen så har jag helt ändrat uppfattning. Tror stenhårt på allt som hände igår. Det var ungefär 100 st som var där och hon fick kontakt med ett 10 tal andar, var av en som ville ha kontakt med Therese. Allt stämde verkligen, helt sjukt var det..Är helt säker på att mediumet hade kontakt med den personen, hon har omöjligt kunnat veta dom saker hon sa, plus att hon vet ju inte vilka som kommer på seansen..Ja det var verkligen helt otroligt..Malin är stum!!

Bihålenflammation

Jaha, då har man precis kommit ifrån vårdcentralen..Varit dit med både mig själv och Alicia. Alicia har fortfarande ögoninflammation och det blir inge bättre så hon fick ögondroppar. Och jag hade en kraftig bihåleinflammation så jag får äta penicillin i 10 dagar nu. Ska ta 4 tabletter om dan och dom var inte små kan jag säga. Jag som knappt får ner lite vatten..Men nu kanske vi blir friska snart iaf, vore ju inte fel..

Onsdag..

Fick korten Liam tog på dagis för några veckor sedan..Han såg inte glad ut kan jag säga..hihi..kunde nog inte sett så mycket surare ut. Men det är ju lite roligt med sådana kort oxå, barn är ju barn ;-)..Men gruppkortet blev jätte bra, han skrattar och ser jätte lycklig ut :-D

Nu är det dax för min lilla övertrötta son att hoppa i säng, sen blir det Grey´s för min del..och kanske en godispåse till de..haha..men först ett samtal till Therese :-D

Kan man aldrig få bli frisk..

Alicia har haft ögoninflmmation sen i torsdags och jag har fått ont i halsen igen, förskyld och allmänt hängig..Börjar tröttna nu när vi varit dåliga allihopa i flera veckor. Men det ska väl vara så nu när Liam börjat på dagis. Första året brukar man vara sjuk mycket säger dom ju..Bara att gilla läget ;-)..

Idag har jag haft storstädning här hemma, man måste ju även fast man inte känner sig riktigt hundra ;-)..Hur skulle det annars se ut om mamma inte städar när hon är sjuk, finns ju inte så många andra i det här hushållet som skulle göra det istället..haha..Är riktigt nöjd med dagen även fast jag nu är heeelt slut. Har fått rensa ordentigt på såna ställen man inte rensar så ofta ;-)..Och nu har båda barnen somnat oxå så soffan får göra sig beredd på en trött och slut malin..Måste hålla mig vaken till kl 21.00 iaf, kan ju inte missa DESPERATA HEMMAFRUAR,och det hoppas jag inte ni heller gör..

Ha en trevlig kväll med kanal 5 kl 21.00 ;-)


Söndag

Hela helgen har vi busat i snön, vilket väder det har varit, riktigt skönt ute..Men måste köpa mig ett par riktigt varma vinterskor..kallt kallt kallt..Man är jämt så duktigt att köpa och klä på barnen varma kläder men man glömmer lätt bort sig själv, eller jag gör iaf;-)..Får bli en tripp till borlänge i veckan :-D.. Nu ska jag fixa lite mat till Alicia, Liam är ute och leker med grannbarnen:-)


Här sitter dom i Annas & Liams fina spindel..;-)

RSS 2.0