Snart jul :-S

Har precis beställt lite julklappar på internet, kan ju inte avslöja vad..Kom och tänka på det imorse, inte alls långt kvar till jul. Fick hem ett papper från dagis där vi skulle fylla i hur Liam ska vara ledig under jul..HERREGUD tänkte jag, skickar dom redan ut sånt. Men kom snabbt på att det är ju faktiskt nästan bara 1månad kvar. Vart har hösten tagit vägen? Tyckte det nyss var sommar..Och vilket trökigt vinterväder vi har, och snacka om väderomslag. Igår kväll var det riktigt kallt ute och imorse när vi vaknade spöregnade det..inte konstigt man blir sjuk..

Alicia har "peppar peppar"sovit HEEEELA natten. Det var inte igår kan jag säga. Hoppas det kan fortsätta så nu när hon fått penicillin för öronen och alla tänderna har kommit fram. 4 tuggtänder har hon fått SAMTIDIGT, inte konstigt hon ha knölat. Och sen varit sjuk oxå (i flera veckor), stackars liten..Men nu hoppas vi att det är på bättringsvägen..

Ikväll ska jag till söderbärke på klädparty. Vet inte vad det var för märke, bara att det är barnkläder ..Ska bli riktigt kul.

Ha en trevlig dag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0