Många bra erbjudanden!!

Gangstarparty

Under maj månad så gäller tag 4 och betala för 3. Alla värdinnor som lyckas få ihop minst 4 betalande gäster (5 betalande inklusive värdinnan själv) får högsta värdinnerabatten under maj. Den värdinna som lyckas få ihop 7 betalande gäster ( 8 betalande inklusive värdinnan själv) får dessutom ett vuxenplagg med på köpet. Självklart gäller ta 4 betala för 3 även för värdinnan. Så passa på att boka ett party!! =)

Valborg!!



Kan inte förstå att vi går in i Maj imorgon, tiden går så fort. Snart är sommaren här och tråkigt nog säkert över på två röda. Nej nu ska jag vara positiv =) Längtar till värmen, solen, bad och alla kläder man inte behöver sätta på sig ;-) Hoppas bara sommaren blir bättre än förra året, varmt och mycket sol vill vi ha. Regna kan det göra på nätterna ;-)

Valborg kommer vi fira här hemma, grilla nått gott och sedan gå bort till skolan så barnen får titta på brasa och fyrverkerier. Verkar som att vädret är med oss idag så det kommer nog bli en lyckad kväll. Vad ska ni andra göra??

Trevlig valborg på er, njut av det fina vädret och av varandra =)

Riktigt skönt!!

Då har jag precis kommit hem efter en långpromenad med grannen =) Är ju bara så himla skönt att få komma ut och röra på sig på kvällarna. Så nu sitter jag och laddar inför Grey´s och känner mig riktigt avslappnad efter promenaden.



önsketänkande ;-)


Rensning!!

Har precis lagt Alicia så nu ska jag ta och rensa upp i källaren så jocke kan vara där och såga ikväll. Nu kanske hallen blir KLAR snart, förhoppningsvis ;-) Sen är det bara för mig att måla klart så mycket jag kan när barnen sover om dagarna. Mitt mål är att det ska vara klart till den 8 Maj. Då får vi besök av massa grillsugna personer som kommer avsluta kvällen på Folkan ;-)

Ja och hur går det för mig och vikten? RIKTIGT bra faktiskt. Har hållt på i 1 ½ vecka nu och har gått ner 1 ½ kg =) känner mig nöjd. Hoppas att det fortsätter i den här takten för då har jag blivit av med mina kilon efter 6 veckor..1 kg i veckan känns bra.

Nej nu kan jag inte sitta här nå mer, måste rensa ;-)




Ny frisyr

Som rubriken lyder har jag NY FRISYR =) Är jätte nöjd. Nu kan jag göra lite mer med mitt hår. Har längden kvar men klippt upp det väldigt mycket runt om..TACK till min kära vän som är den bästa frisören ;-)



inte de bästa bilderna, men men, det får ni ta ;-)


Våran eftermiddag..

Idag fick jag och barnen besök utav Jonas och barnen =) Vi har varit ute och barnen har härjat som bara den ;-) Therese och flickorna kom förbi en snabbsväng dom med, mycket trevligt !!






Nu har dom precis somnat. Fick göra en snabb dusch sen blev det välling och gonatt på två minuter =) Nu väntar jag bara på att Jocke ska komma hem så jag kan följa med brudarna in och sola.

Sen blir det ju självklart Desperate Housewives kl 21.00 ;-)

Trevlig kväll på er!!

Tisdag = städdag..

Japp, idag blir det bara städning på hög nivå. Behövs verkligen, fattar inte att det kan bli så skitigt på en gång.







"innan vi lever, är livet inte något, men det tillkommer oss att ge det en mening och värdet är ingenting annat än den mening vi väljer"

Underbar helg

Har haft en riktigt rolig helg med underbara människor=) GrillPartaj på gruvkontoret hemma hos Therese & Thommie. STORT TACK till svärmor som betalade all mat..och tack till er andra som gjorde lördagen minnesvärd =)






Bilderna har jag stulit av Therese ;-)

Rena sommarn ute =)

Ja det kan man säga. Vilket väder vi haft idag. Solen är riktigt stek het. Vi har varit ute hela dagen. På eftermiddagen när Jocke kom hem så tog vi oss en promenad till skogen på en picknik. Jätte mysigt och skönt!! Sen blev det korvgrillning hemma på gården =)






Imorgon ska barnen sova hos farmor & farfar. Jag och Jocke kommer spendera kvällen hemma hos Therese & Thommie. Blir grillning, Singstar och mycket annat trevligt ;-)

Hoppas ni alla får en trevlig helg. Nu ska jag ta och packa lite saker inför morgondagen sen slänga mig i soffan =)


Skickar en STOR PUSS och en STOR KRAM till Lovisa. Hoppas du frisknar till snart stumpan! <3<3<3

Gangstar party!!

Boka ett party i april och du får då om du köper en överdel, 30 kr i rabatt på en underdel =) Så boka in ditt party NU. Det är några dagar kvar i april så passa på!!


Gårdagen

Igår eftermiddag tog jag och barnen oss en liten promenad. Gick över bron här i landforsen och vidare upp i skogen. Där blev det mellanmål vid vattnet och massa bus & lek i skogen.




När vi kom tillbaka blev det lek i sandlådan och på granngården =)



Idag så kommer timmarna spenderas ute i det underbara vädret. Jag och Alicia har varit ute sen kl 9 men nu ligger hon inne och har precis somnat och jag tar min lunch framför våra bästa år ;-) Blir en promenad till dagis när Liam slutar, sen blir det lek på gården.

Ha en trevlig dag!!


=)

Laddar med en skål pistagenötter inför DESPERATA HEMMAFRUAR




Trök väder = Städ&tvätt

Har mig en STÄD och TVÄTT dag idag. Tråkigt väder ute så då blev det en storstädning inne. Nu tog jag mig en lunch rast sen är det bara att fortsätta.


Kan bara INTE sluta skratta åt detta..
Hahahahahaha


Våran måndag!

Blev en lek och bus dag med Therese och barnen =) På eftermiddagen blev det kalas hos grannarna där Linus fyller år idag. STORT GRATTIS. Har nyss kommit därifrån och barnen somnade som två klubbade sälar. Väntar på att Jocke ska komma hem sen tänkte jag dra mig ner på stan och sola lite ;-) Känner att jag behöver slappna av i värmen en stund.

Imorgon är det dagis för Liam och vad jag och Alicia hittar på får visa sig.

Och jag kämpar på med min vikt ;-) Dagens lunch :

Köttfärsbiffar och sallad



Nu ropar diskmaskinen att den vill fyllas, likabra att lyssna ;-)

Måndag, veckans tråkigaste dag..

Undrar vad denna dag har att erbjuda. Fint väder ute så jag antar att det blir en utedag=) Kanske skulle ta och försöka kratta lite, inte för att vi har så mycket som behöver krattas för min kära sambo ÄLSKAR att köra motorsågen, därav inte så många träd ;-) men lite finns det, å det är grannarnas fel..haha.. Eller så tar vi oss en sväng i bilen och hälsar på nån. Någon som vill ha besök?? =)

Ska slänga in mig själv och barnen i duschen nu.

Trevlig måndag till er!!










Sol, Sol, Sol = underbart!!

Vaknade med solen i ansiktet i dag mé, kan inte bli bättre. Idag ska vi såklart hem till Therese som fyller år  =) Kommer bjudas på fika som jag tyvärr kommer hoppa över men det  känns faktiskt jätte bra.  Nu är jag  verkligen peppad till tusen. GO Malin GO, NU J-VLAR ;-)

Nu ska det börjas fixas på gården också. Jocke har fixat klart grävmaskinen så nu blir det jobb ;-) Han ska börja med att gräva ett dike för på baksidan är gräsmattan jätte blöt så vi måste försöka få bort vattnet därifrån. Sen blir det väl till att börja förbereda för garaget, och det ser jag ju SÅÅ framemot..haha..eller jo det gör jag ju såklart, vill också ha ett garage men känner att det måste väl inte överdrivas. Men alla vet ju hur karlar är och vad ordet GARAGE betyder för dom..

Nu ska jag plocka ihop lite här hemma. Barnen sover och när dom vaknar så drar vi upp på gruvkontoret ;-)

Ha en trevlig söndag allihopa!!


Vad är det för dag idag?

Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Therese födelsedag. HURRA HURRA HURRA!! Stort grattis VÄNNEN, hoppas du får en toppen dag <3<3<3




Våran lördag..

..har spenderats ute HELA dagen med Tessa, Roger & David + alla barnen. På eftermiddagen kom Fia ut en sväng  också, mycket trevligt!! Det har ätits mat, tjålats och varit massa bus och lek. Leksakerna har varit allt ifrån en liten spade till fyrhjulingar och crossar =). Barnen har haft en helt underbar dag och vi föräldrar med såklart!!

Lite bilder








Barnen somnade direkt vi klev innanför dörren och Jocke drog iväg så nu är jag ALL ALONE =) blir till att slappa i soffan en stund ;-)

Våren är verkligen här =)

Det blir en lördag med sol och underbara vänner. Vi tar oss en tripp till slogåsen när barnen sovit middag =) Man kan inte bli annat än glad när man vaknar och solen skiner som den gör, HÄRLIGA vårväder.

Tänkte att jag skulle berätta för er att jag tagit mig en rivstart med GI-metoden igen. Känner att jag behöver skriva av mig här och få mycket peppning ;-) Så från och med idag ska malin börja sitt nya liv, förhoppningsvis! Tänkte att jag skulle få bort några kilo till ;-)

Dagens frukost:

Ägg, bacon, ost, gurka och Te


Fredag

Shopping vändan igår blev lyckad. Fick tag i det mesta barnen behövde plus lite till såklart ;-) Men det är aldrig kul att försöka handla när man har en trotsig liten 1 ½ åring med sig. Fick ta till mutningsmetoden då funkade det skapligt bra ;-)


åka bil är ett måste när man är på kupolen ;-)


Men mc donalds var nog det bästa om mina barn fick bestämma =) 


Blev skor och stövlar


Jacka till Alicia & sen fick mamma shoppa lite oxå ;-)

Sen hittar man ju alltid lite annat smått och gott.

Ikväll blir det solning med bruttorna =) såå skönt ska det bli. Måste ju försöka få en liten bränna innan sommaren ;-) Vad som mer sker denna fredag kväll får visa sig. Nått kul vill jag hitta på iaf.

Nu sover mina barn så nu ska jag sätta mig en stund i solen och bara njuta.

Trevlig fredagkväll till er!!

...

Det blir en vända till borlänge idag =) men med Anna istället för med Jocke, och glad är jag för det. Finns inget tråkigare än att gå i affärer med uttråkad karl ;-)..Han hade så mycket annat för dig så då får han syssla med det istället.

Tvätthögen HAR minskat idag..:-O är imponerad på mig själv, BRAVO Malin, du kan bara du vill ;-)

Slänger in ett youtube klipp
Den är ju bara så mysig denna låt, den SKA spelas på mitt framtida bröllop ;-)


Tvättdag!!

Tjejmiddan igår var riktigt lyckad. JÄTTE god mat och massa tjål =) Tack alla för en trevlig kväll, ni betyder mycket <3 Men nästa gång ska Träz vara med oxå=) Vi saknade dig igår <3 !!

Idag har jag en tvättdag, börjar få slut på kläder här hemma så nu blir det inte så mycket annat än att tvätta idag. Kanske blir en tripp till borlänge när Jocke slutat ;-) Behöver skor och lite annat till barnen..Men innan han kommer hem så är tvättstugan min bästa vän.



Paus i städningen..

..tar jag mig just nu ;-) Ser verkligen förjävligt ut hemma. Fattar inte hur det kan bli så stökigt HELA tiden. Tycker man inte gör annat än städar och städar..suck.

Ikväll blir det tjejmiddag hemma hos Fia =) Mycket trevligt initiativ tycker jag..Ska bli himla skoj=D Mat och massa tjål, kan inte bli bättre!!

Nej nu blir det inte mer skrivet för den här gången, måste verkligen ta tag i mitt hem.

Påsken förbi..

.. för detta året. Vi har haft en riktigt rolig påsk. Varit runt och fått i oss påskmat och så har vi haft många underbara vänner på besök hela helgen =) Barnen är nöjda över alla påskägg och mamma mé;-) Alicia vann ett påskägg med 3,5 kg godis i på ica =) Synd bara att hon är så liten så mamma måste "hjälpa" henne äta upp det, haha ;-)



Igår var Tessa, Roger och barnen här. Jocke roade sig med att köra dammsugaren över tjejernas hår. Jätte kul tyckte dom och vi med såklart =) Lite dåliga bilder men roligt var det ;-)




Nu sover mina barn och själv sitter jag och laddar inför dubbelavsnittet av desperata hemmafruar..Wiiiiieee..GLÖM INTE DET TESSA, inte sova efter första programmet ;-)!!!!



Påskafton!!

Precis kommit hem efter våran påskgubbe/kärring turné=) Bilder kommer senare..Nu håller jag på och fixar iordning inför kvällen. Får besök utav Therese & Thommie, Anna & Janne och Jonas + alla barnen såklart=) Blir lite grillat, tjål och kanske en drink=) Blir till att sitta ute på verandan i detta härliga väder.. En trevlig påskaftonskväll med underbara vänner =)

Nu ska jag lägga köttet i marenad, hoppas ni alla får en trevlig kväll!!




Ack så fel jag hade..

Verkar som det har tagit om på Alicia. Hon kräktes alldeles nyss IGEN..suck..=( Hon som inte visade några tecken på att hon fortfarande var sjuk, var helt normal igår och idag fram tills nu. Hoppas att det går över fort den här gången..tycker så synd om henne =(


Äntligen friska =)

Var bara Alicia som åkte på magsjukan, vi andra har klarat oss..peppar peppar..Liam fick åka på dagis idag och glad var han för det. Han blir såå rastlös när han inte är på dagis, måste aktiveras HELA tiden..Så idag får han leka av sig ordentligt =).

I helgen ska vi försöka hinna med mycket roligt.. Klä barnen till påskkärring/gubbe på lördag och hälsa på lite folk. Träffa familjerna Fahlén, Jansson & Andersson ska vi också hinna med på Lördag..Söndag blir det mat hos mamma/pappa och kalas för Benjamin som blivit stora killen =) Ska även försöka träffa lite fler av våra vänner hoppas jag ..Så våran påskhelg är fullspäckad med aktiviteter =) Hur ska ni spendera påsken??

Nu ska jag och Alicia äta lite mat, Trevlig skärtorsdag till er!!




...


Hipp hipp HURRA..

..på Benjamins födelsedag =)

Lillkillen blir stor kille idag
GRATTIS på 1-års dagen



Kramar från oss!!

Retas med pappa tycker Liam är kul =)

Mamma tycker oxå det är kul att retas..haha..;-)


Ännu en dag med solsken..

..och en sjuk Alicia =(. Hon har inte kräkts sen igår men är dålig åt andra hållet istället och så har hon hög feber. Hon orkar inte göra någonting. Men jag får i henne vätska iaf, men ingen mat än. Huvudsaken är ju att hon dricker. Hon sover många men korta stunder så jag och Liam har lyckats varit ute lite grann iaf. Han har plockat STORA stenar som han bestämt att han ska måla nu på eftermiddan =) Sen tänkte jag att vi även skulle försöka måla lite påskkort.

När Jocke slutat idag blir det en shopping vända för min del. Ska försöka köpa hem allt som vi behöver till påsk =) Blir väl en massa mat, påskägg och annat smått och gott ;-) Hoppas bara vi håller oss friska så barnen kan vara påskkärring/påskgubbe på lördag.
 
Liam längtar efter helgen:

Liam: - mamma, på helgen ska jag och Alicia vara påskgubbe och då får man åka till mormor och få godis =)

Helt rätt...haha

Solen!!

Medans Alicia sov spenderade jag och Liam ett par timmar ute i detta underbara väder. Solen bränner rejält och det är riktigt nice =) Nu sover han och Alicia har somnat igen hon med. Hon vaknade, kräktes lite, drack vatten och somnade igen..stumpan =( Tycker så synd om henne nuu!!




Liam hjälpte mamma tvätta bilen =)


En sjuk Alicia =(


Nu ska jag besöka tvättstugan och fortsätta tvätta all denna tvätt som blivit under natten

Hoppas ni andra får en trevlig dag i vårsolen!!

Magsjuka

Ja här har vi fått magsjuka, eller bara Alicia än så länge men det räcker bra det. Hon började kräkas i går kväll och har hållt på hela natten och morgonen. Stackarn, hon är helt färdig nu..Får inte behålla någonting =( Hoppas att det snart ska vara bättre eftersom det har varit så intensivt.

Nu ska jag gå och äta lite frukost, försöka smyga så inte Alicia ser. Hon får hålla sig till sin vätskeersättning ett tag till..=(

Vill ha era åsikter ..

funderar på att försöka förändra mitt utseende till sommaren =) kanske göra mig blond eller bara klippa nån häftig frisyr. Nu vill jag veta vad ni tycker. Slänger in en bild på mig som jag ser ut nu och en bild från photofunia som visar om jag kanske passar som blond ;-)





inte direkt den bästa bilden..men men..haha


Paus framför datorn

Har städat hela övervåningen nu på förmiddagen. Men det är inte lätt när man har en liten donna som springer efter och river upp allt man just städat ihop ;-) Blev rent och frächt iaf..Tänkte jag skulle ta tag i tvättstugan närAlicia somnat, om hon nu vill sova middag. Hon har börjat vägra på dagarna. Visst får hon vara vaken om hon vill det men det jobbiga är att när kl då bli 16-17 så är hon helt slut istället. Blir lite sent om hon ska sova då..

Vilket väder vi har då..Wiiiiiieee..Solen skiner & värmer, fåglarna kvittrar och snön är på väg bort. Kan inte bli bättre. Man blir genast så mycket piggare när den tråkiga deprimerande vintern är på väg bort =D Snart kan man springa naken ute utan att frysa arselet av sig ;-)

Nej nu ska jag fortsätta plocka här på nedervåningen..och fixa lite lunch=)


RSS 2.0