Rensning!!

Har precis lagt Alicia så nu ska jag ta och rensa upp i källaren så jocke kan vara där och såga ikväll. Nu kanske hallen blir KLAR snart, förhoppningsvis ;-) Sen är det bara för mig att måla klart så mycket jag kan när barnen sover om dagarna. Mitt mål är att det ska vara klart till den 8 Maj. Då får vi besök av massa grillsugna personer som kommer avsluta kvällen på Folkan ;-)

Ja och hur går det för mig och vikten? RIKTIGT bra faktiskt. Har hållt på i 1 ½ vecka nu och har gått ner 1 ½ kg =) känner mig nöjd. Hoppas att det fortsätter i den här takten för då har jag blivit av med mina kilon efter 6 veckor..1 kg i veckan känns bra.

Nej nu kan jag inte sitta här nå mer, måste rensa ;-)




Kommentarer
Postat av: Jenny

Hoppas verkligen de, just nu känns som allt bara står stilla! Ska verkligen bli skönt att komma bort snart och slippa se gården på en vecka =)



Tänk va mycket tid man skulle få över om man bodde i lägenhet !!!

2009-04-29 @ 13:07:52
URL: http://jennie83.blogg.se/
Postat av: Jenny

Visst är de så, tror jag skulle bli superrastlös om jag skulle flytta in i lägenhet igen!! Man blir ju lätt bortskämd med gård och så, tror de är därför jag bli less nu till sommaren, jag kan ju inte ens gå ut på gräsmattan.. Bara jord överallt =(



Ahja, nu har ja tyckt nog synd om mig själv, bara att ta tag i saker och försöka få de klart i stället =)

2009-04-29 @ 13:23:06
URL: http://jennie83.blogg.se/
Postat av: Tessa

Vi kommer och grillar iaf, men Folkan får ni gå på själva.. :-D

2009-04-29 @ 14:20:27
URL: http://tessa84.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jo jag antar att man får försöka tänka lite framåt !! Förhoppningsvis har vi iaf gräs i slutet av sommaren, på NÄSTAN hela gräsmattan...



Ahaaa, Jo jag förälskade mig direkt, hur mysig som helst!! Så nu är jag nöjd efter en dag med lite shopping ( och ledig tid från gårdsarbetet=) ...... )

2009-04-29 @ 20:31:33
URL: http://jennie83.blogg.se/
Postat av: Fia

Vad duktig du är tjejen! Håll i hårt, önskar jag var lika motiverad som dig! Du kanske kan smitta av dig lite så jag å kan gå ner lite i vikt=)

Kram

2009-04-29 @ 20:40:30
URL: http://lantliv-drommar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0