Helgen..

Den här helgen har varit den absolut roligaste helgen. Har inte skrattat så mycket nån gång :)

Den började med att jag hämtade upp Tessa kl 10.00 hemma hos henne. En SUPER NERVÖS Tessa kliver in i bilen och vet inte vart hon ska ta vägen. Hon börjar kika på gps:en och ser hur lång tid vi har kvar tills vi är framme, men hon förstår fortfarande inte vart vi är på väg. Hon vrider och vänder på sig i bilen hela resan och ibland ser man nästan hur hon är tvungen att kräkas..haha..Hon var RIKTIGT NERVÖS och det var absolut det som var meningen..hihi..

På vårat första stopp så passar vi på och leker lite ;)



Väl framme i Stockholm så fungerar inte gps:en nå mer. Vägarbeten och tunnlar överallt så lite smått panik får jag ju såklart. Men efter vårat eget tänkande så kommer vi faktiskt fram tillslut, HELT OTROLIGT!! 

Tessa blir verkligen lättad när hon inser att vi ska checka in på ett hotell. Hon var nästan bombsäker på att jag skulle dra med henne ut på en kryssning (hon gillar inte båtar). Väl inne på hotellrummet så berättar jag vad vi ska göra till kvällen och detta är vad vi besökte :



Har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Det var absolut det roligaste jag varit på någonsin! Komikerna som uppträdde var Mårten Andersson, Fredrik Andersson, Magnus Betnér, Kristoffer Appelqvist och Jason Rouse. Så när det börjar sändas på Tv måste ni vara uppmärksamma. Kanske ser ni två dalajäntor som viker sig av skratt ;)

När det var slut så blev vi ju såklart kvar på Göta Lejon ett tag, kunde ju inte gå därifrån när endel av komikerna var kvar i baren ;)

Jason Rouse, Dj:en och Mårten Andersson :)


Och Jason Rouse igen :)



Efter besöket på Göta Lejon så drog vi till Göta Källare :) Snacka om skillnad på ute livet i Stockholm!
Vi var hemma på hotellet kring halv 4! Glada, trötta och lite lagomt alkohol påverkade somnade vi båda två på 2 sekunder.

Förutom att göra Stockholms nattliv osäkert så har vi ju självklart gjort Stockholm osäkert på dagarna också! Åkt tunnelbana, Shoppat, ätit gott, druckit gott och bara umgåtts!!

Dala Jäntor i farten på hotellrummet:

TACK TESSA för en oförglömlig helg! Kunde absolut inte varit bättre :)


Inte många timmar kvar!!

Nu har jag äntligen gjort nästan allt klart inför morgon dagen :) lite packning kvar bara. Jag vet en Tessa som är jätte nervös..Mohahahaha ;) Är inte ALLS det som är meningen ;) Detta kommer bli skit skoj och verkligen ett minne för livet :)

Nu blir det till att fixa klart det som är kvar, sen ska jag försöka sova några timmar innan jag måste upp imorgon:)

Trevlig helg på er, det kommer vi ha!!

I morgon blir en spännande dag!!

Som de flesta kanske redan vet (som läser Tessas blogg ) så ska hon ut på lite äventyr imorgon ;). För er som inte vet så ska jag berätta vad det handlar om. I 25-års present så fick Tessa en lapp utav mig, Jocke och barnen. Det enda som står på den är att den 29/8 så ska hon stå klar och redo kl 10.00 för då kommer jag och hämtar henne :) Det enda hon fått veta är att hon ska ha ombyte med kläder med sig, hygienartiklar och möjligtsvis lite fickpengar om hon känner för det ;). Kommer bli en spännande dag kan jag lova!! Jag är RIKTIGT NERVÖS nu faktiskt =D men det kommer nog gå kanon bra, hoppas jag!!

Så uppdatering om vad detta är för någe kommer när det är klart!!

J-vla bil..

Liam började dagis kl 09.00 och Alicia 09.15 i morse. Tänkte att jag skulle dra ut på tiden in i det sista innan jag åkte imorse så jag inte lämnar Alicia för tidigt jämt..Går oftast jätte fort att lämna Liam så Alicia blir nästan lämnad kl 09.00 hon med ( ska nog byta till den tiden för henne också). fyra minuter i nio så sätter jag in ungarna i bilen och är på väg att åka. Vad gör bilen då? H-vete till bil startar väl inte, HELT DÖD!!! Ghaaaa!!! Är så j-vla trött på bilen nu så jag SPYR snart. Den bara krånglar HELA tiden. Tänk om någon bara kunde stjäla den och typ BRÄNNA upp den, vore nog det bästa som kunde hända, SKIT BIL!!


Jag hade tur iaf :) under mitt vredesutbrott så ser jag att Veka är hemma (grannen), som egentligen borde vara på jobbet. Så jag ringer till henne och hon skjutsar mig och barnen till dagis :) TACK!! Så nu har jag hennes bil. Lånade den så jag kunde storhandla som planerat. Skönt att man har grannar som ställer upp :)

Ikväll blir det ett besök på stan. Dom har kvällsöppet och det skulle vara lite roliga saker för barnen där. Pippi skulle vara där och så blir det fiskdamm också:) Kul att det händer nått i den här stan!!

Tack & Adjö!!


En trött och slut Malin ;)

Nu har jag målat taket en andra gång och städat hela huset. Helt slut i kroppen, speciellt axlarna..Barnen har inte gjort annat än bråkat, grinat och skrikit hela eftermiddagen/kvällen heller så huvudet hänger inte riktigt med..Det är då man önskar att ens sambo kunde vara hemma lite oftare så man själv skulle kunna få en lugn stund NÅGON gång.
Nu ska det bli riktigt skönt med en dusch och sedan slå huvudet hårt i kudden.



Natti Natti!!

I målartagen :)

Har skickat lite ansökningar på jobb idag:) Känner mig flitig ;) Sen fick jag för mig att jag skulle börja måla i utbyggnaden uppe. Vill få iordning där nu så kanske Alicia kan ta det som rum och vi få tillbaka vårat sovrum :) Har målat en gång. Väntar på att det ska torka så jag kan måla en gång till :)

Så här såg det ut före



och nu ser det ut så här



Jocke ska inhandla lite gipsskivor idag så jag kan börja med väggarna i morgon, förhoppningsvis :) Har bara lite beslutsångest över vilken färg jag ska ha på väggarna. Någon som har nå tips??

Söka jobb!!

Har precis lämnat båda barnen på dagis :) Gick jätte bra. Innan sommaren så var Liam ofta ledsen när jag skulle gå ifrån honom på dagis, men det verkar som att de har släppt över sommaren. Är nog lättare när han vet att syrran är där också, men på en annan avdelning. Alicia var iaf helt överlycklig över regnet. Jag hann inte ens få på henne galonkläderna innan hon började ropa Heeejdååå åt mig :). Sen blev det vattenpölarna på en gång ;) Är så skönt att det går så bra!

Idag så ska jag ta och rota fram mina betyg så jag får kopiera dom. Sen blir det till att söka jobb lite överallt! När jag slutade skolan så hade jag jobb direkt. Har inte varit utan förrens nu. Kommunen får inte ta in nå folk, det är stop :( Känns jätte tråkigt verkligen. Får väl försöka söka lite överallt, annars får jag väl skriva in mig på arbetsfömedlingen (Som jag ingentligen ABSOLUT inte vill) , men vad gör man!?!

Dax att sätta fart, så jag får nått gjort idag!!


Ny telefon =)

Har precis beställt mig en ny telefon =)..Wiiiiiiieeeee..
Denna blev det. Fast i färgen "Tender Rose"

Sony Ericsson C905

(Bild tagen från Telia)

Skjutbar 3G-mobil och avancerad 8,1-megapixel- kamera med Xenon-blixt som ger bilder av fantastisk kvalitet. Med geotaggningsfunktion, wi-fi-anslutning och inbyggd gps.

Pyssel

Idag så har Alicia sovit middag på dagis för första gången :) Det gick jätte bra, hon somnade direkt! Så imorgon ska hon vara där den tiden som hon kommer vara där när inskolningen är klar. Känns som att den redan är klar för hon är så duktig så:) Efter dagis så hämtade vi Liam vid morfar. Han fick vara där idag för han har inte dagis förräns imorgon.

När vi kom hem så blev det lite pyssel vid köksbordet






Ursäkta röran!!

Jag bygger om ;)

Fixar och trixar lite med bloggdesignen


Den vanliga vardagen!!

Kräftfisket igår var lyckat. Vi fick ungefär lika många som i fredags men dom var lite mindre igår. Har iaf kräftor så vi klarar oss och mer därtill :)

Imorgon börjar den vanliga vardagen igen. Jocke börjar jobba och Liam börjar dagis på tisdag efter lång ledighet! Själv så kommer mina dagar inte bestå utav annat än att söka jobb. Som de flesta vet så är ju inte det så lätt, men jag hoppas jag får ett inom en snar framtid! Börjar verkligen känna att jag måste ut i arbetslivet igen. Har varit hemma så länge nu och jag tror att jag verkligen skulle behöva komma ut och jobba. Har varit helt underbart att vara hemma med mina små troll, det säger jag inget annat om, men att komma ut och jobba skulle göra susen för mig just nu!!

Nej nu ropar kräftorna, dax att koka lite mer då ;)

Mumma :)

Då var gårdagens kräftor kokade och klara :) Måste erkänna att det inte är speciellt kul att stoppa ner levande djur i kokande vatten, men jävligt GOTT är det iaf ;) Blir till att provsmaka till kvällen!!


Kräftorna..


Blev lite kräftor igår iaf :) Nu hoppas vi på ännu flera till kvällen!!

Fredag..

Då var 4:e dagen på Alicias inskolning avklarad. Idag fick jag åka hem när jag lämnade henne och åkte sedan tillbaka efter hon hade ätit. Då var det dax att sova middag ute i slogboden. Jag fick sitta med där inne och det var riktigt mysigt. Alicia var jätte nära att somna flera gånger men tillslut så satt hon sig bara upp och ville åka hem. Så då gjorde vi så och nu sover hon i sin säng. Men hennes fröken sa att hon var en av få som faktiskt legat ner så länge första dagen, så det kommer nog gå jätte bra tillslut!!

Ikväll blir det kräftfiske, ska bli himla kul. Bara vi får några stycken så är jag nöjd ;)


Nu ska jag äta lite mat. Blir mc donald´s idag ;) Liam fick bestämma mat eftersom det är hans och Jockes sista semester dag ;) Så Hamburgare blev det!!

Have I nice day!!!

Inskolning dag 3

Då var vi hemma från dagis. Alicia hade varit jätte duktig, inga problem alls. Hon hade t.o.m suttit still vid matbordet och ätit en rejäl portion. Det är annat än hemma det ;) Själv har jag spenderat timmarna i personalrummet helt själv och rullat fingrarna. Imorgon blir det till att ta med något att sysselsätta sig med. Hoppas på att till nästa vecka så kanske hon kan vara där själv!! Eller hon är ju där själv, förstår inte varför jag måste sitta och uggla i personalrummet när allt går så bra..men men..

Fortsätta städa då kanske!!


Tatueringen =D

Så här blev den =D Och jag är SUPER nöjd, älskar den!!
STORT TACK Patrick, du är bäst!! och STORT TACK till Lisa & Tindra också. Ni är väl för gulliga alla 3 =D



Tatuera mig idag =D

Japp, idag kl 12 ska jag märka min kropp igen :) Jag ska ha barnens födelsedatum och nån/ett par stjärnor också! Den kommer sitta på vänster handled. Sätter ut bild när jag kommit hem!

Alicia har precis åkt på dagis med Jocke. Hoppas det går lika bra idag =D

Over and out!!

Dagis och shopping..

Idag har Alicia börjat sin inskolning på dagis. Hon ska gå på Ur och Skur i Håksberg. Hon trivdes som fisken vattnet idag. Allt gick jätte bra, hon brydde sig inte nå i mig. Vi var där från 9 -10.30 och imorgon blir hon kvar över lunchen också. Håller tummarna för att det går lika bra i morgon.

Efter dagis så blev det lite shopping för min del:)
Dom hade 70 % på jätte mycket kläder på Vero Moda och då ska man ju självklart passa på ;)

Detta blev det:

5 toppar

2 tröjor och 1 linne

2 par jeans

1 par linne byxor och 1 höstjacka



Nu ska vi ta en tripp till Borlänge och inhandla lite fiskegrejer :) och lite mera saker till Alicia som hon behöver på dagis:)


Drömmer mig bort..


Undra vart vi hamnar idag..

Kl 8.00 i morse ringde Tessa till mig. Hon skulle åka till Stockholm och shoppa lite saker hon hittat på nätet ;)
Ja det är ju fullt normalt att komma på något sådant kl 8 en måndag morgon så jag ville absolut följa med :D. Nu verkar det dock inte bli Stockholm men kanske örebro istället och jag är ju självklart på ändå, vart vi än hamnar..haha..Du är väl bra go du!!!

Precis så här ska det vara, enligt mig iaf. Ta dagen som den kommer så blir alla dagarna absolut de bästa!!

Planering? Vad är det?? ;-)

Så här mår jag idag..



TRÖTT som jag vet inte vad, HES och tror inte jag har torkat än  ;) Men hade riktigt kul igår. En minnesvärd kväll, helt klart ;) !!

Hipp hipp HURRA!!!

GRATTIS SANDRA :)


Gamla kort!!

Tessa skickade några gamla kort till mig. Snacka om att man har förändrats även fast det inte känns så..haha..Men Jocke han ser då likadan ut, han har t.o.m samma t-shirt som han ibland fortfarande använder ;)

5 år sedan


Dagens rea plagg!!

Gangstar


"Liv" Tröja/Jacka/Klänning, storlek 3 år.
Funkar både på tjej och kille. Lika snygg som tuff jacka på pojk som klänning med leggings till på tjej.
ordpris..279 kr...NU 190 kr





"Ines" Klänning, storlek 2 år. Ordpris..169 kr...NU 118 kr
SÅLD





"Pelle" Mössa, storlek L. Ordpris..99 kr...NU 70 kr





"Olle" Cardigan, storlek 3 år. Ordpris 229 kr...NU 160 kr



Lämna en kommentar om ni vill köpa nått av plaggen =D

Inte haft tid..

att lägga ut fler barnkläder. Ska försöka få ut ikväll!!

Majas dag idag !!

Vad är det för dag idag? Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag, för det är Majas födelsedag.
HURRA HURRA HURRA
Stort GRATTIS till våran bästa granntjej på 8 års dagen =D
Hoppas du får en underbar dag!!!
KRAMAR till dig!!


Fynda barnkläder!!

Rear nu ut min visningskollektion från Gangstar. Passa på att köpa snygga, coola, slittåliga barnkläder till det bästa priset! Först till kvarn gäller. Vill ni köpa något plagg så lämna en kommentar så hör jag av mig!

Lägger ut några plagg varje dag. Här kommer dagens plagg:



"Fred" byxa, storlek 6 månader....ordpris 269 kr....NU 188 kr





"Casper" tröja, storlek 4 år....ordpris 199 kr...NU 140 kr


"Lovis", jacka, storlek 6 år...ordpris 259 kr....NU 180 kr





"Charlie", body, storlek 6 månader....ordpris 159 kr....NU 110 kr






"August" Rosa tröja, storlek 3 år....ordpris 189....NU 130 kr




"Rut" Klänning, storlek 1 år..ordpris199 kr...NU 130 kr





" My" cardigan, storlek 6 månader....ordpris 209 kr....NU 145 kr




"Wilma" overall, onesize ..ordpris 499kr...NU 340 kr



50 års fest!!

En RIKTIGT LYCKAD 50 års fest blev det (25+25) Hade så himla kul!! TACK alla som gjorde min och Tessas födelsedagsfest till den bästa =)













Ja detta var några bilder, som Nanna har tagit  :) Väntar på att få alla andra korten skickade också , då kanske jag bjuder på några fler!! TACK än en gång alla underbara!!

=D =D =D =D


Dagens steg!!


17016 steg idag!!

Stressar!!!

Handla, planera, lämna barnen, handla mera, röja, städa, färga håret, städa mera, resa tält, duka, fixa maten, städa lite mera och  planera ännu mera.....ojojoj....men det kommer bli så himla skoj =D...Wiiiiiiieeeeeeee!!!!!!

Dagens steg!!


20103 steg idag!!

Tessas dag idag =D

Hipp hipp HURRA HURRA HURRA och
STORT GRATTIS till TESSA som blir 25 år idag!!
Många kramar till dig vännen!!





<3<3<3

Dagens steg!!


15513 steg blev det idag

Dagens steg!!


28907 =D

Planering..

Idag har jag och Alicia spenderat förmiddagen vid Tessa, Roger och barnen. Nu är det planering i högsta grad =). Planerar och går samtidigt är det vi sysselsätter oss med om dagarna..haha..inte många dagar kvar till 50 års festen nu, så alla dagar i veckan kommer nog se likadana ut!

På eftermiddagen var Therese & barnen och Sandra hit och grattade mig =D Lite fika, massa tjål och en hel del utrotning av flugor blev det. Vi har verkligen MASSVIS med flugor, så j-vla drygt!! Vet inte hur många tidningar som har förbrukats och hur många flugor som tagit sitt sista andetag här idag. Det har verkligen kryllat av dom..Vet att det var likadant förra sommaren också, vet inte vart dom kommer ifrån och varför dom så gärna vill bosätta sig här..

Nej nu har jag verkligen inte tid att sitta här nå mer, har ju en stegtävling att försöka vinna ;-)


Stort tack till alla..

TACK alla underbara vänner som gjort min 25-års dag minnesvärd =D Ni betyder mycket!!

Då var man inte pur ung längre, bara att inse att man faktiskt blir äldre, JOBBIGT men SANT ;-) Men åldern är ju faktiskt bara en siffra ;-) Kan man ju inbilla sig iaf..

Man kanske ska ta och slänga sig i säng efter en dag med besök, absolut godaste tårtan ;-), god mat, mycket gott att dricka, tokiga diskussioner, galna promenader och MASSA SKRATT!! 

Vi fortsätter firandet på LÖRDAG!! Det ser vi framemot!!

..Natti Natti..


Dagens steg!!


19237 steg idag!!

...

Grattis till mig själv som blir 25 idá..Från ung, fräsch, pigg tjej till gammal, rynkig, slö TANT ;-)



Hipp Hipp HURRA HURRA HURRA!!!

Dagens steg!!


21033 =D


Alicias kalas!!

 Nu är kalasandet över för Alicia i år..Hon TACKAR JÄTTE mycket för alla fina saker hon fått =D







Kunde inte ta så många kort med min kamera, den bara krånglar hela tiden, så Therese fick vara min fotograf. Du får skicka bilderna till mig sen ;-)

Nej, nu är det väl dax för mig att börja röra på mig så jag kommer någonvart i stegtävlingen =D Sen ska jag koppla av i soffan med ett glas vin och njuta av att jag några timmar till är bra j-ävla ung..haha =D


Dagens steg!!


29027 steg =D NÖJD men HELT SLUT!!
Nu ger jag upp..haha..har aldrig gått så mycket i HELA MITT LIV!! Det värker från topp till tå..Känner på mig att det kommer bli jobbigt att kliva upp i morgon..Så vi får väl se hur många steg det blir imorn!!

Natti Natti

Våran prinsessa 2 år idag =)

Hipp Hipp HURRA på våran Alicias 2-års dag!!
Dagen har varit full av lycka! Massa paket, tårta, lek och bus!
VI ÄLSKAR DIG GUMMAN, Mamma och pappas lilla trollunge. Världens bästa tjej =D

<3<3<3STORT GRATTIS!! <3<3<3


LITEN BLIR STOR










EN DOTTER
- av Siv Andersson

Ett barn är ett mirakel
väl värt att vänta på.
Det största och det bästa
en mor och far kan få.

En dotter kan förtjusa
från början med sin charm.
Och gärna blir hon buren
av någon villig arm.

Men snart hon börjar tröttna
på att bara vara rar.
Och livet har så mycket
som lockar och som drar.

Den tiden går så fort
från liten tjej till stor.
Dock är hon alltid älskad
långt mera än hon tror.

RSS 2.0