Kallt!!



- 23 grader....Brrrrrr...

Nu fryser näshåren till is


En vit vinter!!

Ja nu har verkligen vintern kommit, EN MASSA snö och en lagom temperatur ute. Snöbollskrig, snöänglar och en massa pulkaåkande, BARNEN svävar på moln!!

Självklart gillar jag snö och allt man kan göra ute nu när vintern kommit. MEN det finns en gräns, nu får det väl RÄCKA med alla dessa vita filurer som regnar ner på marken. Vi har så det räcker nu. Så jag ber så snällt till den som har med detta att göra ;) SNÄLLA nu får det vara nog!!! Mina axlar pallar inte nå mer skottande ;)

Och vad har vi sysslat med idag då...SKOTTAT såklart, åkt massa pulka, byggt massa lego och STÄDAT!!
Om mina ögon förstår rätt så kommer morgondagen bestå utav ungefär samma sak ;)





=D


GOD JUL till er alla!!

Hoppas ni hade en trevlig julafton :) Det hade vi, massa god mat, mycket trevligt sällskap, Tomte på besök och en jädrans MASSA paket. Liam fick flera stycken STORA kartonger med lego som han och Jocke suttit med sen tidigt i morse och byggt ihop. Tror dom fått ihop 1 kartong iaf ;) Så här har vi att göra några dagar framöver.



Själv fick jag många trevliga paket, men det allra bästa paketet fick jag ifrån Maja (våran förra granntjej) :) underbara unge <3

 Den här stenen




Saknar dig också tjejen


Igår blev ALBIN 4 år:) STORT GRATTIS killen <3
Kommer och grattar dig på onsdag!

Idag blir det inte så mycket mer än att leka med barnen och alla deras nya saker, en sväng till Anna & Janne ska vi också hinna med. Träffa lite gamla kompisar till Jocke :)



Hipp Hipp HURRA på PeKås födelsedag
STORT GRATTIS!!


Alicias miner :)

Här hemma springer Alicia runt hela dagarna och tränar olika miner :)
Den arga minen är nog den som används mest  ;)


<3<3<3


Duktiga jag!!

Idag har Malin varit duktig ;) Skottat av hela gården, handlat, städat och tvättat ett par maskiner. Försökte även hoppa i soptunnan (för att få lite mer plats), vilket inte gick så bra. Äckligt?!? JA jag vet, men vad gör man inte ;)Gud så mycket sopor man har. Tunnan är verkligen överfull på några dagar. Tur man har snälla grannar som lånar ut soptunnan ibland :)

Efter försöket att minska på soporna så blev det en lååång, varm dusch. Tänk vad man uppskattar saker mera nu för tiden. Att få stå i duschen, i sin ensamhet och bara njuta av tystnaden, inte helt fel!!

Nej nu ska barnen hämtas på dagis!

ADJÖ!!


3 dagar kvar till Julafton!!

Äntligen klar med alla julklapparna. Trängdes med folk på kupolen i lördags, men nu är allt klart :) Har bakat klart allt julgodis också. Idag blev det knäck, som jag blev väldigt nöjd med och brända mandlar, som jag inte alls blev nöjd med. Men dom smakar helt ok iaf ;)


( lånade bilder från google.se )


Vi har även haft en ute dag idag med massa pulka åkande. Måste nog köpa en liiiiite större pulka för en mamma som mig själv får så galet dåligt med plats ;) Knepigt det där!!!

Imorgon gör barnen sin sista dag på dagis för i år. Lediga fram till den 12 Januari :) Sen hoppas vi på att Jocke kan vara ledig lite under helgerna så vi kan hitta på nått kul, en liten mini semester kanske !!

Slänger in en bild på mina underbara



Nu väntar:
Ett par varma mackor
Soffan
TV:n och TV-dosan



Bakat!

Här har vi bakat saffransbullar på eftermiddagen :)



Barnens alldeles egna design:) MYCKET GODA!!

Julmusik på och mjöl i hela köket:) ROLIGT har vi haft!!


Shopping!!

Nyss hemkommen från staden :)

Detta blev det till barnen



Måste säga att jag är väldigt besviken på Lindex. INGENTING hade dom. Inte ens en julinspirerad skjorta till Liam. Är ändå 1 vecka kvar till jul och det är väl nu de flesta är ute och julshoppar i ren panik och stress.

Alicias klänning och blus är köpt på lilla Ängeln och Liams kläder på Åhléns

Köpte även ett par julklappar så nu har jag nått att bocka av iaf ;)


Jag ser det snöar..

...jag ser det snöar, det var väl roligt HURRA!!
Men måste det vara så KALLT, "Brrrrrr"
Stackars jag fryser ju så in i vassen  ;)

(bild lånad från google.se)

Har precis lämnat barnen på dagis, tänkte åka in på stan och inhandla lite julkläder och kanske någon julklapp (ute i tid som vanligt). Att man aldrig lär sig. Sen när julafton passerat tänker man "nästa år, då ska jag vara klar med julklapparna i tid" SAMMA VISA VARJE ÅR!!! Skärpnig Malin, Skärpning!!


(Bild lånad från google.se)




 


Luciafirande =)

Igår hade barnen lucia firande på dagis :) Såååå duktiga var dom, stod med i ledet och sjöng båda två. Syntes så väl på båda två att dom hade riktigt roligt!! Sötnosarna!!

Alicia hade sitt firande ute, eftersom hon går på "ur och skur" dagis :) Jätte mysigt var det och ett perfekt lucia väder med massa snö.


Efter det så gick vi in i skolan där Liam hade sitt firande :)



<3<3<3





Helgen!!

Några bilder från ROCK festen =D
TACK Sandra för en rolig kväll!!








Ni som tog massa bilder får gärna skicka till mig
// Malin "som jämt" är utan kamera!!


Imorgon blir det...



Ser verkligen framemot Sandras fest imorgon. Håller just nu på och kikar "Rock" frisyrer på nätet, tänkte jag skulle försöka "rocka" till mig rejält ;) Ska bli riktigt roligt med "ROCK tema" fest :)

Någon som har ett häftigt frisyr tips??

Ikväll blir det IDOL med grannarna :) Håller tummarna för att ERIK vinner, bäst enligt mig iaf?? Vem tycker du ska vinna??

Nu ska jag kasta på barnen lite kläder sen går vi ut och härjar en stund!!

Trevlig helg på er!!


Morgonpromenad!!

Morgonen idag började riktigt skönt. Promenad och frukost med Sandra :) Men visst känner man att konditionen inte är på topp direkt, kanske dags att verkligen försöka göra något åt det ;) Så imorgon gör vi om det, morgonpromenader blir man jäkligt mycket piggare av, hoppas jag ;)!!
Idag åker Jocke till Skåne, kommer hem imorgon..Trök..men jag och barnen ska fixa till en riktig myskväll tillsammans :)

På eftermiddagen åker vi och hälsar på familjen Hedman/Pettersson/Svensson :) Saknar barnen juuue :( och Veka mé såklart ;) haha!!!

Nu ska jag ta mig en varm dusch, blev frusen efter promenaden!!

Hejsvejs!!

OCH

GRATTIS
till mig själv och Alicia på Anna dagen idag, och GRATTIS till alla andra Annor där ute ;)


Gomorron!!

Sovit som en stock inatt, varit fullmåne och då är jag inte lätt att väcka. Jag vaknar jämt av minsta lilla men imorse vaknade jag inte ens när jocke klev över mig och skulle till jobbet (och han är inte direkt smidig).
Tänk om det vore fullmåne varje natt ;)

Nu är det snart dags att köra barnen till dagis, sen så ska jag spendera förmiddagen med sötaste Melvin :)

Ha en trevlig onsdag!!


Kvällsnöjen!!

Hade ett mycket trevligt förslag till min kära sambo idag ;). Istället för att varje kväll sitta framför tv:n och slappa när barnen somnat så tyckte jag att vi kunde hitta på nått annat skoj. Som att t.ex baka pepparkakor..Problemet var att jag hittade inte mina pepparkaksformar, så Jocke fick förtroendet att åka och låna formar av hans mamma.

Jocke kommer hem
(Jag)- kan du ge mig pepparkaksformarna
(Jocke)- öööö, njaaa,hmmm, ojdå!!

Han tyckte det var sååååå synd att han råååååkade glömma dom ;)

Så i fortsättningen på kvällarna blir det
slappa framför Tv:n,
först ett av mina program,
sedan ett av hans "tråkiga program" 
och sen natti natti..

Varför ändra på vardagen ;)




RSS 2.0