R.I.P


Härliga sommar!!

Vilket kanon väder vi har. Har inte haft tid att bloggat någe för hela veckan har spenderats på badstranden från tidig förmiddag till sen eftermiddag. Har varit riktigt skönt och avslappnande. Tisdag och onsdag var jag och barnen på jägarnäs badet med Therese och barnen, Thommie var med en sväng på onsdagen också =). Idag har vi spenderat hela dagen i Sligen i Sörvik =) Jag & barnen, Therese, Thommie & barnen, Ulrika & Emilia, Maja och så var Jonas dit en stund han med =). Sol & bad har våran vecka bestått utav, t.o.m jag har badat flera gånger ;-) Sen var det SHOPPING med tjejjorna igår eftermiddag/kväll. Lager157 blev rensat av 5 Ludvika tjejer ;-) TACK alla för en härlig vecka!!





I morgon bär det av till Eskilstuna Zoo. Jocke har tagit ledigt så vi åker alla 4 + granntjejen Maja och Therese, Thommie och barnen såklart ;-). Kommer bli en lyckad liten minisemester får vi hoppas på!

Hoppas ni har det bra i värmen..

Midsommarhelgen..

Då var midsommarhelgen över för i år. Har haft himla trevligt med underbara vänner.
Kvällen igår gick i Jonas ära. 30-års fest med massa galenskap. Har inte skrattat så mycket på väääldigt länge..haha..TACK alla underbara för en lyckad kväll och TACK för hjälpen jag VERKLIGEN behövde på kvällskvisten ;-)




Bilderna har jag snott av Anna ;-)



Denna söndag har varit som förväntat, seeeg och trött hela dagen men har varit runt på turné ändå =) Kalas hos Nelly som blev 4 år på eftermiddagen..GRATTIS till dig. Sen blev det en vända till faster Siv och farbror Nisse i sommarstugan =).

I veckan håller vi tummarna för att värmen kommer, började ju så bra idag så nu hoppas vi det håller i sig. Liam har "semester" från dagis i 6 veckor nu och massa skoj ska vi väl hitta på. Blir nog förmodligen en liten semestertripp redan nu i veckan ;-)

Nu ska jag städa ur bilen som ska besiktas imorn, sen väntar kudden på sällskap och jag är mer än gärna sällskap väldigt snart ;-)

Hoppas ni alla haft en trevlig midsommarhelg!!


Akuten i torsdags!

Upptäckte i torsdags på dan att Alicia bajsade blod =(. Hon har legat i feber flera dagar och från onsdag till torsdag har den varit jätte hög. Så direkt jag upptäckte blodet i blöjan så ringde jag lasarettet. Fick komma upp på en gång här i Ludvika och blev sedan skickad till Falun. Enligt läkaren här i stan så var hon öm och uppsvälld på vänster sida vid tarmarna. Kom upp till Akuten i Falun 16.30 och fick åka hem 22.30 efter massa undersökningar och provtagningar. Hon har åkt på en tarminfektion. Dom släppte hem oss för att hon är pigg och glad och verkar inte ha några större problem med det. Vi ska hålla koll på henne för blir hon minsta lilla försämrad så ska vi åka tillbaka. Tarminfektioner kunde vara allvarliga för dom kunde slå ut andra organ som t.ex njurarna. Men än så länge är hon pigg och glad. Feberfri sen i torsdags också så vi hoppas att det är på bättringsvägen =D

Midsommarafton spenderade vi på gruvkontoret med Therese & Thommie, Anna & Janne & Jonas + alla barnen =D. Lisa, Patrick och Tindra var förbi en sväng också. Vi hade husvagnen med oss och har precis kommit hem. En mycket lyckad kväll ! TACK..

Hoppas ni andra haft en trevlig midsommarafton!

Underbara barn!!

En av Liams favorit låtar, dansar som en galning när vi lyssnar på den här..



För ett par dagar sen så tittade vi på den här på youtube och då frågade jag Liam:

(jag) - Tycker du om den här låten?
(Liam) - Jaaaaa, hihi
(jag) - Om vi låtsas att killen är du, vem skulle tjejen vara då?
(Liam) - hihi, Thea..
(jag) - tycker du om Thea?
(Liam) - Ja, hihihihihi
(jag) - Är du lite kär i henne?
(Liam) - men Malin, kär kan man bara vara när man är lika stor som du och pappa..När jag blir pappa, då ska jag bli kär i Thea!

Söta unge!! =D

Sömnlös natt..

Har jag haft inatt, känner mig som en klubbad säl. Har varit vaken med Alicia hela natten. Bar in en madrass på hennes rum så där har jag legat och försökt roa henne och försökt få henne att sova. Hon är lite piggare idag men har fortfarande lika hög feber =( Hon borde egentligen ha intagit sovande position för det känner jag att ja skulle behöva, får hoppas att det sker SNART!!


sjuk igen!!

Alicia sjuk igen=( Var feberfri nästan 2 dagar sen kom det tillbaka. Nu är hon ännu dåligare. Har legat på mellan 40,0 och 40,6 i feber hela dagen. Alvedonen fungerar inte så nu har jag köpt ipren också få se om det hjälper. Då kan man ge lite oftare för ipren och alvedon är ju inte samma preparat. Har pratat med dom på sjukvårdsrådgivningen och blir hon bara lite sämre till kvällen eller inatt så ska vi åka upp. Hon är riktigt hängig, sitter bara i soffan och orkar knappt lyfta armen. Somnar lite då och då och gör inte ett ord ifrån sig..=( mammas lilla stumpa..nu får det vara bra, nu vill vi vara friska!TACK VEKA för hjälpen idag!!

Liam är med Anna och Janne och firar Jonas som blir 30 år idag=) STORT GRATTIS, hoppas dagen varit lyckad. Synd att vi inte kunde komma, får bli en annan dag=)


Hipp hipp HURRA HURRA HURRA =D


Var på bion "Hangover" igår. Helt sjukt bra film. Har inte skrattat så mycket på länge. Rekomenderar verkligen den.  Riktigt rolig.




Nu blir det en svalkande dusch för stumpan, se hoppas jag hon får sova lite inatt..


Solen visar sig..

inte helt fel, men antar att det kommer komma lite moln smygandes snart. Skulle ju bli sämre igen =( Vi är då äntligen friska allihopa, lite snoriga bara men "fit for fight" igen. Liam är på dagis, Alicia sover och jag tänkte försöka kika runt lite här på nätet om jag hittar nått av värde. Gick igenom min garderob igår och det gick rätt fort kan jag säga, är helt utan sommarkläder. Tråkigt nog så MÅSTE jag bara shoppa lite ;-)..
Måste ta mig en  vända med min gode vän damsugaren som jag inte har umgåts med på länge också. Sen blir det till att hämta Liam på dagis kl 14 och vidare upp till Jonas & barnen och leka lite =)

Tänkte jag skulle ta mig en vända till borlänge lite senare också. Är ju en viss Jonas som blir 30 imorgon så lite paket måste inhandlas ;-) ANNA, ska du mé ??? =D

Nej, nätshopping var det som stod föst på listan just nu ..Trevlig dag på er!!


Ny design..

Som ni ser så har jag ny design på bloggen igen. Den här gången är det Tessa som fixat den, TACK så jätte mycket vännen =)


Vädret är förändrat..

Det har iaf slutat regna. Nu är det bara JÄTTE kallt och storm ute. Som jag bara ÄLSKAR våran svenska sommar..

Här hemma är det fotfarande krassligt. Liam är bättre, men nu är det Alicia som har feber och är dålig. Jag hoppas hon slipper vara dålig i 1 vecka som Liam har varit, börjar tröttna på detta nu..

Var in och solade med tjejjerna i går. Fick lite energi och det behövdes verkligen. Sen är det alltid skönt att träffas utan barnen och bara umgås lite..

Nu ska jag göra oss iordning inför denna dag som kommer spenderas inne med krassliga barn..


Underbar låt..


Seeeg lördag!!

Trökigt väder och det hör ju till vanligheten. Känner mig verkligen bakis idag också. Drack inte igår men var chaufför åt pappa så jag kom hem rätt sent. Man är inte van att vara uppe så länge, åldern börjar stiga sakta men säkert ;-)

Liam har fortfarande feber, börjar kännas rätt uttjatat nu men är han inte bättre på måndag så blir det en koll hos farbror doktorn. Alicia har varit grinig hela morgonen och snoret rinner så nu är det väl hennes tur också. Så i helgen blir det inte så mycket mer än att vara hemma och ta det lugnt.

Jocke är vid Janne & Anna och grejar på deras gård och Alicia har precis somnat. Har haft besök utav mamma, mycket trevligt!! Så nu tror jag ska ta med mig Liam till sängen, läsa en bok och försöka vila en stund =)


Myskväll!!

Har nyss gjort staden osäker med Tessa en sväng =) Vi hittade massa roliga saker som är värda att tänka på..haha ;-) Här hemma blir det en myskväll med barnen ikväll. Lite godis, festis och en barnfilm står på listan.



<3<3<3


April?!?

Då har de flesta skolbarnen fått sommarlov. Brukar man inte få det i Juni och inte i April?!? Känns då som April för här åker då nästan vinterjackan på när man MÅSTE ut..Men man kan ju låtsas att det är sommar och sol. Sätta på sig sommarkläderna man inhandlade i förhoppning på att sommaren skulle dyka upp. Men då åker man väl på en höstförskylning, för höst är var det är ute nu.. Trökiga väder, nu får det vara nog!

Här är Liam fortfarande hängig. Ingen feber inatt och nu på morgonen men han är helt slut. Får svettningsattacker och är fortfarande jätte hes och hostig. Vällingen kan han inte dricka för då blir han så slemmig och hostar tills han spyr =(. Jag hoppas verkligen han blir av med det här snart, tycker så synd om honom.

Alicia har klarat sig än så länge, peppar peppar. Hon härjar på som vanligt och blir jätte förbannad när Liam inte orkar leka med henne som han brukar. Tvär och sur lägger hon sig i sin vanliga position på golvet med huvudet rätt ner ;-) Hon har verkligen humör den tjejen, måste komma från pappa ;-)

Nu tror jag det är läggdags för prinsessan i huset. Hon har tröttnat på att försöka få Liam att leka med henne och har nu intagit en position hon vet att hon inte får. Nämligen kudde och täcke på TV-bänken..Dom kan dom små liven ;-) Borde ju vara skönare att ligga i soffan, men icke!! 

Hoppas ni alla får en trevlig helg, och gör som jag, ÖNSKA BÄTTRE VÄDER!!


Gamla kort...fy så hemskt!!

Har suttit och tittat på gamla kort, eller gamla och gamla. Dom är för 1 år sedan..Det känns rent utav förj-vligt att titta på dom. Fattar inte hur jag en gång har sett ut..haha..Visst har man märkt på kläder att man har gått ner i vikt men när man ser sig själv på kort så ser man verkligen hur man har förändrats.



USCH såååå HEMSKT..fattar inte ens att jag vågar lägga ut dom här bilderna..haha





1 år senare och sammanlagt 19 kg mindre =)






Kanal 5 kl 21.00

Sitter laddad med en skål hallon och grädde och väntar på att kl ska slå 21.00...Sista avsnittet på GREY`S..



Sen blir det natti natti för min del. Halsen värker och är helt slut..Hoppas vara på bättringsvägen i morgon!!



Fortfarande sjuka här i huset

Jocke har iaf frisknat till och är på jobbet idag men Liam har feber, ont i halsen och får knappt fram ett ord =( Själv känner jag mig inte heller så pigg. Ont i halsen, trött och slut.. Är ju iaf inte det bästa vädret så det gör inte så mycket att vi måste hålla oss inne. Man kan ju inte tro att vi är inne i Juni, nu får sommaren gärna titta fram.

Utflykt på dagis skulle vi haft idag också. Tråkigt att vi var tvungna att missa det =( hoppas på bättre lycka nästa år =) Hoppas vi får hålla oss friska under midsommarhelgen iaf. Skulle ju egentligen varit till malingsbo men det blev inställt så nå annat skoj ska vi väl hitta på. Vad ska ni gör på midsommar?

Nu ska jag förbereda lite lunch, sen få mina troll att sova en stund så jag också kan vila lite.

Trevlig onsdag till er!!

Sjuklingar i huset!!

Började med att jag tog febern på Jocke igår kväll (i örat bör tilläggas) och den visade 38,5 grader. Plötsligt så blev han såååååå mycket sjukare än han var innan jag tog tempen. Visst klagade han och knappt orkade stå upp innan det men när han fick svart på vitt att han hade feber så blev han DÖDSSJUK, och alla som bor i hop med en karl vet väl hur synd det är om dom när dom får en kråka i näsan..Så han har legat hela dagen och tyckt synd om sig själv så jag och barnen tog oss en vända på stan så han fick vila och klaga ifred ;-)

När vi kom hem så började Liam bli hes och lite gnällig, hade ingen feber men fick knappt fram ett ord..stackarn =(..Han somnade och sov länge på eftermiddagen sen verkade det inte vara några större fel på honom förräns nu till kvällen. Då dök såklart febern upp på honom också, jätte hes och klagar på att han har ont i halsen..Så nu har jag två sjuka barn att ta hand om. Är bara att hålla tummarna för att Alicia klarar sig, och jag med såklart!!

Tog mig en paus ifrån sjuklingarna kl 18 idag och var på ljusparty med Veka. Trevligt att se lite annat folk men jag handlade inget. Sandra har även varit här hela eftermiddagen/kvällen så trevligt sällskap har jag haft idag iaf =D Hon fick äran att ta hand om min sjuka sambo när jag drog på ljusparty också..;-)


Nu ropar sängen på mig, Natti Natti!!


Lördag..

Tråkigt väder men orkar in sitta inne för det. Blir en tripp till Smedjebacken när Alicia har vaknat och Jocke kommit hem, så barnen får åka lite karusell och kika runt lite. Hoppas det inte blir regn iaf, men ser ju nästan så ut =(..

Igår var vi till Falun och grattade Madde som tagit sin sjuksköterskeexamen =) STORT GRATTIS än en gång. I kyrkan lyssnade vi på Prästen, Lärare, Elever och musikanter och dagen avslutades hemma hos Jimmy & madde med smörgåstårta och massa fikabröd =D Kan ju säga att försöka hålla reda på 2 GALNA barn i en kyrka i över 1 timme är väldigt påfrestande. Är ju JÄTTE roligt när man skriker och det EKAR, och sen är det ju ÄNNU roligare att springa runt runt runt alla pelare i kyrkan och att INTE lyssna alls på mamma ;-)..Sen när man själv blir så där irriterad och inte tänker alls på vad man säger så kan det ju komma väldigt opassande ord ur munnen och när man är i kyrkan så känns det som att man är väldigt mycket på FEL plats för det. Inte för att jag är religös på något vis men jag antar att många som är i kyrkan kanske är det ;-) och dom tittade VÄLDIGT KONSTIGT på mig utav någon anledning..Man brukar ju kunna höja rösten när man är irriterad och som sagt så EKAR det ju i kyrkan..

Nu ska jag ta och fixa lite mat innan vi drar oss mot smedjebacken

Trevlig helg!!

Hipp Hipp = Äkta humor!!

En sådan här deprimerande dag så bjuder jag på ännu lite humor =)

Från "hipp hipp" såklart ;-)


Till den som försöker nå mig på min mobil och det inte går

Är nämligen så att min mobil börjat krångla lite. Ibland så går det varken att ringa eller skicka sms till den. Så ifall jag inte svarar på sms eller inte går att nå när man ringer på den, så försök igen senare..haha..När jag kommer på att den är så, så räcker det med att starta om den så är jag tillgänglig igen ;-) Men det är inte ofta detta inträffar, bara enstaka gånger har det hänt..


...

Torsdag idag och fortfarande skit väder. Känns som april eller september ute. Vet inte vad vi ska hitta på idag. Liam ska till Dagis kl 9.00 sen blir det nog inte så mycket för min och Alicias del. Kanske ska ta och baka nått om jag hittar orken någonstans. Tvättstugan MÅSTE iaf få sig ett besök..suck..

Igår eftermiddag/kväll var vi hem till Fia & PeKå. Blev bjudna på mat och så planerade vi lite inför framtida evenemang. TACK för MYCKET god mat och trevligt sällskap. Vi får planera in en till dag framöver.



Nu är det dax att klä på barnen och dra oss mot dagis.

Humor..

Lite onsdags humor



Kan inte sluta skratta åt detta..
hahahaha


Helgen..

Helgen och sommarvädret borta..Vilket skiiit väder rent ut sagt. Igår var det rena högsommaren och idag regn och riktigt kallt..brrr..

Marknaden var vi ju såklart på i helgen. Var ner på lördagen så barnen fick åka lite karusell och köpa lite smått och gott. På kvällen var det partajj med tjejjorna hemma hos Tessa som avslutades på trädgården, Riktigt lyckad kväll! TACK ALLIHOPA <3

På söndagen (morsdag) så hade barnen sovit hos Jockes föräldrar så vi tog oss en matbit på stan själva och gick en runda på marknaden. Sen fick jag 2 jätte fina kort och en rullgardin i morsdagpresent =D Blev en fika hemma hos mamma och pappa och lite grillat hos Jockes föräldrar. LYCKAD morsdag =D Hoppas ni alla andra mammor också hade det ;-)



Igår hade jag och barnen en ute dag i värmen. Badade och busade hela dagen. Sen fick man sig en chock när man vaknade i morse till detta trök väder. Har haft besök utav Tessa & Melvin och Träz & barnen, så dom har livat upp denna deprimerande dag ;-)

Nu är det snart dax att hämta Liam på dagis, over and out!!!

RSS 2.0