Lördag..

Tråkigt väder men orkar in sitta inne för det. Blir en tripp till Smedjebacken när Alicia har vaknat och Jocke kommit hem, så barnen får åka lite karusell och kika runt lite. Hoppas det inte blir regn iaf, men ser ju nästan så ut =(..

Igår var vi till Falun och grattade Madde som tagit sin sjuksköterskeexamen =) STORT GRATTIS än en gång. I kyrkan lyssnade vi på Prästen, Lärare, Elever och musikanter och dagen avslutades hemma hos Jimmy & madde med smörgåstårta och massa fikabröd =D Kan ju säga att försöka hålla reda på 2 GALNA barn i en kyrka i över 1 timme är väldigt påfrestande. Är ju JÄTTE roligt när man skriker och det EKAR, och sen är det ju ÄNNU roligare att springa runt runt runt alla pelare i kyrkan och att INTE lyssna alls på mamma ;-)..Sen när man själv blir så där irriterad och inte tänker alls på vad man säger så kan det ju komma väldigt opassande ord ur munnen och när man är i kyrkan så känns det som att man är väldigt mycket på FEL plats för det. Inte för att jag är religös på något vis men jag antar att många som är i kyrkan kanske är det ;-) och dom tittade VÄLDIGT KONSTIGT på mig utav någon anledning..Man brukar ju kunna höja rösten när man är irriterad och som sagt så EKAR det ju i kyrkan..

Nu ska jag ta och fixa lite mat innan vi drar oss mot smedjebacken

Trevlig helg!!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Finns de nå värre än när andra stirrar medans man försöker få nån pli på sina barn, precis som att inte alla som någonsin haft barn själv suttit i samma sits !!

2009-06-06 @ 17:47:57
URL: http://jennie83.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0