sjuk igen!!

Alicia sjuk igen=( Var feberfri nästan 2 dagar sen kom det tillbaka. Nu är hon ännu dåligare. Har legat på mellan 40,0 och 40,6 i feber hela dagen. Alvedonen fungerar inte så nu har jag köpt ipren också få se om det hjälper. Då kan man ge lite oftare för ipren och alvedon är ju inte samma preparat. Har pratat med dom på sjukvårdsrådgivningen och blir hon bara lite sämre till kvällen eller inatt så ska vi åka upp. Hon är riktigt hängig, sitter bara i soffan och orkar knappt lyfta armen. Somnar lite då och då och gör inte ett ord ifrån sig..=( mammas lilla stumpa..nu får det vara bra, nu vill vi vara friska!TACK VEKA för hjälpen idag!!

Liam är med Anna och Janne och firar Jonas som blir 30 år idag=) STORT GRATTIS, hoppas dagen varit lyckad. Synd att vi inte kunde komma, får bli en annan dag=)


Hipp hipp HURRA HURRA HURRA =D


Var på bion "Hangover" igår. Helt sjukt bra film. Har inte skrattat så mycket på länge. Rekomenderar verkligen den.  Riktigt rolig.




Nu blir det en svalkande dusch för stumpan, se hoppas jag hon får sova lite inatt..


Kommentarer
Postat av: Emelie

Usch.. låter inge vidare:(.. Hoppas att hon snart är piggare, är ju så jobbigt när dom får så hög feber, nog för att dom små brukar få de, men ändå.. Är ju inte alltid så lätt att få i dom vätska heller. Som sagt, hoppas att de vänder!!

2009-06-17 @ 19:05:20
Postat av: Cissi

Ja, usch och fy!

Läskigt när febern inte vill ge med sig... Hoppas hon blir bättre snart!

Som sagt. Nu få det vara nog med alla sjukdomar!

Kramar

2009-06-17 @ 21:45:52
URL: http://ceciliafrejd.blogg.se/
Postat av: Jenny

Uss, hoppas febern ger sig snart! Stackars liten !!



Kramar !!

2009-06-18 @ 08:10:14
URL: http://jennie83.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0