En stolt Liam!!

Liam sitter och målar i köket medans jag lagar mat.
- Malin, står det mitt namn här??



Helt själv har han skrivit sitt namn, utan någon som helst hjälp.
Snacka om stolt Liam :)

Mammas duktiga hjärta <3


Adventmyyyys!!

Kvällen igår var RIKTIGT rolig :) Vi åt Mongoliskt på China (gött) och ett par cider slank självklart ner. Sedan blev det bio och filmen var SKIT bra, den måste NI se snarast möjligt. Nästa gång blir det utgång på krogen också, eller hur Veka?? ;)

Idag tog vi oss en vända till hockeyhallen och kikade på Maja som hade match, JÄTTE duktiga var dom!! Man blir lika imponerad varje gång :) Att så "små människor" kan stå på ett par skridskor tusen gånger bättre än en annan är såklart sorgligt men fantastiskt ;) Vilka talanger!!

Imorgon är det första advent
(för den som inte visste det)
och här har vi självklart gjort det adventmysigt !!



En trevlig helg på er och en mysig 1 advent!!


Nygräddade smörgåsar!!

Liam & Alicia har bakat bröd idag :)


Inte helt fel med nybakad smörgås till middagen ;)


Imorgon får barnen roa sig själva med Jocke på eftermiddagen och kvällen =D Själv så ska jag med Veka på stan och äta sen blir det bio " luftslottet som sprängdes" Kommer bli riktigt skoj:)



Som vi väntat på denna film!!


Nu ska barnen in i duschen
hej svejs!!


Fullt hus ikväll =D

Nu är båda barnen vaccinerade mot svininfluensan, dos 2 blir vecka 2! Det gick jätte bra, dom var så duktiga. Skrek såklart men det gick över lika fort :)

Nu inväntar vi Linda, så Liam får bli snygg i håret :) spruta och klippning på samma dag, det gillar inte Liam ;) Men då är det gjort sen! Sen kommer Saga och Thea hit och leker med oss ett tag medans Therese ska bort en sväng, så här blir det fullt hus snart :) Håller tummarna för att Jocke snart dyker upp så han kan roa de andra barnen medans Liam blir klippt!!

Nu ska jag ladda kaffekannan åt Linda :)


Vaccinering!!

Ringde imorse och bokade tid för vaccinering till Liam & Alicia. Har funderat fram och tillbaka och nu känns det rätt att vaccinera dom. Jag hoppas att det ska gå bra!! Så kl 14.20 ska vi till BVC!!


Hur har/ska ni göra??


Pepparkaksbak!!

Det är vad vi har sysslat med på eftermiddagen, riktigt kul =D


Inspirerad av "Arga snickaren"

Blir snart till att lägga lite barn sen ska JAG och JOCKE ner i källaren och göra storrensning, TILLSAMMANS, va sa ni nu då?? ;) ibland är det bra att titta på TV tillsammans och få lite goda råd och bli riktigt inspirerad ;)

Heja "Arga snickarn" HEJA!!!! 


Fredag!!

Första dagen på helgen och sista vardagen. Blir en lugn helg för våran del. Börjar precis känna mig bättre, Alicia är fortfarande febrig och hängig men pojkarna i familjen är friska iaf :)
Blir lite god mat och fredagsmys till IDOL ikväll, bara slappa och umgås hela familjen!

Men för att jag ska kunna ta det lugnt ikväll så står det storstädning på listan nu på dan. Har inte blivit så mycket gjort under veckan när vi legat sjuka och karlar "som ni vet" är ju inte de händigaste på det planet ;)


haha!!


läkarbesök!!

Har varit till läkaren nu :) Fick en tid kl 10 så det var väl helt ok. Han förstod att jag hade riktigt ont för jag var jätte svälld. Fick 2 olika tabletter som jag ska äta i 2 veckor och sen en kortisonspray som också ska användas i 2 veckor. Det skulle ta några dagar innan det började hjälpa så han sa att jag får nog fortsätta halvsitta när jag sover några dagar till :( Men förhoppningsvis så ska det bli bättre nu iaf :)

Alicia vaknade med feber idag också, så nu är vi sjuka allihopa förutom Jocke. Väntar på att det ska bli hans tur snart..

Nu ska jag försöka få mina barn att sova så jag får vila nån gång, orkar knappt stå på benen!!


Vårdcentralen..

..är dom bra till nått egentligen..."GHHHHAAAA"!! Spydiga människor som inte visar nån hänsyn överhuvudtaget!!
Jag ringde upp för att få beställa en tid, har så fruktansvärt ont i huvudet, ögonen och kinderna. Inga tabletter hjälper ju som sagt så jag ringde kl 15.30. Det står att dom har tidsbeställning fram till kl 16.00 så det skulle väl inte varit några problem tycker jag. Har nämligen inte haft nån möjlighet att åkt upp tidigare idag för jag har varit själv hemma med barnen och ingen som kunnat tagit dom om jag hade fått en tid tidigare idag. Så jag tänkte att då ringer jag nu så kanske jag kan få en tidig tid imorgon bitti. Jag han knappt förklara vart och hur ont jag hade innan hon på andra sidan luren säger - Då får du ringa imorgon!!!! Jag- ööö ok, kan man inte beställa en tid för i morgon bitti då?? Hon - Nej det kan man inte, vi ger bara ut tider för den dagen man ringer!! Ursäkta språket, men JÄVLA kärring. Inte för att det kanske är hennes fel men just så kändes det. VARFÖR står det då att dom har tid för tidsbeställning mellan kl 8-16 när man inte kan få nån hjälp då....Så nu måste jag ringa imorgon, vänta på att dom ringer upp (vilket brukar kunna ta en evighet) för att sedan säkerligen få en tid på eftermiddagen!! SUCK!! Då mitt vanliga problem uppstår, VEM ska passa barnen om jag då får en tid...?????

/// IRRITERAD Malin


Fortfarande dålig..

Febern är inte lika hög men har så fruktansvärt ont i huvudet, ögonen och öronen =( Har nog åkt på världens bihåleinflammation. Blir nog en vända upp på lasarettett idag och hoppas på att få lite penicillin utskrivet. Har inte sovit en blund inatt för värken..

Liam har också blivit sjuk nu. Hög feber, snorig och hostig. Klagar också på att han har ont i magen. Han har skrikigt till och från hela natten, stackarn =( Nu är det väl bara att vänta och se om de andra två i hushållet klarar sig.


TACK för alla krya på dig hälsningar <3


Svininfluensan?!?

Nästan 40 graders feber, känns som tusen nålar över hela huden, värk i ögonen & huvudet, helt igen korkad i snoken, en fruktansvärd hosta och helt slut i kroppen!! Så ser det ut här hemma för min del...Denna natten har INTE varit rolig :(


30 år!!

Vad är det för dag idag?
Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag
för det är Rogers 30-års dag,
 HURRA HURRA HURRA!!!
 Stort GRATTIS på födelsedagen.
Hoppas dagen blir mer än bra!!


All alone!!

Barnen sover, somnade strax efter kl 18 och Jocke har inte kommit hem än. Oftast är det ju rätt skönt att ha lite egen tid och göra precis vad man vill på kvällarna men ibland så blir det ju VÄLDIGT ensamt..Det positiva är ju att man kan välja och vraka bland alla TV kanaler helt själv utan att nån annan ska vara med och störa;) Man har även heeeeela soffan för sig själv och kan ligga, sitta hur man vill ;) Sen kan man ju också sitta här utan att nån tycker att man är osocial..Men det negativa är ju att det går inte så bra att prata med sig själv. Iförsig så får man kanske dom bästa svaren då men det blir ju rätt tråkigt ;) Och så är det ju rätt mysigt att ha nån att dela soffan med ibland. Nej nu ska jag göra några utav de positiva sakerna:

SLÄNGA MIG I SOFFAN
DRA PÅ MIG TÄCKET
SAPPA BLAND ALLA KANALER
OCH INVÄNTA GREY´S KL 21.00

=D


Lite äkta Malin humor :)



Haha!!


Första dagen på ny vecka ?!? =)

Helgen är förbi och nu står ännu en ny vecka framför oss! Det är konstigt men tisdagar känns alltid som första dagen på veckan för mig. Barnen är lediga från dagis på måndagar och då känns det fortfarande som helg. Skönt är det ju för veckan blir ju kortare och helgen längre ;)

I söndags var vi på kalas hos Saga.

Många barn och roligt hade dom :) Härliga ungar <3

Igår blev det ett besök i badhuset med Jonas, Albin, Elvira & Tindra :) Var ett tag sen vi var där nu så barnen tyckte det var JÄTTE ROLIGT!! Måste vi göra om snart igen :)

Just nu sitter jag och skickar iväg mitt CV till olika företag, håller alla mina 2 tummar på att nån nappar!!

Dax att plocka ihop lite här hemma innan jag ska hämta mina troll :)


Saga 4 år!!

Grattis KRAMAR & PUSSAR
till gudmors prinsessa på 4-års dagen <3
Hipp hipp HURRA HURRA HURRA





Världens sötaste SAGA
<3<3<3


Fredagsmys =)

Bästa dagen på veckan, enligt mig iaf :)

Har nyss kommit hem från en eftermiddag med massa bus hos Jonas & barnen :) Mycket trevligt!! Nu blir det IDOL med Lisa och invänta våra karlar som är på vift ;)

Imorgon ska jag och Liam till hockeyhallen och titta på Maja som har match :) Kommer bli så roligt! Vad som mer händer i morgon får visa sig. Någon som har nått förslag?? Som vill ha sällskap kanske?? 

Söndag är det kalas hos Saga som blir hela 4 år på måndag. STORA STORA tjejen nu. Gud va fort det går. Tyckte inte det var allt för längesen Therese berättade att hon väntade barn..oj oj oj vad gammal jag börjar bli ;)

Nej nu ska jag traska över på granngården :) Trevlig fredagkväll på er!!


Bakning =D




Bullbak!!

Frågade Liam i går kväll vad han ville göra efter dagis idag. Han ville baka bullar så det får det bli när dom kommer hem:) Jag har precis fixat degen så den får jäsa klart innan jag hämtar mina små troll!!


Bild tagen från google


Tindras dag idá =D



Hipp Hipp HURRA HURRA HURRA!!!
Hoppas du får en super dag med massa paket!!
Vi syns till kvällen :)

KRAMAR till dig!!


Hemma..

Nu är vi hemma igen :) Har haft en helt fantastiskt rolig minisemester. Vi har shoppat massor, umgåts med härliga människor, SKRATTAT som aldrig förr och verkligen haft det super trevligt!!

TACK alla ni underbara!!


RSS 2.0