Fredag

Äntligen fredag, snart lördag och kräftskiva hos Fia & Fredric..wiiiihooo..ska bli himla skojsigt. Konstigt bara att SKALDJUREN jämt lyckas göra en dålig dagen efter ;-)..men det är sånt man får ta..haha..

Idag blir det till att tvätta och dona , plus en sväng på stan för att inhandla tills imorn..

Ha en trevlig dag allihopa

Borlänge

  1. Blev en kupolen vända idag med Therese =D. Köpte mig 1 par byxor, 2 linnen, 1 top och 1 linne/skjorta. Skulle egentligen inte handla något men REA gillar vi..Så nu har man lite till nytt i garderoben, inte fel..

Tisdag

Regn regn regn..blir så matt & orkeslös av det här vädret. Inte gjort annat än sovit och städat idag..haha..Barnen somnade kl 11 på förmiddagen idag och vid halv 12 tänkte jag att jag skulle sova en stund jag med innan dom vaknade. Jocke hade oxå somnat och gissa när vi vaknade...15.30...HERREGUUUUD.Barnen hade sovit i 4,5 timmar..haha..Har nog aldrig inträffat, plus att dom vaknade SAMTIDIGT..hehe..Var väl tydligen skönt att sova, tyckte ju jag med men man blir ju lite seg när man sover så länge på dagen. Så nu har jag skickat alla 3 hemifrån och sprungit runt som en galning och städat. ÄNTLIGEN klar..

Och Alicia tog 4 steg igår...såå dutti tjej =D..blev alldeles chockad. Så nu väntar vi på att det ska bli full rulle hemma;-). Liam har även kommit på ett en ny fras som han säger HELA tiden..haha..Allting är så "himla coolt"..haha..sötnos.




Bloggtorka

Inte bloggat på ett tag, fy skäms på mig. Haft lite mycket att göra och så har vi semestrat lite.

Hela vecka 33 var vi på Öland med våra grannar.Bodde i varsina husvagnar och hade det trevligt. Åkte runt och kikade på olika saker om dagarna och slappade på kvällarna. Var bla till Borgholm slott, Solliden, Långe Erik och så shoppade vi massor oxå ;-). Blev bara ett dopp för mig i både havet och poolen, lite kallt för min smak, men grannungarna gjorde inte annat än badade så fort dom hade chansen =D.

Lördagen vi kom hem från Öland följde jag med Therese & Thommie på kräftskiva i harnäs kubbstuga. Var Thommies mamma och HåGe som fixat det. Hade en otroligt rolig kväll med trevligt sällskap och massa dricka ;-).

Igår åkte jag och Jocke till Brudberget på bröllopsfest. Hade husvagnen med oss så vi övernattade där. Väldans trevlig kväll med massa god mat och trevliga människor. Tack till Andreas & Therese för en super kväll

Nu är det läggdax för barnen så har inte tid att sitta här mer. Bilder på våra äventyr kommer i ett annat inlägg


Torsdag

Jaha, vad har hänt de senaste dagarna? hmmm, inte mycket .Våran bil är trasig så jag tar mig ingenstans, suck, börjar tröttna på våran bil nu. Dax att göra sig av med den och skaffa en ny kanske. Kommer grejer till den imorn hoppas jag så Jocke kan fixa den för på Lördag åker vi med grannarna till Öland en vecka =D. Ska bli riktigt skönt att komma hemifrån, hoppas på lite bättre väder bara.
Idag har har vi haft lite främmande..alltid lika skoj ;-D..Tack för att du finns och alltid lyssnar på MIG =D..

Barnen sover och jag håller på och laddar för att gå ut och städa husvagnen, inte så himla skoj kanske men måste ju göras.

Och TESSA, vi kommer och grattar dig så fort jag kan ta mig någonstans ;-D..



Jaha..

GRATTIS till världens bästa Tessa

VAD ÄR DET FÖR DAG IDAG? ÄR DET EN VANLIG DAG?
NEJ DET ÄR INGEN VANLIG DAG, FÖR DET ÄR TESSAS FÖDELSEDAG
HURRA HURRA HURRA

STORT GRATTIS till dig från oss alla, hoppas du haft en underbar dag=D

Kalas

Då var helgen över, mycket kalasande har det varit. Alicia fyllde ju i fredags, så kalas för henne då och barnkalas på lördagen. Tack för allt fint hon fått av alla=D..Sätter in lite bilder sen.
Igår blev jag själv ett år äldre oxå..vet inte om man ska fira eller sucka..haha..nejdå. Hade lite besök och fick så mycket fint, tackar och bockar för det..
Lördagskvällen spenderade jag med Therese hemma hos henne=D Vi drack lite och tjålade massa skit.hehe=D.Hade en väldigt trevlig kväll. Tack Therese=D..tack till thommie oxå;-), han var med på ett hörn..haha..

Nej nu är det städdax..ser ut som ett bombnedslag hemma

HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA

Idag blir våran prinsessa 1 år =D Gud vad det här året gått fort, tycker fortfarande att hon är våran lilla bebis.

MÅNGA PUSSAR OCH KRAMAR VÅRAN GODBIT PÅ DIN FÖDELSDAG
Vi älskar dig





RSS 2.0