Happy new year!!

GOTT NYTT ÅR till er alla.
Hoppas dagen, kvällen och 2009 blir precis som ni vill ha det=D





Avslutar 2008 med massa kärlek och lyckönskningar till alla mina nära och kära. Vad skulle jag göra utan er..
Den här är till er



Julen passerad..

 Inte haft tid att sitta vid datorn, nått att göra heela tiden. Har iaf fått massa gott att äta och massa roliga paket till hela familjen. Är verkligen nöjd med denna julen.
På juldagen blev det fest hemma hos Anna & Janne och utgång lite senare på kvällen. Tack allihopa för en trevlig kväll!

Nyårsafton imorn. 2008 har verkligen passerat i en väldans fart. Vill önska er alla ett GOTT NYTT ÅR. Hoppas ni får en trevlig nyårsafton. 

 





Dan före dan..

Mycket att fixa inför morgondagen. Det ska fortsätta städas, Handlas mat, Julgranen ska upp och så ska det bakas lite=D. Jocke jobbar men skulle försöka komma hem till lunch. Maja är här och busar och roar barnen så tänkte jag skulle försöka få nått gjort..




STORT GRATTIS TILL ALBIN
som blir 3 år idag

Hipp Hipp HURRA HURRA HURRA på stora killens födelsedag=D
Hoppas du får en underbar dag

Bakning!!

Blev ingen bakning igår men idag har jag och barnen äntligen fått vårat pepparkakshus gjort. Liam fixade nästan allt själv, Alicia fixade dit lite godis på taket =D. Slank in nån i mun oxå ;-) Såg riktgt gott ut..haha..hon som aldrig ätit godis..

Här är deras färdigställda hus

( Inte världens bästa bild, tagen med mobilen)

Blir till att göra lite knäck tillsammans med Jocke när han kommer hem. Myskväll i köket, undra hur länge han står ut..;-). Ska även försöka få med honom att handla klart julklapparna imorn, va glaad han ska bli..haha..Han som verkligen Äääälskar att springa i affärer ;-).

Trevlig kväll på er


Huuuungrig!!

Sitter och väntar på en stor, fet, flottig pizza...Yammi..och min sambo såklart. Längtar mest efter pizzan...haha..så j-vla hungrig..Sen när jag ätit kan jag kanske vara lite social med honom oxå.

Liam hade verkligen ett leende på läpparna när jag hämtade honom på dagis idag. "MAMMA, MAMMA jag har träffat tomten och jag blev inte alls ledsen"..hihi, sötnos..

JAAAAAA...nu kom min pizza med sambo;-)

Trevlig kväll

Feber =(

Sitter och hoppas på att Alicia har somnat..Hon fick feber inatt, skruttfia..Liam hade feber i förrgår,bara några timmar, sen helt borta, knepigt men skönt. Hoppas att det blir kortvarigt för Alicia oxå. I dag skulle dom ha julfest på dagis med dans runt granen och lite pyssel..=D..Antar att Liam kommer ha ett stort leende på läpparna när han kommer hem..

Nej nu tror jag Alicia har somnat, ska gå och kika sen blir det sängen en stund för mig med. Inte sovit speciellt mycket inatt. Bäst att passa på;-)



Snart Jul!!!

8 dagar kvar till julafton..Har en liten kille är hemma som längtar och längtar. Frågar varje dag om tomten kommer idag. Kom iaf ihåg att skicka iväg julkorten i tid i år, inte dåligt för att vara mig. Tänkte jag skulle julbaka lite imorn om jag får tid över. Lite matbröd, knäck, kola och det traditionella pepparkakshuset såklart..

Har inte fått över bilderna från kameran så kan inte lägga ut nå bilder från festen än. Men ett stort TACK till er som var med och hade trevligt med oss..

Barnen sover efter en dag med massa bus både inne och ute. Så för min del blir det soffan, ett glas julmust och väntan på sambon =D

Trevlig tisdag kväll

Lucia..

Idag är det fest...wiiiihoooo...Vill att kl ska slå 17 nu, men måste fixa lite saker före. Ska snart ringa Tessa och åka ut dit så hon får fixa min frisyr, TACK för att du hjälper mig=D, sen ska jag förbereda lite mat oxå. Skulle egentligen vilja åka på stan och köpa mig ett nytt halsband. Få se om jag hinner med det..


Nu ska jag sätta på kaffe åt min kära sambo

Ses under bordet i kväll vännerna ;-)

Trevlig lucia till er alla=D

Stressig dag idá..

Lucia firandet på dagis gick jätte bra igår=D..Liam sjöng med på varenda låt, stod alldeles still och höll en annan kille i handen hela tiden..Sååå söööta var dom..hihi..Man fick verkligen tårar i ögonen..Tog massa kort men datorn krånglar så jag får inte över bilderna..typiskt..

Idag blir en stress dag. Ska fixa inför festen imorn, Therese slutar 19.30 och då måste vi ju bara se idol finalen först. Sen blir det väl till att åka och duka och fixa lite annat smått och gott som inte får nämnas ;-) Och före det ska jag handla, lämna barnen hos farmor och farfar, hämta nyckel, hämta lite saker hos mamma och pappa ;-) och gärna städa oxå för Jimmy och Madde ska sova här imorn.. Känns som att jag har fullt upp idag. Men nu är det bara 1 dag kvaaar...wiiiiiii...Hoppas verkligen det blir en lyckad fest, att alla får himla skoj=D

Nu har Alicia somnat och Liam ville se en film. Kanske mamma ska passa på att städa då ;-)

PoK

Luciafirande..

Fortsätter planera för festen på lördag, men tror vi har börjat fått lite ordning. Tror de mesta är klart..2 dagar kvaaar=D..Therese var nyss ner så vi slängde i en hårfärg på henne och på eftermiddan ska mamma slänga i en på mig. Måste ju förnya sig lite till lördag..
Ikväll blir det lucia firande på dagis. Ska bli så kul att se alla små i luciatåget, dom är väl för härliga..Liam har sprungit runt flera dagar och sjungit på massa olika låtar. Sen om han vågar vara med i luciatåget återstår att se ;-)

STORT TACK till Tessa för hjälpen med bloggen..Jätte nöjd=D

Nu är det tvättsugan som ropar..

Ett skratt förlänger livet..


Så j-vla roligt klipp..haha..det är censurerat så lite tråkigt men såå himla kul..Man måste titta på det klippet som ligger överst först för det andra är en fortsättning..Jag fick mig då ett gott skratt som höll i sig länge. Kul att alla kändisar ställer upp på sånt här oxå..=D






Annars idag har heela dagen gått till att planera festen till helgen. Då blir det riktigt party..wiiiiihooo..Mycket som jag och Therese måste fixa bara, hoppas vi hinner med allt. Alltid ute i sista sekunden..;-) 3 dagar kvaaaar..

...

Sitter här och genomsöker min dator efter virus. Den har varit rätt slö och konstig ett tag nu och virusprogrammet har redan hittat på 8 hot och söker fortfarande. Känns kul.....ELLER INTE....suck..

Annars så sover Alicia och Liam är på dagis. Ska dra igång med min städning som jag tänkt hela dagen men mest suttit i telefonen..haha..inte för att jag klagar över det ;-) underbara vänner som ringer och tjålar..

Missa inte sista avsnittet på DESPERATA HEMMAFRUAR ikväll..ett MÅSTE ;-)



Sen kan jag passa på att meddela att jag ska börja sälja barnkläder åt Gangstar. Det är kläder för barn i åldrarna 0-6 år. Vårkollektionen släpps 9 februari och de som är intresserade av att vara värdinna och bjuda hem sina vänner på klädparty kan kontakta mig på [email protected] . Dom har även en hemsida, gangstar.se

Kalas firande..

Ny vecka, nya tag..

I helgen har det mest varit kalas, riktigt trevligt. I fredags kom Anna, Alexandra & Therese hit och vi tog ett par grattis groggar för Anna, tjålade och kikade på idol. Tack för en trevlig kväll=D. Sen i lördags blev det födelsedagsfirande hemma hos Anna & Janne, men bara saft och fikabröd ;-)..Blev en middag med Therese, Thommie , Thea & Jimmy efter det. Sen tog Jocke sig en killkväll med Thommie, Janne, Jonas & John..Var på tiden att han kunde komma ut och ha det trevligt med bara grabbarna..Själv hade jag sällskap av min kära broder;-). Blev filmtittande "Mamma mia" och massa onyttigheter..

Idag har jag och barnen bakat pepparkakor. Dom blev riktigt bra faktiskt. Annars brukar jag vara expert på att fixa brända pepparkakor;-). Jocke har jobbat hela dagen, inte hemma än. Massa snö som måste bort innan parkeringarna ska användas i morron bitti.

Nu ska jag slänga mig i soffan med ett täcke och ett glas julmust

Hoppas ni haft en trevlig helg


NEDRÄKNING: 6 dagar kvar.....

Grattis Anna!!

STORTGRATTIS till "faster" Anna på 22 års dagen
pussar och kramar till dig



Slö dag idag!!

..man måste få ha såna dagar oxå..Liam har varit på dagis och Alicia sov i 3 timmar och då passade jag oxå på att vila mig lite. Igår fixade jag klart allt med våra byten av rum, så nu har Alicia ett helt eget rum. Behöver bara köpa lite möbler åt henne och möjligtsvis lite färg på väggarna. Sätter ut bilder när allt är klart.
Skulle ha varit ut och hälsat på Linda idag oxå men Jocke har jobbat sen 00.45 inatt och är inte hemma än. Antar att han är rätt trött. Få se när barnen somnar ikväll så kanske jag kikar ut en sväng själv=D




Byta sovrum..

OJOJOJ, vad har jag gett mig in på. Men blir nog bra när det blir klart. Jag och jocke ska flytta ner våran säng på nedervåningen så Alicia får ta vårat rum.Har precis fått ner sängen och det var en rolig resa..haha..bröt nästan tummen på Therese oxå..;-)..Nu sitter jag och väntar på att Therese och Jocke ska komma tillbaka, dom är på äventyr..Kanske bäst jag gör någoting innan dom är tillbaka så dom tror jag jobbat på som f-n..


RSS 2.0