Dikes promenad..=D

Har varit en väldigt rolig och intressant dag..haha..Har varit hemma hos Sandra och barnen idag, Tessa & Mathilda var oxå med=D..Sandra bjöd på lunch..TACK=D..och barnen lekte och hade skoj..Vi var ute en sväng för vilket väder det var idag..solen värmde och nu känns det som att det gärna får bli vår..Efter vi käkat, lekt och tjålat en stund så gick vi ut på en promenad så barnen skulle få sova..haha..slutade med att vi hamnade gåendes bredvid stora vägen i diket..hahahaha..vilken resa, men gud va skoj vi hade..Synd man glömde kameran inne. Fattar inte riktigt hur vi tog oss hem igen men det gick bra..Trodde nästan vi skulle åka i vattnet ett tag..haha..Ni är väl för roliga tjejjor=D♥♥♥..Något som vi kan skratta åt ett tag..hehe..



Imorn bär det av hem till Tessa & Mathilda, dax för tjejligan träff igen =D..Undra vad Tessa kommer bjuda på för gott då..Får vi se nya köksbordet och stolarna oxå..=D..Så snäll Roger du har..hehe..
Och lilla Saga har ännu fler prickar idag..Lilla stumpan, hoppas du snart är frisk..STOR PUSS till dig♥♥



På onsdag börjar ju Greys Anatomy.."jippi"..som jag har längtat..

image212


Nej nu är det dax att slå huvet i kudden tror jag..


Kommentarer
Postat av: Tessa

ja visst va de en promenad att minnas..Haha.. lerig om skorna blev ja oxå, men de fixade sig med min "balettdans"... Haha!!!
Måste vi absolut göra om!!!
Kram!!

2008-02-12 @ 09:05:31
URL: http://tessa84.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0