Måndag

Måndag och helgen förbi. Har spenderat fredagen och lördagen på ludvika festen. Mycke folk, lite för mycket för min smak faktiskt. Så drygt när det tar 20 minuter att gå från bordet där man sitter till baren och tillbaka..Folk som puttas och absolut inte visar någon hänsyn..På fredagen sov barnen hos farmor & farfar vi var ut och åt med grannarna, lyssnade på pain och drack ett par cider=-)..På lördagen åkte vi hela familjen till Anna & Janne på grillfest=), hade riktigt trevligt. Tack till er alla för det. Jocke tog barnen och åkte hem vid 20.00 och jag följde med de andra ner på stan. Blev några cider, massa tjål, träffa människor jag inte sett på LÄNGE  =), lyssnade på pumpbolaget (Malin like)..

I natt så väckte Liam oss, stackarn hade 40 graders feber=(. Har fortarande hög feber, har bara legat i soffan hela dagen. Varit ledsen och sovit i omgångar, mammas prins..Hoppas det snart ska vara bättre..
Jocke är ÄNTLIGEN ledig nu=) Lite senare än vad det var sagt, men men, nu blir han hemma till 1 september. Så kul när vi ska vara hemma båda två samtidigt. Men som sagt det är MYCKE som ska göras här hemma. Måla huset, byta tak, gjuta garageplattan, tapetsera och fixa inne..Bara att sätta igång nu då ;-) 

Nu ska jag mysa med Liam i soffan,kika på en film kanske ;-)

Trevlig kväll på er

Uppdatering!!

Nu var det ett tag sen. Har varit mycket de senaste dagarna. Midsommar helgen spenderade vi ju som ni vet i malingsbo med grannarna och Therese, Thommie & barnen =D. Var en riktigt lyckad midsommar helg, hade VÄLDANS trevligt ;-)..Lyssnade på Thommie och hans band när dom spelade, dansade och ett par cider blev det oxå ;-)..autograferna har tyvärr försvunnit (ledsen Malin)..haha..Men som vanligt när man haft en sån trevlig helg så ska det väl alltid vara nått som krånglar "suck". När vi skulle åka hem på söndagen så startade väl inte våran bil, gick inte att kabla igång den heller, man blir bara så MATT. Så vi fick väl ta oss hem så Jocke fick hämta en biltrailer och åka tillbaka och hämta vraket..åhhh..Så bilen spenderade måndagen på volvo och nu är den som ny...Själv drog jag ju oxå till Ullared på tisdagen med Linda=D..Hyrde stuga och blev kvar till Onsdagen. Blev en oförglömig resa, minst sagt..hahaha..Hade JÄTTE trevligt. Måste göras om..Så Tack till er alla för en trevlig midsommarhelg och tack till Linda för två dagars skratt och shopping i Ullared..

Idag har Tessa & Mathilda varit här och på eftermiddagen åkte jag och barnen till mamma och pappa och fick oss lite mat. Sen färgade jag mammas hår oxå. Hon ska in och operera sig på Måndag så då måste man vara fiiin;-)..

Nu ska jag slänga mig i soffan och invänta min sambo som inte kommit hem än idag..som vanligt..han är och gräver någonstans..

Trevlig kväll på er!!


Personlighetstest

Gjorde personlighetstestet på Tessas sida=D
Så här blev resultatet

Din personlighetstyp:

Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.

Kärriärer som skulle kunna passa dig:

Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.


Torsdag!!

Idag åker vi till Malingsbo camping. Åkte aldrig igår, blev så sent så då drar vi idag istället, samtidigt som alla andra=D..
Tror jag blir galen på all denna packning. Kommer väl glömma hälften. Såå typiskt mig ;-). Sen måste jag handla all mat idag, Springa på Bolaget, Hämta Liams välling på apoteket, hämta tält och resesäng, lämna Stina..ojojoj..Hur ska jag hinna med allt och sen göra allt detta med två vildingar..hehe..Jocke är borta och gräver, vet inte när han blir klar..Jag hoppas verkligen vi klarar oss från regnet, får gärna vara mulet men INGE REGN TACK, blir så drygt då..Att försöka roa alla barnen i husvagnen om det spöregnar är inte lätt..haha..
Hoppas ni alla får en jätte trevlig midsommar, det ska jag iaf ha ;-)..Så nu blir det inge mer blogginlägg förräns efter vi kommit hem..


Trevlig Midsommar till er alla





Typiskt mig!!

Jaha, då har vi lämnat husvagnen ute i malingbo och jag glömde väl såklart att ta ur min laddare till telefonen. Nu är den HELT DÖD..åhhhh..haha..så nu vet ni det. Vill ni nå mig ring hem ;-)

Tisdag!!

 Båda barnen sover för natten..Somnade strax före 18:30 båda två..sköönt..Ingen utav dom har sovit någon middag idag så dom var helt slut. Då fick jag lite tid för mig själv att plocka och packa inför imorgon=D. Vi åker till Malingsbo camping redan då, om vädret tillåter såklart..
Idag har jag & barnen varit på stan med Therese & Thea=D..Blev en sväng till dollarstore först och sedan stan för att handla lite och äta lunch..Saga var med mormor och morfar och shoppade..=D..Hittade en klänning till mig som jag blev jätte kär i på en gång, var bara tvungen att köpa den..


Och så fyller Jonas år idag=D
STORT GRATTIS till dig



Nu ska jag ta och forsätta plocka lite här hemma innan min kära sambo kommer hem, han är och gräver som vanligt på kvällarna ;-)



orkeslös!!

Det här har varit en sån där dag när jag inte orkat gjort någonting..har tvättat en maskin och inte mer, är orkeslös och trött jämt nu förtiden tycker jag..suck..Har busat med barnen inne hela dagen för vädret är ju inte så kul heller, regnar ena sekunden och andra sol..tråkigt..man hinner inte mer än ut innan det börjar ösregna..=(..
Men har mycket att se framemot nu iaf=D..På Torsdag åker vi ut till malingsbo camping för att fira midsommarhelgen där med Therese, Thommie & barnen och Thomas, Veka & barnen =D..Ska bli skoj, hoppas vi slipper spöregnet iaf..Hoppas ni andra får en trevlig midsommarhelg =D..Sen på tisdag blir det ULLARED..wiiiiiiiiihoooo...ska handla lite sommarkläder och lite annat smått och gott..

Nu ska jag försöka få Liam i säng, han börjar bli trötter..Alicia somna halv 7 =D..så hoppas på att jag kanske kan få lite ork att plocka lite här hemma när dom båda sover..

Trevlig måndagskväll på er allihopa..

Tråkigt!!

Jaha..känns lite deprimerande att Spanien vann.."grrr"..=(..men dom var ju rätt överlägsna och hade väl kanske rätt till att vinna..men trodde verkligen att det skulle bli 1-1..det sista målet var jag inte beredd på.."suck"..Nu hoppas vi på att det går bättre i nästa match=D..HEJA SVERIGE ;-))

4-barns mamma

Då var man 4-barns mamma denna helgen då=D.." 2 av grannungarna ska sova här för dom andra är på cup:-)..
Blir chips och godis framför TV´n kl 18 idag...HEJA SVERIGE =D

Tatuering!!

Jaha, då har man varit och tatuerat sig idag då..=D..Blev hel NÖJD verkligen..Blev en blomranka med barnens namn i som en fotlänk=D

Här är några bilder, inte så bra tagna men iaf..;-)..


Framifrån


Vänster sida på benet


bakifrån


höger sida av benet

Ring på hemtelefonen!!

Till dom som försöker nå mig på mobilen. Prova hemtelefonen istället..Har slut i batteri på mobilen och har inte hittat laddaren sen helgens bravader än..haha..

BugRun =D

Då var vi hemma efter en helt underbar helg i Mantorp på BugRun =D..Har haft det så trevligt i värmen med mycket skratt, sol och festande..
Vi började våran resa med att träffas allihopa hemma hos Tessa & Roger kl 10 i fredags förmiddag..



Efter packande och liiiite tjat på Roger och hans duschande så bar det iväg ;-)..Blev ju såklart några stopp efter vägen för diverse saker..hehe..Väl framme fick vi stå i kö i 3 ½ timme..suck..Jag och Jocke var sist in av alla vännerna..J-vla idioter som verkligen bara släppte in folk ifrån andra led...HALLÅ, vi hade faktiskt stått i kö mycket mycket längre än många andra.."GRRRRR"..kan även tillägga att i denna värmen så var det inte så kul att sitta i våran buss utan AC..kändes som att jag flöt bort kan jag lova..men men, kön var ju helt klart värd det efter en sån här helg =D..

 På fredagen blev det lite festande och massa roligheter med vännerna..skratta har man då iaf fått gjort..haha..Fredagens bästa var iaf Linda ;-)...Det kom en stor bil med två killar i som hade gasmasker på sig..

Linda till killarna ->> " En sån där skulle jag oxå behöva i min bil"
Killarna till Linda-->> " Är det så illa?"
Linda till killarna -->> "JAAAAAAA"..

HAHAHAHA, säger då bara det att jag skrattade så jag trodde jag skulle gå av..Linda skulle få det till att det var Daniel som gjorde att hon behövde gasmask i bilen, men det roliga var att när hon skulle peka på Daniel inför killarna så var ju inte han där. Så istället framstod det som att Linda har VÄLDIGT dålig mage..hahahaha..Tur hon slipper träffa de där killarna igen..

Lördagen började med en väckning utav TESSA kl kvart över sju..."grrr"..nejdå..haha..förstår att du ville ha sällskap ;-)..Vi gjorde oss iordning och gck iväg för att titta på lite bilar och på David när han körde på strippen=D..Gick bra men bilen ville krångla lite..Grillade massa gott på kvällen och började festa loss ordentligt..Lyssnade på liveband, tjålade massa skit, skrattade väldigt mycket och hade lite roliga turer oxå ;-))..

Imorse var en mindre rolig morgon..haha..tog ett tag innan jag kom igång igen..;-)..Vi kikade på David som körde igen, bilen gick sönder..=( såå tråkigt..men gick bra för hnom ändå tycker jag..Kikade även på massa fina bilar på utställningen innan vi drog oss tillbaka för att packa och smyga hemåt..


Lite bilder


         Jag & Jocke        David & Sandra     

          Tessa & Roger     Linda & Daniel            


Johan & Johanna       Nicklas & Hansa        Lisa & Johanna

Vissa myyyser lite mer än andra..;-)..hahaha..



Tjejjorna                 Boysen

Helgen har varit såå rolig..Tack alla vännerna, ni betyder mycket ♥

Nu ska det bli skönt att sova i min egen säng, i mitt hus med mina små älsklingar som jag saknat sååå himla mycket♥♥

ÅÅ Träz...nästa år så SKA du med =D

gonatt

BugRun!!

IMORN drar vi=D..vi ska göra Mantorp och BugRun osäkert..haha..Håller fortfarande på och packar och grejar men tog mig en paus vid datorn ;-))..Liam och Alicia ska sova hos farmor och farfar =D..Liam hoppade av lycka när han fick veta att han skulle sova där..hihi..kul at han är glad iaf=D..men behöver väl kanske inte vara så glad över att slippa mamma & pappa..haha..;-))..
Ska ju bli fint väder och det gillar Malin..

Nej nu ska jag fortsätta...och Tessa, Sandra & Linda..F-N va vi ska röjja..haha..

gonatt!!

Sol & Bad!!!

Sitter ute å njuter hela dagarna nu förtiden...Vädret är ju helt underbart..Hoppas det får hålla i sig ett bra tag nu och att hela sommaren blir likadan..man kan ju hoppas iaf ;-)
Igår spenderade vi HELA dagen uppe på gruvkontoret. Mammorna solade och barnen lekte och badade som galningar. Albin var inte riktigt hundra så han strosade mest runt..hihi..hoppas han inte får mer feber nu iaf..krya på dig!!..Liam är verkligen helt tokig i vatten och bada..vägrar gå upp..hehe..han skulle nog kunna sitta i en pool med vatten för jämnan. Han vill helst ha mat och fika där oxå..haha..Vi käkade korv med bröd till lunch och på kvällskvisten när alla karlarna kommit så blev det PIZZA.."mumma"...Det var iaf en väldans trevlig dag med vänner och sol=D..

Idag blir det tvättning inför helgen. Ska även försöka få lite koll på vad vi ska ha med oss och försöka handla lite kanske..Sen blir det en tripp till mamma. Liam har fått en ny pool där så han ska inviga den=D..Blir nog ett litet dopp för Alicia oxå ;-)..Och ikväll blir det väl självklart  DESPERATA HEMMAFRUAR ;-))




♥Skickar många pussar och kramar till världens goaste THEA som blir 8 månader idag♥



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥



Nu ska jag springa till tvättstugan..

1 Juni =D

Känns så mycket bättre idag när det inte är Maj nå mer...JUNI = Sommar Sommar Sommar
Och Alicia blir 10 månader idag, fattar inte vart tiden tar vägen, helt sjukt..mammas stora tjej, vi älskar dig♥



Gårdagen spenderade vi hemma hos Sandra, David, Olivia & Lovisa från tidig förmiddag till sena natten=D .Barnen hade barnpool party HEEELA dagen, Liam och Olivia i den nya stooora poolen med rutscherkana och allt..hihi..och Alicia & Mathilda i den lilla bebis poolen=D..Självklart satt väl David & Roger i varsin ända på poolen ett tag dom med;-))
På kvällen kom Jocke ut och vi grillade massa gooo mat, var så hungrig så har nog kunnat äta vad som helst..haha..Tråkigt att inte Tessa, Roger & Mathilda var med och grillade =(, blir fler gånger..Har tyvärr inga bilder från dagen för det är Tessa som tagit kort..haha..Du får skicka dom till mig vettu ;-))

Idag blir det nog inte så mycket tror jag, vattna gräsmattan som vanligt, slänga i en tvättmaskin kanske. Annars blir det nog en dag ute i solen kan jag tro..=D


5 dagar kvar =D


RSS 2.0