Snö snö och ännu mera snöö

Vilket vinter väder det blev bara sådär..Blev rejält överaskad när jag slog upp ögonen i morse..Ungarna hoppade av lycka men inte mamma..haha..och vilken avkörning det var utanför här imorse. En bil som körde rätt in i räcket och personen blev fastklämd i bilen..så Liam har stått i föntret helt överlycklig över alla brandbilar, ambulansen och polisen som varit här..Hoppas det gick bra iaf..Sen har vi ju självklart varit ut i snön. Medans Alicia sov så var jag och Liam ut och gjorde snögubbe och skottade :-D..



Inte världens finaste kanske..utrustad med godis, morot. och mössa;-)

Skärpning Malin..

Nu var det längesedan jag bloggade, fy skäms på mig, ska skärpa mig..
I Lördags var jag upp alldeles själv till min kära bror och Madde i Falun, eller rättare sagt Jimmy och Madde..haha..Jimmy vill bli tilltalad med sitt namn och inte som min bror..;-)..Blev partaj hemma hos dom och sedan HARRY´S ( och JAAA, HARRY`S är bättre i Falun än i Ullared ..hehe)..Blev lite små kär i diskjockey´n oxå..haha..han spelade såå BRA musik, aldrig varit med om bättre..Tänk om dom kunde ha sådana talanger här i stan..
Lite bilder från Falun:

Man fick ett fint välkomnande ;-)


OK Jimmy, kl är inte ens 19.00 än.haha


SKÅL


JA vad ska man säga, ett under att han vart med på Harry´s..




Tack för en riktigt trevlig Lördag allihopa..



Sen blev ju världens bästa Lovisa 1 år i går..STORT GRATTIS till dig



Hoppas du är frisk till helgen så vi får komma på lite kalas
PUSSAR och KRAMAR till dig


Nu ska jag gåoch fortsätta med min bakning, håller på med lite siktkakor :-D

På bättringsvägen

Idag känner jag mig lite bättre, ingen feber men hostan och förkylningen sitter kvar..Jocke har varit hemma från jobbet  och tagit hand om mig och barnen:-D..

Ojdå..inte tid att sitta här mer..Nu börjar ju GREY´S..


GeKås Ullared..

Då var man hemma efter helgens minitripp till Ullared och GeKås:-D

Vid utgången
Bilden tagen från www.gekas.se





Blev inte så många bilder tagna på min kamera men några stycken iaf.. Men det blev mycket shopping, handlat alla vinter saker åt barnen, leksaker, kläder till oss alla fyra, julsaker, lite nya elektronik saker och massa annat smått och gott..En lyckad resa med JÄTTE fint boende och det bästa sällskapet ;-) Nu får vi satsa på nästa höst igen..OBS REKOMENDERAR INTE HARRY´S I ULLARED "kvällstid"..haha..men Bullen gör det säkert ;-)
Tack alla vännerna för en trevlig helg :-D



Annars då, Jo tack..sjuk igen "suck"..ligger hemma i hög feber, hosta och helt igen korkad i snoken..Barnen är friska förutom lite snor bara, men det får dom väl dras med fram till våren nu antar jag..Liam är på dagis och Jocke är på väg hem till tjejerna i familjen så mamma få vila lite :-D..Ska väl ta mig nått att äta nu tänkte jag..

Desperate housewives toooonight...Do not miss it ;-)

...

Liam på dagis och Alicia sover..passar på att sitta vid datorn lite medans tvättmaskinen gör sitt jobb..
Ska till läkaren med Alicia kl 13. Hon har fått utslag, ser ut som nässelutslag, på hela kroppen. Började med ett stort eksem i armhålan förra veckan. Var till bvc och där fick hon en salva som jag har smort henne med men det blir inge bättre och nu har hon utslag överallt. Verkar som att hon är överkänslig mot något. Vi får se vad dom säger på lasarettet. Hoppas bara att vi kommer till en bra läkare, brukar ju ha otur med det..

Var med om en rolig grej här om dan..haha..Tog mig i kragen och tänkte gå en promenad, var ett tag sen nu och det är ju inte fel att komma ut och röra på fläsket..Hade kommit 50 m kanske då möter jag en tjej på moped som gör världens krasch, gick bra som tur var men mopeden var nog inte så fin på ena sidan,hon gled ett par meter kan ja säga..Hon fick låna min telefon och ringde sina föräldrar som hämtade henne..Och min promenad fortsatte till en paus hos Therese, tjålade lite sen vidare igen. Kom några meter och hör att det prasslar till i buskarna. Då springer ett stort råddjur rakt in i benet på mig..haha..hur ofta inträffar det..LIVRÄDD MALIN, skrek rakt ut, ont gjorde det ju oxå..Så min fortsatta promenad gick HEM..kändes inte som att jag skulle vara ute på vägarna och gå..Det är tacken för att man äntligen tar sig i kragen och ska röra lite på sig..Först blir man nästan påkörd av en moped, sen blir man påkörd av ett råddjur..

Nej, tror tvättmaskinen behöver lite hjälp ur med tvätten..




Söndag..

Vilket höstväder..Malin gillar..riktigt skönt i solen, den värmer ju t.o.m..Blir en dag ute med våra busfrön efter mamma städat klart..Tog en liten paus, bara skurningen kvar :-D..Sen skulle det tydligen bli mat på jägarnäs kl 16, inte helt fel. Då behöver man inte fundera på det heller..

Vad har vi gjort i helgen då..I fredags hämtade jag Sandra kl 18 och sen åkte vi hem till oss. Jag var själv hemma med Alicia, Liam sov hos mormor och morfar,och Jocke jobbade..Jag och Sandra tänkte kika på idol, tjåla och äta MASSA GODIS ;-)..Men när Jocke kom hem så fixade vi chaufför ( Fia ;-) ) och drog oss in på stan:-D..Blev en kväll på Silverdollar, hade skit skoj. Verkligen en lyckad kväll..Så lördagen var mest en slapp dag, blev inte så mycket gjort..Liam och Jocke åkte lite traktor. Har nog aldrig sett dom båda så lyckliga som när dom sitter i en sån..haha..

Nej nu ska jag ta fram skurmoppen så det blir klart här..Sen är det tvättstugan som väntar..

Ha en trevlig söndag

Massa firande!!

Jaha, vad har hänt sen sist..Helgen har varit fullspäckad med massa firande..
Fredagen var ju Theas dag:-D, så eftermiddagen/kvällen firades med barnkalas på gruvkontoret







Lördagen började med Lovisas dop i grangärde:-) Så dutti tjej, glad och pratade hela tiden..Var mest den bakre delen av kyrkan som väsnades..hehe..(alla andra barn på samma bänkrad)..;-)..


Sötnosen

Efter dopfikat (som var JÄTTE gott) så bar det iväg till brudberget för att fira Snuffe som fyllt år, inte långt kvar till 30 nu ;-)..
Där bjöds det på smörgåstårta, och måste tillägga att Therese gör verkligen de godaste smörgåstårtorna..mumma..När jag precis klämt i mig bit nr 2 så säger Jocke att nu måste vi åka till mamma och pappa, vi ska få mat där (Jockes pappa fyllde år)...HERREGUD..ÄTA MERA..och visst blev det så. Vi avslutade våran lördag med mat ( förrätt, varmrätt, efterrätt) och fika på jägarnäs. Har nog aldrig varit så mätt.

Ett par bilder från brudberget



Idag har varit en lugn dag. Körde Liam på dagis kl 9 sen kom Thea hit och busade med oss:-)
Alicia och Thea har roat varandra så det har varit riktigt skönt ;-)..Hämtade Liam kl 14 och sen busade dom alla tre..Ingen utav mina barn har sovit på dan idag så blir nog tidig kväll..Kanske man får titta på DESPERATA HEMMAFRUAR för sig själv ikväll..:-D

Nu har jag en blöjsituation jag lär ta reda på...

Ha en mysig kväll

Hipp Hipp HURRA på Theas födelsedag

Gudmors prinsessa blir 1 år idag
STORT GRATTIS till dig tjejen
Massor med pussar och kramar
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥



♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Trött..

Trött, Trött, Trött..Har inte sovit på ett par nätter nu. Alicia skriker hela nätterna vägrar dricka vällingen oxå. Hjälper inte med någonting. Hon har tänder som är på väg ner så jag hoppas det är därför hon är så här..Eftersom vi har Liam som är mjölkallergiker så funderar man ju på om det kan vara det oxå. Men herregud, det finns ju så många andledningar till att barn har skrikiga dåliga nätter. Hoppas det ska vara bättre snart :-D, tycker ju så synd om henne..Hon har ju inte velat sova nått på dagarna nu heller, är mest gnällig hela tiden..Men för en timme sen somnade hon av utmattnig tror jag, sååå trött lilla stumpan..Hoppas hon får sova ett tag nu..

Själv ska jag göra mig iordning nu, blir en kupolen vända med Veka när Jocke slutat :-)..Shoppa presenter och självklart nått till mig själv oxå..;-)


RSS 2.0