Stegtävling!!

Imorgon börjar stegtävlingen som Tessa har ordnat =) Om ni är intresserade att hänga på, vore jätte kul, kika in på Tessas blogg och anmäl er..SKYNDA SKYNDA SKYNDA =D Den som vinner får ett presentkort!!

Fullspäckat schema..

Nyss kommit hem från tandläkaren ( hatar tandläkaren). Nu har dom iaf fixat klart nästan hela tanden. Ska dit den 13 igen sen är det helt färdigt. Inte är det kul med alla dessa pengar det kostar heller, svin dyrt ju..suck.. Dom fixade en tand på mig för 3 år sedan, som från början var tandläkarens fel att den var tvungen att rotfyllas. Den tanden gick lagningen sönder på, och när den lossnade så drog den med sig tanden bredvid och det är den jag nu har rotfyllt. Snacka om otur! Tycker ju iförsig att en lagning inte bara ska lossna så där. Borde ju inte behöva betala fullt när det händer såna saker, men visst får man göra det.."arg Malin"

Idag är det fullspäckat schema. Ska snart åka till borlänge med Tessa, kanske Träz också =). Alicia fyller 2 år imorn, STORA TJEJEN, så det ska inhandlas presenter. Sen blir det hem och städa, baka och sedan hämta Liam som varit hos farfar hela veckan. Imorgon blir det fullt hus här, hela släkten kommer och grattar Alicia och på söndag blir det barnkalas=D Så vi har fullt upp hela helgen!!

Nu ska jag göra mig iordning innan vi beger oss mot borlänge..

Glad Malin!!..


Vaknade 08.20 idag =D Inte ofta det inträffar så den här dagen började verkligen bra!
Jag och Alicia springer runt och dansar till denna underbara låt. Man blir ju bara på sånt j-vla bra humör till den =D



Snart så..

Inte långt kvar nuu!! Den 8:e blir det PARTY!!! Wiiiiiieeee


Min och Tessas låt =)

Kommer nog bjudas på det ena och de andra.
Antar att detta är en självklarhet ;-)





Nu hoppas vi att ni ALLA som kommer är laddade till tusen, för det är då värdinnorna iaf =D

Shopping idag!

Blev en vända på stan idag med Veka och Linus. Handlade mig lite nya kläder på rean, alltid lika kul =) och så åt vi lite mat också. Alicia tyckte däremot inte att det var lika skoj, men tur Linus var med och roade henne annars hade det nog inte blivit nå shopping.

Liam är fortfarande hemma hos farfar =) Fick ett MMS igår och det såg ut så här:



4 aborrar till katten Linus. 2 st hade Liam dragit upp alldeles själv, snacka om stolt!! =D

Han trivs som fisken i vattnet hos farfar, dom verkar ha riktigt kul. Vi får väl se när han börjar längta hem =)



Lite semester!!

Igår morse så ville Liam ringa till sin farfar och prata lite. Det fick han ju såklart och det slutade med att jag körde dit Liam och han ska bo kvar där hela veckan. Dom håller på och sätter in nytt kök så Liam skulle vara med och snickra med farfar hela veckan. Han var helt överlycklig, bara han och farfar, kunde inte bli bättre =)

Så nu är jag och Alicia själva i veckan, känns jätte knepigt, men skönt på ett vis ändå. De små har inte gjort annat än bråkat med varandra de senaste veckorna så jag tror att det är skönt för dom båda. Nu får dom ju lite egen tid båda två och det är nog bara bra=)

Nu ska äggen kokas..

Hipp hipp HURRA!!!

Vad är det för dag idag? Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag, för det är Mathildas födelsedag.
HURRA HURRA HURRA

STORT GRATTIS
på din 2 -års dag
Många kramar till dig!


Barnkalas!!

Vi har nyss kommit hem från Mathildas kalas=) Barnen somnade på 2 sekunder efter allt bus. 10 barn + deras föräldrar, kan säga att jag är rätt slut själv också..haha..men vi har haft riktigt trevligt. TACK Mathilda <3 Min kamera slutade väl funka, som vanligt, så Tessa du får skicka bilder till mig!!

Mathilda och Liam är väl bra söta. När vi skulle åka hem så kramades dom säkert 100 gånger..Mathilda höll fast Liam och ville kramas och pussas hela tiden. Det slutade med att Liam sa flera gånger - Mathilda jag måse åka nu..hihi..och så små fnissade han lite! =D När vi väl kommer ut till bilen så slänger dom pussar till varandra och så säger Mathilda:
- Hejdå Liam, Jag älskar dig!!..

UNDERBARA BARN<3 (det ska börjas i tid) ;-)



        


Söndag!!

Morgonen började med en långpromenad, riktigt skönt..Trodde jag skulle piggna till men känner mig som en överskörd grävling..

På eftermiddagen ska vi på kalas hos Mathilda som blir 2 år imorgon, STORA tjejen! Det är många kalas på kort tid nu och det är alltid lika trevligt att träffas allihopa.

Nu blir det lite frukost=D
Detta står på min frukost lista:
ÄGG
BACON
TOMATER
OST
VATTEN


...


Malin i målartagen!!

Hittade en bänk i förrådet som jag fick för mig att jag skulle måla

Före:


Efter:


Den passade jätte bra  hallen. Bara vi får in ett golv någongång så kommer det bli skit bra ;-)

Igår tog jag mig en tripp till Jimmy i Falun. Vi fixade och trixade med lite hemligheter ;-) Blev ganska så bra..haha..men Jimmy tappade tålamodet på mig som vanligt, jag ska ju bara krångla hela tiden =D Så småningom får ni veta vad det handlade om!!

Jag skriver väl som Tessa. PASSA på och anmäl er till festen ni som blivit bjudna och inte gjort det =D Sista anmälningsdagen idag. Klart ni ska komma, kommer bli skit kul!!


Äpplet faller inte långt ifrån trädet..

Hittade ett gammalt kort på Jocke när han var i Liams ålder. Man kan ju lugnt säga att han är pappa upp i dan =)


 


Jocke ( Lilli & lilla Janne)

Inte världens bästa bild. Tog kort på kortet ;-)

Liam och Alicia


Liam säger själv när han ser det kortet att det är han, farmor och Janne på kortet ;-)..hihi..Jag brukar då kommentera och säga att:
- inte är väl farbror Jan mindre än dig heller?
- Jo, Malin det är han, iaf på det kortet..=D


Hopplöst..

att försöka städa när man har två små som gör ALLT för att göra mamma arg. Har försökt städat sen imorse och det har resulterat i att jag har dammsugit 3 gånger.
Här rivs det fram kakburkar, inte för att äta kakorna utan för att springa runt och smula sönder dom överallt. Alla soffkuddar hamnar på golvet FLERA GÅNGER om. Helst ska man lägga dom mot TV-bänken så man kan åka rutcherkana därifrån. Alla skor i hallen är ju också jätte roliga att springa runt och slå mot allting så det blir grus ÖVERALLT
 Själv blir man blir arg , säger åt dom, och dom lyssnar ju såklart INTE. Sen räcker det med att dom kommer med sina goa kramar och leenden så har man glömt allt. Ja detta är väl livet som småbarnsförälder =D

Tror jag fortsätter när det blir natter för de små liven ;-)

Då var barnens lekstuga på plats..

och så här ser den ut =)
 


Den är nymålad (samma färg som vårat hus), bara dörren och fönstren som ska målas. Sen så ska svärfar riva verandan på den och bygga en ny. (Citat från svärfar - Klart barnen ska ha ett lika hus som ni har)..Så verandan ska se likadan ut som den vi har på huset.. Den är jätte fin invändigt. Det är el draget och väl isolerat så vill man kan man bo där ;-)..

Dagen idag består utav städning, städning och åter städning (om barnen tillåter förstås). Tänkte att jag skulle ta mig an tvättstugan, har inte städats där på ett tag, känns som att den anfaller snart.


Ha en trevlig dag allesammans!!



..Onsdag..

Igår var min bror hit och hälsade på. Vi tog barnen och åkte in till badhuset och härjade på eftermiddagen. När det är dåligt väder ute får man bada inne ;-)


Båda två bara älskar när Jimmy kommer hit så dom hade riktigt skoj =)

Sen blev ju Elvira 2 år igår, STORT GRATTIS och många kramar till dig!!


En "inte så gammal" Elvira =)

Idag så började vi dagen med en tripp på stan med Veka, Linus & Maja. Vi kikade i affärer (där jag gjorde några fynd) och åt lunch tillsammans. Var också in till Patrick och bokade mig en tid, spännande=) 6 Augusti kl 16.30..wiiieee..När vi kom hem så fick vi främmande av Sandra & Barnen, det var så längesedan vi träffades så det var på tiden ;-) Jätte trevligt! Barnen lekte riktigt bra tillsammans, knappt nå bråk..;-) Blev lite bad på verandan mot slutet av eftermiddagen.



Nu väntar jag på att min sambo ska komma hem med våran lekstuga..wiiiieee..äntligen får barnen hem den. Jag har själv inte sett hur den ser ut så det ska bli kul. Sätter ut en bild lite senare ;-)



17 dagar kvar =)

Veckan som gått!!

Nu är vi hemma igen. Blev bara 3 dagar på campingen men det var riktigt skönt ändå (om man bortser från otrevliga människor som tror dom äger hela campingen) Är ju katastrof om en fotboll skulle förstöra tanters blommor och TÄNK OM DET BÖRJAR BRINNA, hur ska det då bli.."suck"..Är ju faktiskt en CAMPING, med mycket folk runt ikring. Vill man bo ostört kan man ju faktiskt köpa sig ett litet torp mitt ute i ingenstans..Vädret samt människorna gjorde så att vi packade ihop och drog oss hemåt. Men det har varit mycket trevliga dagar med våra underbara grannar =D

I fredags var vi på bröllop. Var min kusin som gifte sig=D Jätte fint var det och efteråt spenderades hela kvällen hemma hos dom med massa god mat, karaoke och annat skoj =)

Idag blir det kalas hemma hos Jonas, Albin & Elvira =) Elvira blir 2 år i veckan, STORA tjejen nu ju..Sen är det Mathildas tur om några dagar och därefter Alicias. Går ju så himla fort, tyckte vi nyss vankade runt med våra magar i vädret..




Här hemma har vi nya projekt på gång. Jocke och Liam sitter just nu i grävmaskinen på gården och gräver upp min NYA FINA GRÄSMATTA =(. Vi har riktigt mycket vatten på bakgården så nu grävs det ner rör så vi kanske får en torr och fin gräsmatta istället där det inte växer vass,  för det gör det på våran gård..haha..

Dax för lite lunch..


Helgen..

Har haft en fantastisk rolig helg. I lördags hade vi möhippa för min kusin som ska gifta sig på fredag =D. Hon blev hämtad på motorcykel (bör tilläggas att hon låg och sov när hon skulle hämtas, haha, riktigt kul). Sen blev hon körd med ögonbindel hem till sin mamma där alla vi väntade. Mat, dricka, singstar och massa tjål blev det under kvällen..Jag och mamma lämnade festen strax efter 12. Sen hamnade vi oväntat på silverdollar, MYCKET trevligt!!

Dagen igår spenderades hemma hos min kusin från förmiddag till kväll. Dom har fått massa vatten i källaren så Jocke var dit och grävde. Barnen lekte och vi vuxna fick umgås, händer alldeles för sällan!!

Det som händer idag är bara TVÄTT, TVÄTT, STÄD och TVÄTT. Förstår inte var all tvätten kommer ifrån. Måste få undan det för den här veckan åker vi på husvagnssemester med grannarna =D. Ska bli riktigt skönt att komma hemifrån ett tag. Vädret idag är ju skapligt, varmt iaf. Fortsätter det så här så kan jag redan åka ikväll, eller vad säger du Veka ? ;-)

Nej tvättstugan kallar..

Snyft..



Snacka om klump i bröstet jag fick när jag såg detta på TV:n. Tårarna sprutade..Det är konstigt hur man reagerar när man inte kände personen alls. Men när jag såg detta så var det första som dök upp i mitt huvud, mina barn. Bara tanken att dom skulle förlora sina föräldrar. Visst har världen förlorat en legend, men de tre barnen har förlorat sin pappa!

Hemgång idag =)

Idag så tar vi vårat pick och pack och drar oss hem till Håksberg efter 2 veckor på jägarnäs..wiiieee..Har storstädat hela huset nu på morgonen och packat ihop alla våra saker. Tänkte jag skulle få Alicia att sova middag här sen åka hem men hon vägrar så vi äter lite lunch sen åker vi.

Håller tummarna för bättre väder till nästa vecka så våran husvagnssemester kan bli av =) Vad som händer i helgen tänker jag inte avslöja än;-) Den som är nyfiken får veta efter helgen..


Regn, Regn och åter Regn!!!

måste vara ett rekord år med regn. Översvämning överallt ju, riktigt tråkigt..Värmen som var här och hälsade på förra veckan får gärna titta hit en sväng igen. Men man kan faktiskt låtsas att det är sol och värme, eller hur Anna?? Vi hade en trevlig kväll igår med ett par varsina drinkar, varma mackor och massa skratt =D

Idag kommer min bror på besök. Vi åker ner på stan med mamma och äter lunch, kanske blir lite shopping också ;-) Alltid lika trevligt när han dyker upp, vi ses för sällan..

och planeringen med Tessa fortsätter, har lite ärenden att fixa idag ;-) Detta kommer bli SKIT bra!!


Ha en trevlig dag

STORT GRATTIS!!

Till våran Kära MAMMA/MORMOR som fyller år idag
Hipp Hipp HURRA HURRA HURRA


Ny vecka...Nya tag!!!

Är fortfarande bosatt hemma hos Jockes föräldrar. I morse när Liam vaknade sa han (- Malin, jag vill bo i vårat hus nu..)Hihi,  han börjar längta hem nu och det gör jag med, till min säng, min soffa (som jag egentligen hatar), mitt kök (där jag vet vart alla grejer är) och till alla vänner i närheten..Men 1 vecka till sen är vi på hemmaplan, eller egentligen inte. Vecka 29 åker vi och campar med grannarna, så om 2 veckor får jag möjligtsvis sova i min egen säng..haha ;-)..

Helgen har passerat i en väldig fart. På lördagen tittade vi på Rally i stan. Liam tyckte det var skit kul och det tyckte jag med, ända fram tills åskan och regnet kom. Sista halvtimmen spenderade jag och Liam i bilen, men vi såg ju lika bra därifrån..På kvällen blev det lite räkor, kex, ost och annan plock mat. Jag och Jocke firade 5 år tillsammans =) Lite mys i soffan framför repmånad..haha..inte världens bästa film men bor man ihop med en Norman så är det förbjudet att byta kanal när den visas..;-)

Igår var vi till Tessa, Roger & Barna en sväng. Planering, Planering, Planering!! Den som är nyfiken får inget veta än..;-) På eftermiddagen åkte vi till borlänge på lite shopping. Blev massa pirat lego till Liam, ett par skor och en docka som pratar till Alicia, Massa kläder till mig....wiiiieeehooo=D och ett par shorts till Jocke!! LYCKAD DAG!!

Idag vet jag inte vad som sker. Kasst väder och trött är jag. Få se om det blir lite mer planering med Tessa kanske ;-) Väntar på att hon ska ringa men dom sover nog än..fusk..;-). Själv har man suttit uppe sen 05.45, det är sovmorgon för mig det. En kvart längre än vanligt..haha..

Lyckad kväll igår

Detta är lite smakprov på några artister som var på Dalhalla igår.
80- tal är väl inte riktigt min grej men det var riktigt kul och endel låtar kände jag faktiskt igen ..=D Regnet kom den sista timmen, inte liiite heller och vi hade väl såklart inga regnkläder med oss. Blöta och nöjda lämnade jag och Veka dalhalla på natten. TACK för en mycket trevlig kväll!








 

Nu ska jag göra mig och barnen iording sen blir det Rally på stan =D

...

Lovade lite bilder nu på kvällen men får nog ta det imorn. Hade väl såklart glömt kabeln till kameran hemma, är inte så förvånad för "minnet" är nått jag inte riktigt vet vad det är. Har nog glömt det på något bra ställe ;-)

Vi spenderade som sagt dagen i Malsjön med Veka & Maja =D. Hann faktiskt plocka ihop alla saker innan störtskuren och åskan kom. Vi fick bada en stund iaf. Som jag förstår skulle det fina vädret komma tillbaka imorn. Har ju redan spruckit upp, så antar att det blir en dag i Malsjön imorn mé. Är ju bara så skönt att ligga på stranden i denna värmen. Kunna svalka sig när man vill och barnen kan plaska i vattnet hela dagarna. Kan inte bli bättre!

På fredag blir det en visit till Dalhalla =) Har aldrig varit där och hört att det ska vara så fint. Min bror fick biljetter till en konsert som heter "tillbaka till framtiden". Ska vara en hyllningskonsert till 80-talet med många kända artister (som jag i försig inte har en aning om vilka det är). Var meningen att mamma och pappa skulle åka för Jimmy ville inte behålla dom själv. Men nu har dom fått förhinder och Veka var riktigt sugen på att åka, så jag och hon drar dit på en liten turné. Ska bli himla trevligt..



Nej om man kanske ska slå huvudet i kudden och försöka sova en stund. Antar att jag lär upp kl 05.00 när katten ska in. Helt sjukt, men den här katten går verkligen efter klockan. Varenda morgon ska han in prick kl 05.00. Är glad att jag bara ska bo här 1 vecka..haha ;-)

Natti Natti!!!

sommar, sommar och sol...

Har inte riktigt haft tid att sitta vid datorn de senaste dagarna. Njuter av värmen ute och spenderar hela dagarna på badstranden. Slänger in lite bilder till kvällen som sammanfattar våra senaste dagar..

Just för tillfället så har vi bosatt oss hemma hos Jockes mamma och pappa. Dom har dragit till Italien och lämnat oss hemma..haha..så vi ska bo här och passa Linus (katten) + alla andra katter som egentligen bor i grannhusen men hellre spenderar sina dagar här ;-)

Nu ska jag packa väskan och sedan åka och handla lite inför dagens besök på stranden..

Hoppas ni alla har det bra där ute i värmen


RSS 2.0