April?!?

Då har de flesta skolbarnen fått sommarlov. Brukar man inte få det i Juni och inte i April?!? Känns då som April för här åker då nästan vinterjackan på när man MÅSTE ut..Men man kan ju låtsas att det är sommar och sol. Sätta på sig sommarkläderna man inhandlade i förhoppning på att sommaren skulle dyka upp. Men då åker man väl på en höstförskylning, för höst är var det är ute nu.. Trökiga väder, nu får det vara nog!

Här är Liam fortfarande hängig. Ingen feber inatt och nu på morgonen men han är helt slut. Får svettningsattacker och är fortfarande jätte hes och hostig. Vällingen kan han inte dricka för då blir han så slemmig och hostar tills han spyr =(. Jag hoppas verkligen han blir av med det här snart, tycker så synd om honom.

Alicia har klarat sig än så länge, peppar peppar. Hon härjar på som vanligt och blir jätte förbannad när Liam inte orkar leka med henne som han brukar. Tvär och sur lägger hon sig i sin vanliga position på golvet med huvudet rätt ner ;-) Hon har verkligen humör den tjejen, måste komma från pappa ;-)

Nu tror jag det är läggdags för prinsessan i huset. Hon har tröttnat på att försöka få Liam att leka med henne och har nu intagit en position hon vet att hon inte får. Nämligen kudde och täcke på TV-bänken..Dom kan dom små liven ;-) Borde ju vara skönare att ligga i soffan, men icke!! 

Hoppas ni alla får en trevlig helg, och gör som jag, ÖNSKA BÄTTRE VÄDER!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0