Lovisas dag idá=D

Lovisa 2 år idag :)
STORT GRATTIS!!

Hoppas du snart blir frisk så vi får komma och gratta dig!!


Hipp hipp HURRA HURRA HURRA!!! =D
<3

Annars idag har jag ju som sagt mest plockat, rensat och städat. Blev inte så mycket gjort nu på eftermiddagen, fick massa trevligt främmande istället :) och det är ju inte helt fel!! 

Nu sover barnen och jag ska fortsätta tvätta så vi har nå kläder att ha på oss i helgen ;)


Höststädning!!

Här rensas det och städas för fulla muggar :) Skönt att komma hem efter helgen till ett nystädat hus där alla grejer vi ska handla får plats ;) Desto mer som kastas, desto mer kan jag shoppa..wiiiiieee ;)

Barnen ska bo hemma hos farmor och farfar i helgen. Vi lämnar dom imorgon för vi åker imorn natt kl 2.00!! 
4 bilar med 12 härliga personer drar och gör Gekås osäkert (om man nu kan göra det). Kul ska v ha iaf. Vi spenderar natten till söndag på motellet som ligger precis utanför!

Nej nu måste jag fortsätta!!


Nedräkning!

3 dagar KVAR :)

Shopping, Shopping och åter shopping, umgås med kära vänner och bara njuta!! Lääängtar!!

Idag har jag som vanligt knappt hunnit med någonting vettigt här hemma. På förmiddagen blev den än vända på affären och en fika med Veka och barnen :) Mycket trevligt!. Tänkte att jag skulle ha dammsugit och torkat golven åtminstone nu på eftermiddagen innan barnen kommer hem, men inte blev det någe med det!! Satt mig i soffan istället.."lata Malin"

Nu ska jag hämta min trollungar, sen kommer Therese & barnen hit och leker :)

over and out!!




Lördag!!

Idag har vi inte gjort annat än roat oss HELA dagen :)

I morse vid 10.00 så åkte jag, barnen och våran granntjej Tindra till Nisses och kikade lite. Min mamma, pappa och bror skulle dit så vi hängde på. Det blev inte så mycket handlat förutom att alla juniorerna köpte leksaker :) Efter det så åkte vi hem till mamma och pappa, fikade och åt lunch! Alicia fick vara kvar där sen och sova lite middag medans jag och de andra 2 skruttarna åkte ner på stan. Det var massa roligt för barnen där idag. Ansiktsmålning, massa clowner och pirater, spöket laban på besök m.m. Var JÄTTE mycket folk där, nästan för mycket, men barnen hade skoj :) Efter besöket på stan så åkte jag och Liam till ishallen och tittade på Linus som hade match, dom vann iaf så det var lyckat:) Liam var riktigt intresserad och hade verkligen kul!!
Sen ringde svärfar och ville bjuda på mat, och självklart tackade vi JA. Kom hem därifrån för ett tag sen så vi har varit ute på roligheter hela dagen!!

Nu sitter jag här ensam i min soffa ;) Barnen sover och Jocke har varit på RAllY hela dagen, vet inte nå när han dyker upp! För min del blir det den nya Wallander filmen, en STOR godisskål och en jäkla massa julmust ;)

Trevlig lördagkväll!!


Underbara unge!!

Liam - Om du blir tagen av en tjuv malin,
så skulle jag putta i kull honom sen ringa
Kling och Klang så dom fick köra tjuven till soptippen!

Liam - Malin, varför har du klippt av dig håret?
Jag - för att jag ville det, blev det inte fint?
Liam - Jo, men du var snyggast i långt hår.
Jag - Är jag inte snygg nu då?
Liam - nej, bara fin!!

Underbara Liam <3


Barnvakt!!!=D

Igår blev det höstens första premiär promenad med Therese :) Nu jäklar måste vi hålla i det här så vi får röra på kroppen lite ;) Heja, heja, heja!!!!

Just nu så har jag sötaste lillkillen här, Melvin <3!! Tessa är hos tandläkaren så han fick vara med mig och mysa. Han är väl bara för go :) Man blir ju lite bebis sjuk, tur man kan låna dom och sedan lämna tillbaka ;)





Nu ska jag krypa runt på golvet med lillkillen :)

Trevlig tisdag hörrni!!!


Måndag!!

Nu är det inte många dagar kvar innan vi drar på en liten minisemester till ULLARED:) Vi blir 12 st som åker, kommer bli så kul och skönt att komma hemifrån två dagar. Semester och massa shopping, kan ju inte bli bättre!!

Våran söndag spenderades med Anna och Janne :).
God mat, gott fika och trevligt sällskap <3

Idag får vi besök utav bästa Mathilda på förmiddagen medans mamma och lillebror är på BVC :) Vad som händer på eftermiddagen får visa sig!!







Nedräkning : 12 dagar kvar!!


Våran helg!!

Igår hade vi årets första idolkväll med familjen Jansson/Andersson :). God mat, trevligt sällskap och övernattning. Mycket trevligt!! Måste vi fortsätta med juee, är ju våran tradition sen långt tillbaka;)

Idag tog jag och barnen oss en tripp till våra förra grannar och hälsade på, fixade in annons på blocket och tjålade skit :)


Ikväll blir det pizza med grannarna :)

Nu vet ni vad vi har sysslat med i helgen, hoppas ni har/kommer ha en trevlig helg ni med !!


Ny Malin!! =D

Idag har jag gjort nått som jag aldrig ens kunnat föreställa mig att jag skulle kunna göra! Jag har KLIPPT av mig håret!! Det är väldigt ovant men jag är JÄTTE nöjd =D TACK Johanna, du är bäst :)


Plötsligt händer det..

Bilen startade ju såklart INTE på eftermiddagen heller. Så jag tog mig ner i källaren och letade reda på lite starthjälp, jag kan bara jag vill ;) självklart startade den och jag känner mig riktigt haj på bilar faktiskt.. Duktiga jag!! :)

Eftermiddagen spenderade jag och barnen hemma hos Jonas, Albin & Elvira. Massa lek och bus!! Trevligt!! Nu ikväll blir det soffan som får besök utav mig, en skål med chokladglass och mitt sköna täcke :) Desperata hemmafruar på tv:n juee ;)


Känner mig nöjd..

Har hunnit med massor idag faktiskt. Ringt runt och sökt lite jobb, fixat klart tvätten, målat en gång till i hallen och så har jag skrivit ett CV också :) INTE det lättaste...pjhuu, men nu får det duga :)

Ska snart hämta barnen på dagis, hoppas bilen vill starta, för imorse gjorde den INTE det "arg malin". Therese fick komma hit och hämta oss så vi klämde in oss i hennes bil till dagis:) TACK för hjälpen vännen!! Startar den inte får det bli en promenad idag, vilket kanske kan vara nyttigt men "Brrrrrrrr" så KALLT!! Spelar ingen roll hur mycket kläder jag sätter på mig, fryser ändå. Har alltid varit en riktig fryslort. Bor nog på HELT fel ställe tror jag ;)

Nu ska jag plocka lite disk innan det är dax att provstarta bilen ;)


Första dagen på ny vecka!!

Dagarna bara rusar iväg..Tycker inte att jag hinner med någonting!

Idag har det bara tvättats och städats här hemma. Springer fortfarande runt i mina mjukisbyxor och har håret okammat ;) Sköööönt med såna dagar ibland!!  Ska ta och måla en gång till i hallen när barnen somnat, så det blir färdigt någongång :) Kommer nog bli riktigt bra när det är klart!!

Nu har jag en dotter som drar mig i armen och säger - Baaaada, Sooooova :) Så det är nog bäst att hon får göra det. Ska hämta hem Liam som är i granngården och leker så han får sova snart han med. 


Trevlig kväll allahoooopa!!!


Tävling!!

Jag är med och tävlar om ett sånt här tjusigt halsband inne vid Tessa :)
Tävla du med!!!


Stort GRATTIS!!



Hipp hipp HURRAAAA på Vekas födelsedag :)
Hoppas dagen blir lyckad, vi syns senare!!

Grattiskramar från oss alla 4


ALL ALONE!!! =D

Alla TRE barnen sover ;) och jag sitter här. Väntar på att kl ska slå 21.00 så jag kan slå på kanal 5 :) Jocke kom hem från jobbet och kände sig såååå sjuk idag. Kunde knappt stå på benen för det var sååå jobbigt. Blixtrade för ögonen och feber hade han också (enligt honom iaf). Så örontermometern tvingade jag in i örat på honom, inte hade han nån FEBER..En liten kråka i näsan bara. Tänk att karlar ALLTID ska vara dödsjuka när dom blir lite förkylda..haha ;)

Idag har jag spenderat hela dagen med Therese :) MYCKET trevligt!! Imorgon ska jag till grannhuset och hjälpa till med tapetsering, spännande :) Nyfiken på tapeterna så jag tror jag gör ett kvällsbesök innan Grey´s börjar. Kanske tar mig en tripp in på affären och inhandlar någe gött till TV-tittandet också :)


Ny vecka...nya tag!!

Igår var vi på barnkalas hos Thea :) Massa barn & bus och vi föräldrar fick umgås lite, trevligt trevligt!!

Nu sitter vi och väntar på att Jimmy & Madde ska komma på besök. Liam sa direkt han vaknade imorse att han ville ringa Jimmy, så han övertalade dom att komma hit och hälsa på :) Har en väldigt GLAAAD Liam hemma kan jag lova!! Att träffa morbror Jimmy är bland det bästa han vet :) Sen tycker ju jag självklart om att umgås med min bror, blir inte så ofta nu för tiden!!

Har suttit på nätet och försökt leta jobb utan resultat, som vanligt!! Är nog bara att inse att det är RIKTIGT svårt att hitta något just nu. Börjar känna att det är väldigt långtråkigt att gå hemma nu när båda barnen går på dagis 3 dagar i veckan också..Så om det är nån som har något tips på jobb jag kan söka, säg GÄRNA till :)

Nu kommer vårat besök...:)


Theas dag idá :)

STORT GRATTIS till gudmors prinsessa som blir 2 år idag <3

hipp hipp HURRA HURRA HURRA
på Theas födelsedag!!


 PUSSAR & KRAMAR
till dig!!
<3<3<3


Torsdag!!

Har inte uppdaterat på ett tag nu.
Varit mycket på listan ;) men nu är jag igång igen!!

Idag har jag varit till borlänge och handlat 2 års present till Thea som fyller år på lördag :) Sen åkte jag in på stan och kikade på Sandra när hon plågade sin kropp med ännu en Tatuering, SKIIIIT SNYGG blev den!!

I helgen har vi mycket på gång. Imorgon blir det flytt, inte för våran del utan för våra grannar och blivande grannar :) Dom ska "flytta in hos varandra" så det är två bostäder som ska flyttas ur och in :) På lördag ska vi gratta svärfar som fyller 60 år och på söndag blir det kalas för Thea. Så våran helg är fullspäckad med trevligheter :)

Nu är det dax för lite matlagning! hoppas ni får en trevlig helg!!


RSS 2.0