Onsdag =D

Onsdag idag och jag har äntligen fått hem min prins och min prinsessa. En vecka känns som en hel evighet ifrån dom. Man vill ju ha dom hos sig hela tiden.

Mammas hjärtan

 

Dagarna bara rusar förbi. Man jobbar och står i, försöker umgås med nära och kära och få livet i allmänhet att fungera. Har haft en riktigt trevlig helg. Fredagen spenderades med Niklas syster Sofia och hennes man Tord :) En kväll som jag hoppas vi gör om snart igen, riktigt trevligt :) TACK hörrni!! Lördagen fick bli en slappar dag ;) och Söndagen spenderades på Slogåsen med Tessa och Roger, blev många timmar med trevligt sällskap :)

 

Ska försöka få mig ur soffan nu, ner i tvättstugan, och hänga upp den blöta tvätten som förmodligen fryser i maskinen just nu ;)

 

och fortsätta titta på GREY´S såklart !!!

 

Over and out / Mäjlin

 

 


Ett nytt försök..

Skäms över mig själv. Jag som skulle ta tag i bloggandet men sen blev det stopp ännu en gång.. Kan säga så här att det varit mycke runt i kring mig som fått inspirationen som bort blåst. Nu tänkte jag iaf försöka hålla i det här, börjar komma på fötter igen och har insett att om jag och mina barn mår bra så är det huvudsaken.

Som alla kanske förstått så har jag och barnens pappa separerat. Vi är goda vänner och ingen utav oss har tänkt ändra på det. Vi får det att fungera för barnens skull och är vi lyckliga och sams så mår vi alla fyra bra. I början kände man sig mest världelös, både som mamma och människa, men när tiden gått så förstår man att om vi skulle levt som vi gjorde hade ingen utav oss mått bra. Man har fått höra mycke från folk runt i kring. - Kämpa för barnens skull - försök ännu en gång, Men man kan inte hålla ihop för deras skull, skulle vi haft lyckliga barn då? Sånt här händer, även fast det är det sista man vill ska hända. Vi är en familj, fast på olika håll, och barnen har två föräldrar som älskar dom mer än allt annat!

Så här inne kommer ni får läsa om mitt NYA liv. Det lyckliga i livet och även det sorgliga, livet som mamma till mina hjärtan och livet med ny STOR underbar kärlek!


JAG är fortfarande samma gamla MÄJLIN,
fast med nya förhoppningar och en gladare själ!!
GLÖM INTE DET!!

RSS 2.0