Marknad blev shoppingdag istället!!

Exakt som det låter, blev en dag på kupolen istället för kopparberg och marknad. VILKET VÄDER!! Suck..men inte mig emot, trivs rätt bra på kupolen faktiskt ;) Barnen var inte missnöjda heller för dom fick ju se deras STORA idol (mamma rätt nöjd också faktiskt) haha!!
Shan Banan

Tömde plånboken rätt bra idag, hittade mycke bra saker, mest åt barnen såklart för när unnar man sig själv nått?? ALDRIG!! Men 2 tröjor och lite smink blev det iaf till mig själv :)

Mamma och pappa gjorde oss sällskap idag!! TACK bästa ni!! Liam kallar sig själv för spindelmannen efter idag ;)( inköpt av mormor & morfar ) =D

Liam - Malin vet du hur många muskler spindelmannen har?
Jag - nä Liam, berätta..
Liam - 14 STYCKEN!! Hur många har du?
Jag - Många fler än spindelmannen iaf
Liam - men Malin, jag ser inte en enda..

oj oj oj vad hårt det är att höra sanningen ibland ;)Blev lite mat med mor och far när vi kom hem sen har vi bara lekt, härjat, dansat och haft myskväll!!Mamma lär sin prinsessa allt hon kan ;)mina ÄLSKLINGAR!!

Nu blir det till att varva ner i soffan ett tag innan sängen ropar!!
Hoppas ni alla haft en trevlig Lördag!!

Over and out // MÄJLIN


Lite ordning!!

Börjar komma i ordning i nya lägenheten nu faktiskt. Varje dag blir bara bättre och bättre och jag känner mig mer och mer som hemma. Lite små pyssel som ska göras och lite som måste inhandlas men det ska nog vara klart snart. En vända till IKEA och lite färg på väggarna står först på listan.

Lite saker från IKEA som ska inhandlas

Nej om man skulle försöka rycka upp sig och få nått gjort

Over and out // MÄJLIN


Mys med mina hjärtan!!

Bara massa mys med mina små hjärtan är vad som stått på listan i Landforsen den här kvällen:) Äntligen är mina små hjärtan här, som jag saknat dom!!! Blev en tur ut till glassbilen för att tömma plånboken också. Så mys, glass och filmtittande är vad vi sysslar med :) Liam slocknade som en stock i soffan så nu har jag och prinsessan lite ensamtid..
En kramgo tjej var det som kom idag :)

/// MÄJLIN


Saknaden!!Tänk att man kan SAKNA så mycke, så enormt, att det värker i hjärtat.
Saknaden är en fruktansvärd känsla, så ledsamt och så tomt.
Men utav den känslan, saknaden, så kommer något gott.
Den dagen jag inte behöver sakna och känna mig så långt bort.
/// MÄJLIN


Ibland kan man bara bli så IRRITERAD!!

Jag är inte den som blir arg, sur eller irriterad ofta. Det händer VÄLDIGT sällan faktiskt men ibland så går det bara till en viss gräns. Jag är positivt inställd till det mesta och är nog lite av "klassens clown". Vill få folk att må bra och tänker nog mer på andra än mig själv. Vilket nog är både positivt och negativt men att få ge bort ett leende är något jag värdesätter mycke. Mina vänner och min familj är mitt allt. Meeeen så kommer den där gränsen som är väldigt svår att nå fram till på mig. Det värsta jag vet är att känna mig förbannad och irriterad, jag är ju INTE sån. Det är inte många som lyckats få mig förbannad men vissa gånger har det bara blivit för mycket. Det finns folk till allt tydligen, det har jag lärt mig.. Folk som inte fattar!!!  Det är tråkigt att det skadar en vänskap, det som jag värdsätter så mycke..

Nog om detta... skriva av sig kan va skönt ibland :)

Imorgon ska barnen till Jocke, dom längtar efter pappa nu :) Den här veckan har gått fort på ett vis och seeegt på ett annat. Helst av allt vill man ju ha sina hjärtan hos sig jämt.

Nu ska jag varva ner i söffa lite ;) Undra om skafferiet har någe gött att bjuda på medans jag varvar ner ;)


Det var allt för idag, va negtivt det blev!!
Men jag är inte negativ...mest bara GLAAAD faktiskt!! =D

Over and out  // MÄJLIN


Söndag !!

Blev inte en dag som vi förväntade oss. Jockes bil gick sönder efter ett varv, mindre glada barn och en besviken pappa. Vi fick oss iaf en dag ute i Fredriksberg, vem är inte avundsjuk på det och hur ofta inträffar det? ;)

Söndag idag, helgerna går alldeles för fort, men ser framemot morgondagen även fast det är måndag :) Har hunnit med lite spackling i köket idag också, blir till att slipa och fortsätta måla till veckan.Nu SKA jag kasta i färgen i håret, det är ett måste!! Kan inte skjuta på det längre..

Drar mig själv i kragen, tvingar mig bort från datorn,
går raka vägen in på toaletten, blandar färgen
och har i den i håret..........
EXAKT det jag ska få mig själv att göra!!! NUUU!!!


Mer än så här blir det inte idaag!!

over and out / MÄJLIN!!


HUMOR

SKRATT igen ;)

tojkfvhdnuän


Fullspäckad dag !!!!

Kikat fotboll, fixat gardiner, städat, tvättat, satt upp väggord, målat, haft besök, målat igen, besök nr 2, penseln i handen en gång till, besök för tredje gången och målat åter en gång tills färgen tog slut ( ännu ej klar) .. Behöver jag säga att just nu sitter det en ganska slut men nöjd Mäjlin i soffan ;) Allt detta med två små i hälarna ;).. En aaaaaaning irriterad bara för att färgen tog slut, typiskt mig ;) Sen ska man nog akta sig för att sätta en pensel i min hand om man har saker man inte vill få målade ;) Började ju såklart kladda på köksmöblerna också, så arbete i morgon har jag allt !!

Det tar sig, sa kärringen när hon satt eld på skithuset, och försökte släcka med fotogen!

Heja Mäjlin!!!


Funderar på om jag ska kasta i en färg i håret innan sängen blir min bästa vän. Fullspäckad dag i morgon med som sagt.


Bjuder på lite Mäjlin humor ;)
Äntligen helg =D

Har haft fredagsmys med Sandra och lillsessorna idag, lyx middag & idol ;), Tänx !! Barnen somnade på två sekunder, jätte trötta efter allt busande!

Imorgon förmiddag åker vi till fotbollsplanen och tittar på BÄSTA Maja som har match :) Vad som händer efter det får visa sig, inget planerat, än iaf :) och på Söndag blir det folkrace i Fredriksberg. Jocke ska köra och barnen blir hejjaklack :)

Hoppas ni alla får en mysig helg!!


Bjuder på denna =D


Idol..

Sitter just nu och tittar på idol och funderar skarpt på att söka själv nästa år ;) haha..vilka idioter det finns..Man skulle ju platsa rätt bra. Tänk er en ny version av denna... eller en av alla som redan finns på film ;)

Klockrent... ;)
Andra natten för barnen i lägenheten i dag. Gårdagen var lite bökig, Liam var rätt orolig men idag gick det mycke bättre. Man vill inte att denna veckan ska gå så fort för man vill ju va med dom jämt :( , så jobbigt utan dom!! Men har massor att längta till nästa vecka så tiden kommer nog rusa iväg tills dom kommer igen.

Mina ÄLSKLINGAR!!
Inte så stora här.. <3
Älskar er mina hjärtan!!


Ingenting är som det "borde" vara !!

Men måste allt jämt vara så som det borde? Kan man inte bara få bryta den "trenden" och tänka på sig själv utan att saker och ting ska bli konstigt och folk börjar undra. Om allt jämt vore som det borde så vore livet rätt trist, både för en själv och för folk runt i kring. Själv skulle man inte veta hur livet kunde vara om det inte var som det borde och folk runt i kring skulle inte ha nått att prata om om allt vore som det ska. Alla människor förtjänar att vara lyckliga oavsett om man lever som det "borde" vara eller om man inte gör det. För i slutändan så kommer den som inte lever som den "borde"  åter igen känna och veta att man visst LEVER som man BORDE leva fast på ett lite annorlunda sätt och lika LYCKLIG som vem som helst ;)Oj vad allvarligt det blev ;) Mycke tankar som snurrar i huvudet just nu.

Over and out!!Mäjlin is back in business !!
Ett kort uppehåll blev ett LÅÅÅNGT uppehåll. Har hänt mycke i mitt liv de senaste månaderna så orken har bara inte funnits här. Efter efterfrågningar så tänkte jag försöka få till en ändring på det ;)

Har numera nytt jobb och nytt boende. Det är Synsam och Garvarnsväg som fått med mig att göra. Trivs KANON på jobbet och i lägenheten försöker jag få lite ordning! Det går sakta men säkert och blir nog jätte bra tillslut!!

Sääääääängen ROPAR!!! och inte struntar man i att svara ;)
NATTINATT!!
"Säg till om jag stör",
sa han när han steg in,
"så går jag meddetsamma".
"Du inte bara stör",
svarade jag,
"du rubbar hela min existens.
Välkommen."


RSS 2.0