Hemma igen !

Då har vi landat på hemmaplan. Kom hem igår eftermiddag. Vi har haft det helt underbart skönt. Bara varit, umgåts och haft det mysigt. Riktigt skönt att bara komma hemifrån och vara bara vi två. Man behöver det !!
Och inte nog med att vi landat hemma, vi är numera förlovade också =D Det är en GLAD Malin som sitter vid tangenterna. Kan inte bli LYCKLIGARE än så här.

Idag blir Gudmors prins 1 år också
STORT GRATTIS till sötaste THEO !!!<3<3<3


Midsommar !

Ja snart är det dagen då det alltid regnar. Va sägs om lite värme istället och strålande solsken, vore inte fel. Är väl ingen idé att hoppas, lika bra att ladda upp med varma tröjor och regnkläder.

VAD SKA NI GÖRA PÅ MIDSOMMAR ?Själv så ser jag verkligen framemot helgen. Jag och Niklas tar husvagnen och åker till skogs och fiskar. Bara mys vi två. Ska bli riktigt skönt att bara ta det lugnt och umgås på tu man hand. Men först så ser jag framemot morgondagen och den som är nyfiken får vänta tills i morgon :)


Jag är FULLT FRISK !!!!

Det dom kunde komma fram till i Falun idag är att jag är FRISK, eller i allla fall mitt blod är friskt. Är ingen allvarlig sjukdom som har med blodet att göra. Alla symtom jag har är stress relaterade och blåmärkena kommer förmoligen utav de medicinerna jag ätit när jag varit sjuk så ofta. Hade avvikelser på Trombocyterna i blodet men det var inte så allvarligt att man behöver göra något åt det, får en ny tid om några månader för att ta om det provet bara.

Och idag så klarade Niklas uppkörningen
WIIIEEEEHOOOO
Så bara skrivningen kvar nu sen kan jag sitta på passagerar sidan framöver ;)
STORT GRATTIS HJÄRTAT

Det känns som att många stenar släppt från hjärtat idag, tiden framöver känns ljus och framförallt spännande.


Håll tummarna!

Då har man avklarat en arbetsdag till. Var en fullspäckad dag idag, riktigt kul och tiden rusar iväg. Trivs så himla bra på jobbet, har underbara arbetskamrater (saknar Tessa dock :( ), men vet att hon kommer få det kanon på Lindex.

I morgon bär det av till blodmottagningen i Falun. Har varit sjuk länge ( sen i höstas) och ännu har dom inte kommit fram till vad det är. Är trött, slut, sjuk jämt, får blåmärken överallt, yr, illamående, rasar i vikt och har feber varannan natt. Känner mig som en 90 årig gammal tant. Längtar efter att få må bra igen. Man har ju på något vis vant sig vid att må så här så kroppen får väl en chock om man någongång blir frisk. Har åkt in och ut på lassarettet X antal gånger nu, börjar tröttna. Kan snart bjuda hem personalen där på släktmiddag ;). Så håll tummarna för att dom hittar något i morgon ( något positivt så klart ).

Nu ska jag ta och mysa med mina små hjärtan innan det är läggdags.

Over and out / Mäjlin

Ny start!!

Är precis vad det är. Nytt liv och nya utmaningar. Tänkte försöka få till en nyare och helt enkelt roligare blogg. Man behöver skriva av sig, eller i alla fall jag, och en nystart här inne på bloggen är ju underbart kul. Vi får väl se hur länge det håller i sig och hur många som orkar följa med på den nya resan, men jag ger det ett försök i alla fall.

VÄLKOMMEN TILLBAKA Mäjlin.....

....Man TACKAR ;)En snabb uppdatering:

Namn: Malin Nordh
Ålder: 26
Arbete: Optikerassistent på Synsam
Familjen: Sambon Niklas, Sonen Liam, Dottern Alicia och Bonusbarnen Cornelia och Elias

Tessa...... En liten hjälp med designen står på önskelistan ;)

Nä nu ska jag slå igen mina blå


och glöm inte...
...Var dig själv, det finns redan så många andra
RSS 2.0