...

I fredags så drog vi iväg till Tomteland i Mora=)..Liam älskar ju tomten så vi tänkte att vi skulle åka dit över dagen. Vart en riktigt lyckad dag, förrutom att det var blankis så man kunde knappt gå men annars var det jätte skoj..Liam tyckte det var såå roligt och det tyckte vi mé såklart=). Vi fick ju träffa tomten och alla trollen..hihi..


JULEN -07


Dax att blogga lite kanske..var ett tag sen nu, har varit lite mycket under jul så har inte hunnit med att sitta vid datorn så mycket..hmm vart ska man börja..
Har varit en mycket trevlig och rolig jul, mycket flängande överallt men väldans skoj=)..
Fredagen före jul så var vi hem till Sandra, David & barnen och firade mini-jul=)..Therese, Thommie & barnen, Tessa, Roger & Mathilda var oxå med=)..Vi hade en trevlig kväll med pizza, paketöppnande, lek, bus och massa massa tjålande..hehe..

..Här öppnas det paket för fullt..



HIPP HIPP HURRA på Albins födelsedag (23/12)..<3

pussar & kramar till dig



Julafton började med att min mamma och pappa kom hit på lite julfrukost=)..så trevlig så..Liam & Alicia öppnade paketen dom fick utav oss och sedan gjorde vi oss iordning för julfirande på jägarnäs hos Jockes mamma och pappa..Där var oxå Janne & Anna, Jockes mormor och farmor =)..Liam fick träffa tomten och han var såå glad, älskar verkligen tomten. Blev alldeles galen och sprang runt med honom och hämtade paket och sen när tomten skulle gå så fick han en stor kram och en puss av Liam..hihi..har aldrig sett ett barn som är så tokig i tomten..=)
På kvällen så åkte vi hem till Therese, Thommie & barnen och hade vårt traditionella julfirande med paketöppnande och skinksmörgås=). Alexandra, Jonas & barnen var oxå där och Anna & Janne såklart=)..

JULFRUKOSTEN


JULFIRANDE PÅ JÄGARNÄS




JULFIRANDE MED VÄNNERNA





Juldagen firade vi hemma hos min mamma och pappa. Där var oxå min bror med sambon Madde och min mormor och morfar =)..Vi åt gott och hade det trevligt..Liam och Alicia fick ännu mera paket..hehe..och Liam fick träffa tomten IGEN, han var glad för det..hihi..






STORT TACK TILL ALLA NÄRA & KÄRA FÖR VÄLDIGT TREVLIGA JULFIRANDEN =)



Onsdag..

Redan Onsdag..5 dagar kvar till julafton..massa julklappar kvar att handla..PANIIIIK..Borlänge here we come..Blir nog en vända dit imorn när Jocke slutat..

Igår hade vi våran berömda träff med alla tjejjorna=). Den här gången var vi friska "jippi" så vi kunde vara med =). Sandra & Lovisa var det som fick besök den här veckan=). Där bjöds det på hallon/blåbärs paj, glass, vaniljvisp och pepparkakor =) "smarrigt "..Satt inte helt fel i min mage..Fick även smaka på väldigt roliga "polly"..;-)hihi..fick mest halva sådana men det var gott ändå.."SMILE"..
..Tack för en SKIT(haha) trevlig kväll tjejjor..

<3 Lilla tjejligan <3


       Elvira                 Freja        
      
    Alicia                Thea

Mathilda           Lovisa

<3 Världens sötaste tjejjor <3

Måndag..

Denna trökiga måndag...men snart helg igen, då blir det extra låååång helg..Skönt..Jocke ska vara ledig hela jul veckan och nyrs veckan..Har funderingar på att åka någonstans, möligtsvis tomteland kanske =)..vi får se..

I helgen har vi grejjat för fullt här hemma..Började kakla i köket i lördags och blev färdiga i söndags=) Ska bara fogas nu idag sen är det helt färdigt (Bilder kommer senare). Sen har vi även målat vedspisen och satt upp listerna under köksskåpen..hehe..tog sin lilla tid men nu är dom uppe iaf=), Blev sååååå fiiint=)..är hel nöjd!!..

Idag vaknade Liam kvart i 7, han har sovit till ungefär kl 9 varje morgon ett bra tag nu så idag kom jag upp lite tidigare, fick lite gjort iaf..Liam somnade väl igen på soffan vid 8 ..hade nog inte sovit klart riktigt=)
Nej om man kanske skulle försöka slå in lite julklappar kanske ;-)..Blir nog en lekdag med Alexandra, Albin och elvira idag, hoppas jag=)..Min kära sambo har ju en bil som inte startar så jag är utan bil idag IGEN..typiskt, men hoppas det går att lösa på något vis så barnen kan leka lite, och mammorna tjåla skit..haha..

..Ha en trevlig vecka..

Lördag!!

Då var det helg igen då=)..alltid lika skööönt..
Igår var vi till borlänge och köpte lite grejjer till köket, vi har börjat kakla där idag, var ju på tiden..haha..Hoppas vi hinner färdigt i helgen..Sen igår kväll var vi hem till Therese, Thommie, Saga & Thea =). Therese & Thommie firade 4 år tillsammans så då var vi dit och förstörde med lite pizza ätande..haha..;-)..Tror dom hade det trevligt med oss faktiskt..=)..Liam fick leka av sig lite nu efter att ha suttit hemma i 1 vecka när lillasyrran varit sjuk..Nu är hon helt frisk iaf..sååå skööönt=)..Hoppas det får hålla sig så ett tag nu..
Nej nu får han ta och komma hem så vi kan fortsätta grejja, skulle hämta lite saker som vi saknade här hemma=)..

Bilder på kaklet kommer, när det är färdigt;-)

Trevlig Lördag på er!!

Puss&Kram

Lusse lelle Lusse lelle, 11 nätter före jul =)

Idag är Alicia feberfri "jippi", men hon är fortfarande väldigt hängig, gnäller och sover bara=(. Hoppas det är på bättringsvägen iaf..Hade ju tänkt att Liam skulle få lussa inne på ÖF idag, men vi fick nöja oss med att titta på Lucia på TV:n..hehe..Han tyckte det var skoj iaf..=)


..Glad Lucia till er alla..

Onsdag..

Idag har det varit lussekatts bakande här hemma =) Liam tyckte det var jätte skoj..
Måste ju ha lite lussekatter tills imorn=)


Alicia har fortfarande feber=(..Hon vill helst bara sova..lillstumpan=(..skönt att hon kan göra det iaf..
Nej nu tror jag att jag ska fortsätta med bakandet..blir nog lite knäck oxå..;-)


...En puss till alla vännerna...
"SMACK"

Stumpan sjuuuk=(

Jaha, nu var det Alicias tur att bli sjuk=(. Febern kom helt plötsligt igår kväll, 39,5 på några minuter bara.=(..
Hoppas det inte håller i sig nå länge och att det bara är vanlig feber och inget annat..
Vi som skulle träffa hela tjejligan idag..=(..men hoppas vi är friska tills nästa vecka så vi kan träffas då istället..


...

Dax att blogga lite igen då=)
Helgen har rusat förbi..går så himla fort. Alicia är redan 4 månader och har börjat smaka lite gröt. Gr bättre och bättre för varje dag=) Äter förhoppnngsvis snart en hel portion..hihi..
Och Julen står och knackar på dörren..känner mig lite stressad över det..Har så många julklappar kvar att köpa, får väl springa dagarna före antar jag..haha..

Idag har Anna och Janne varit här och hjälpt mig äta upp tårtan som blev kvar efter dopet..Har iaf liiite kvar..=)..
Sen när Jocke slutat så ska vi åka och titta på matta till golvet i hallen=) Vill få klart där nu så vi kan börja med väggarna..=) "jippi"..Och grattis till mig själv som har namnsdag idag igen..hihi..


Helgen som gått:

I torsdags så var vi och badade i badhuset..var såå skoj..
Det var Jag, Jocke, Liam och Alicia
Alexandra, Jonas, Albin & Elvira
Therese, Thommie, Saga och Thea =)
Var riktigt roligt faktiskt..Jag åkte rutcherkana..otäckt men kul=)..


Barnen hade skoj=)


Fredagen började med att jag och Therese åkte upp till folketshus på förmiddagen och fixade lite dukning inför dopfikat=)..senare på kvällen hade vi våran traditionella "sista" Idolkväll..Käkade pizza och hade det trevligt=)..Sen på kvällen efter idol var slut så åkte jag, Therese och Alexandra upp till folkan och fortsatte med dukningen och klippte tackkort som jag såklart skulle göra egna..haha..TACK så jätte mycket för hjälpen tjejer=)..Puss och kram till er!!

I lördags var det dop=). Gick jätte bra..Prinsessan var såå himla snäll..Sa inte ett ljud i kyrkan och inte efteråt heller för den delen=)..Var glad HELA tiden..mammas filcka..hihi..STORT TACK till alla som uppvaktade Alicia på hennes dopdag, det betyder mycket!! Hon fick så många fina presenter..



Och JÄTTE STORT TACK till Therese, Janne och Jimmy för att ni ville vara fadder åt våran dotter. Det betyder mycket för oss. Alicia pussar och kramar på er!!


Therese

Janne

Jimmy

Senare på Lördag kväll så bjöd vi våra föräldrar och faddrar på julbord i folketshus=). Var såå trevligt och JÄTTE gott..haha..Tack för en lyckad kväll=)






Saga grejjar med strumpan..=)

Liam har knyckt Sagas kjol..haha



I söndags så gjorde vi inte så mycket..Anna och Janne var hit och käkade upp julmaten med oss=)..Annars så gjorde vi inte så mycket mer än slappade i soffan..haha..vi var nog alla trötta efter dopet..
Men Jag, Anna, Alicia och min mamma hade ju faktiskt namnsdag då..hihi..GRATTIS till oss!!


Vännerna..ni betyder MYCKET=)..

...

HIPP HIPP HURRA på Annas födelsedag..
Hoppas du får en underbar dag med många fina presenter..hihi..


Dax att blogga lite igen då kanske..
Helgen har gått förbi, med en jäkla fart..i Fredags så låg Liam i över 40 graders feber :-(, stackarn, han bara yrade när inte alvedonen verkade nå mer..Jocke var på hockey i Leksand så mamma var här och käkade pizza med oss och kikade på Idol..=)..Äntligen rätt person som åkte ut..
I lördags så var vi på Elviras dop=) Var så fiiint..Hon var så snäll och duktig..puss på dig!! Liam fick vara hemma med mormor för han hade fortfarande så hög feber..Sen på kvällen så åkte jag och Alicia in till Anna och käkade sallad, dippade chips och tittade på Pirates 3 =). Den var bra men måste nog se den igen, vi pratade rätt mycket så man missade en del..haha..men trevligt hade vi=) TACK för en rolig kväll..
I söndags var vi på julskyltningen med Tessa, Roger och Mathilda=) Träffade oxå Alexandra, Jonas, Albin och Elvira där=). Var skit väder men Liam fick sig ett paket och träffade tomten så han var nöjd, och jag fick mig mina knäckäpplen..hihi..

I måndags så hade vi våran tjejkväll igen..den här gången var vi hemma hos Tessa & Mathilda=) Riktigt skoj hade vi..Alltid kul att träffa alla tjejjorna=).Nästa vecka bär det av till gruvkontoret , Alexandra&Elvira som får besök då..

Storleks ordning=)
Lovisa, Thea, Freja, Alicia, Mathilda och Elvira =)


Åhh på Lördag ska vi döpa Alicia. Börjar känna mig lite stressad över att jag ska hinna med allt..Men det ska nog gå bra, hoppas jag..Har beställt julbord till kvällen från en cateringfirma som vi ska bjuda våra föräldrar och gudföräldrar m familjer på..Ska bli såå skoj=) Är så sugen på julmat så jag lääääängtar..
Nej nu ska jag slänga mig i duschen innan lilltjejjen vaknar..
Ha det gött

RSS 2.0