De bästa på tv just nu..

I ditt ansikte






Nu funkar internet..wiiiiihooo

Helgen förbi och internet funkar igen...wiiiii...än så länge iaf.
Och vad har hänt i helgen då..Fredagen spenderade jag och barnen hos mamma, pappa på liten semester så vi sov med mamma..Kikade på film och åt massa gott..
På lördagskvällen kom Sandra och Linda hit. Vi tjålade, drack och hade väldigt trevligt..Blev en tur in på stan och silverdollar oxå;-), verkligen en lyckad kväll. Tack tjejjor..



Söndagen var väl sådär, vaknade med världens huvudvärk och helt slut ..haha..har kanske mig själv att skylla ;-) men det var det värt..

Nu ska jag ta och betala lite räkningar..suck..det som är såå roligt. Man blir alltid lika glad när man upptäcker hur liiiite pengar man har kvar..morr..Hes är jag oxå, så om nån får för sig att ringa och tror dom ringt fel så har ni nog kommit rätt, är bara lilla jag som knappt själv hör vad jag säger..haha..

Ha en trevlig dag i solen


Internet krångel

Internet krånglar hela hela tiden, slutar fungera när man varit uppkopplad nån minut bara. Så det blir ett litet blogguppehåll tills det löst sig. Hoppas på att vara tillbaka så snart som möjligt..


Ha det bra så länge

Sommaren 2008..kortfattat..

Midsommar





Besök från Stockholm =D




Kålmården =D



HAHA..så fina så ;-) De roliga var att när dom precis fått på sig dom där så slutade de regna och solen sken HELA dagen



Lamorna hade skoj iaf..haha




Motala festivalen =D




Alla 1 - års kalas


Elvira         Mathilda         Alicia

Alicias Barnkalas





Öland =D







Några av sommarens fester
Kräftskivor, bröllopfest ,personal fest







Glömde kameran när vi var hos Fia och Fredric på käftskiva, skicka kort till mig ni som hade kameran med er..hehe

Ja detta var lite som hänt i sommar..Har ju börjat bli senil och glömmer kameran jämt men ibland är den med;-)

Onsdag

Helgen förbi och halva veckan oxå..haha..inte hunnit seta vid datorn de senaste dagarna, fy skäms på mig..
I Lördags var jag med Therese på hennes personalfest =D. Hade så himla skoj. Tack till Therese och hennes arbetskamrater för att jag fick följa med. Verkligen en lyckad kväll..
Söndagen var en slapp dag..Blev en pizza på dan som är ett måste för mig dagen efter..hehe..och massa COLA ;-)..
I måndags var det dagis dax för Liam igen. Han grinade JÄTTE mycket när jag lämnade honom =(,så jobbigt. Han var jätte ledsen igår med och idag ville hann knappt gå till bilen när vi skulle åka..mammas prins, man känner sig inte nå elak. Men när jag hämtar honom så har han jätte roligt. Är bara de där få minutrarna på morgonen som han är så ledsen, annars går hela dagen jätte bra. 

 Och Alicia kan verkligen gå jätte bra men hon vill inte så ofta. Jag och Jocke satt i soffan här om dagen och vi hade då bara sett henne ta max 10 steg sen sätter hon sig. Men då, helt plötsligt gick hon från köket in i vardagsrummet fram och tillbaka flera gånger utan att ramla. Så hon kan men vill inte så ofta..hehe..Hon nästan sprang fram då..sötnos

Nu ska jag fortsätta med maten innan Alicia vaknar, sen bär det iväg till dagis om en stund..

Härliga ungar!!

Nyss kommit hem ifrån mamma och pappa..Lyckades få alla tre barnen att somna samtidigt så nu fick jag lite tid för mig själv, sköönt ;-)

Slänger in ett par bilder på busungarna




Helg!!

Äntligen fredag och HELG..vaknade halv 7 imorse, lite chockad faktiskt för Liam somnade kl 16 igår..:-O..Alexandra, Albin och Elvira var här och lekte på eftermiddagen, Liam hade inte sovit nått före så då tänkte jag att han kanske skulle somna i tid istället på kvällen (typ 19.00).. Precis när dom åkt, kl var runt 16.00, så somnade Liam på soffan..JIPPI, tänkte jag, nu blir han vaken halva natten istället..Men när kl var 18.00 så vaknade han till och sa att han ville lägga sig i sin säng, och han har sovit HELA natten..
Thea kommer hit idag oxå =D, undra vad jag ska hitta på för skoj med alla barnen en fredag som denna..hmm..en tripp till mamma och pappa kanske, eller en dag ute på gården..Det visar sig..

Så är det marknad i helgen också. Blir nog en tripp dit på lördag så barnen får roa sig lite med karuseller och annat skoj...och jag måste köpa strumpor, som JÄMT är ett måste på marknaden..haha..
Lördag kväll,ja då är det fest ;-)..



Trevlig helg på er

Torsdag..

Idag är man 3-barns mamma några timmar=D, Thea sötnos är på besök. Alltid lika skoj..Små tjejjerna sover båda två så nu är det bara jag och Liam vakna..Sandra & Lovisa har varit här en stund dom med, så trevligt..Dax att fixa lite mat innan tjejjerna vaknar kanske men vad ska man äta då? Alltid detta problem..hmm..Får hitta på nått smaskigt..

Annars tror jag inte det blir så mycket gjort idag förutom att roa barnen. Tänkte jag kanske skulle sätta mig och titta lite presenter till alla barn som fyller år snart. Blir några kalas framöver =D..



Onsdag..

Idag har varit en riktig trök dag, inte orkat gjort någonting. Lämnade Liam på dagis kl 9, helt hysterisk var han, verkligen JÄTTE ledsen. Man blir ju inte nåååå ledsen själv då =(. Men det hade gått jätte bra hela dagen förutom en liten olycka. Liam och en annan kille hade stått på ett bord, fråga mig inte varför..haha, och den andra killen hade puttat ner Liam så han ramlade rätt på huvudet i golvet. Mammas prins =(. Så nu har han än riktig bula i pannan..
Själv skulle jag ha fortsatt plocka och dona hemma men ingenting har blivit gjort, helt orkeslös..Men man får väl vara det ibland oxå ;-)..Alicia har spenderat dagen hos farmor igen, hade gått jätte bra. Hon tar fler och fler steg för varje dag nu, så dutti så =D..

Nej nu ska jag göra lite välling åt Liam och få han i säng. Alicia sover redan. Sen blir det till att slappa i soffan heeelt själv. Jocke är borta och gräver..SOFFAN ch MALIN all alone =D..

Trevlig kväll på er!!

Tisdag..

Lämnade Liam på dagis 9 imorse sen fick jag åka hem och hoppas på att allt skulle gå bra igen så ja slapp åka tilbaka, och visst gick det bra=D..Han hade tom velat suttit vid matbordet idag, inga tårar kom men han hade inte ätit. Men det går framåt iaf och det är ju huvudsaken. Alicia har spenderat dagen med farmor och ska göra det imorn med när Liam ska
 på dagis. Man vet ju aldrig om jag är tvungen att åka tillbaka dit eftersom han bara varit där sammanlagt 4 dagar..

Nu sover båda trollen och jag sitter i soffan ch slappar med datorn i knät..sköönt..ska passa på att vika lite rentvätt innan dom vaknar. Skulle jag ju gjort tidigare idag men hunnit med att städa iaf..

Ha en fortsatt trevlig dag

Dag 3 på dagis

Idag fick Liam vara kvar själv på dagis för första gången, hoppas det ska gå bra. Jocke åkte dit i morse med tron om att han skulle få vara kvar hela dagen. Han hann vara där i 20 minuter då kom Liam fram till Jocke och sa - Pappa åka hem, Liam äta mat och vila sen pappa hämta Liam :-)..Sötnos..Så nu ligger Jocke på soffan och sover och jag tog mig en paus i plockandet av all denna tvätt..suck..

Ska ta mig nått att äta..

Gåshud..

video

( Gick inte att lägga in videon på annat vis )


Well I heard there was a secret chord
That David played, and it pleased the Lord
But you don't really care for music, do ya?
Well it goes like this
The fourth, the fifth
The minor fall and the major lift
The baffled king composing Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah


Well Your faith was strong but you needed proof
You saw her bathing on the roof
Her beauty and the moonlight overthrew you
she tied you to her kitchen chair
And she broke your throne and she cut your hair
And from your lips she drew the Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah

Well baby I've been here before
I've seen this room and I've walked this floor
I used to live alone before I knew ya
I've seen your flag on the marble arch
Love is not a victory march
It's a cold and it's a broken Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah


Well there was a time when you let me know
What's really going on below
But now you never show that to me do you?
And remember when I moved in you?
And the holy dove was moving too
And every breath we drew was Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah


Well maybe there's a God above
But all I've ever learned from love
Was how to shoot somebody who'd OUT DREW YA
And it's not a cry that you hear at night
It's not somebody who's seen the light
It's a cold and it's a broken Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah

..








..Tänk dig gör två gånger och gör som du först tänkte..

Såå bra..



Spelas nästan hela dagarna ;-)

Dagis


2 dagar på dagis avklarade för Liam. Har gått jätte bra, han är så duktig. Bryr sig inte om mig så mycket, tittar bara ibland så att jag är kvar. Idag var vi där från 9 till 12 och imorron samma tid. Han ville inte äta maten men han brukar vara lika hemma. Imorgon skulle jag få gå därifrån när dom skulle äta så vi får väl se om det går bättre då kanske.

Alicia tar fler och fler steg varje dag, dutti tjej. Sen har hon ju självklart lärt sig klättra upp i soffan så där är hon jämt när man tittar bort i 2 sek..Hon har även lärt sig att man kan ju ta sig från soffan upp på soffbordet också, livsfarligt. Hon är överallt och klättrar hela dagarna..En riktig klätter tjej ;-)

Nu ska ja slå en signal till Sandra, som jag skulle gjort tidigare men inte hunnit..skäms..


Hemma igen

Har precis kommit hem från våran lilla semester hos Sandra, Olivia & Lovisa =D..Varit ett par dagar med mycket skratt och bus. Liiiiite bråk oxå så klart (mellan barnen alltså) haha..Vi har kikat på film, ätit gott, sett konstiga kryp och haft det väldigt trevligt..Sen har vi ringt och spått oss idag oxå. Riktigt otäckt för nästan precis allt stämde =-O..Mycke man funderar på nu efter det samtalet..TACK SANDRA o PRINSESSORNA för roliga dagar hemma hos er..

Nu ska jag packa upp våra grejer och försöka få barnen i säng i tid ;-)

Kramar

Semester i grangärde!!

Passar på att blogga lite från Sandras dator ;-) Jag och barnen åkte hit igår och blir kvar ett par dagar. David ska vara borta och jaga hela veckan. Hade verkligen velat vara kvar hela veckan men ska börja skola in Liam på dagis på onsdag. Få se vilka tider han får så kanske vi löser det ändå ;-)).  Riktigt treeeevligt har vi iaf,man får verkligen SKRATTA..haha..Igår hade vi en mysig filmkväll med chips och grejjer,rena lyxen..Kan kanske bli så att det blir till att hyra en till film till kvällen igen,vem vet..

Nu ska jag busa lite med alla barnen..

Kramar 

RSS 2.0