Önskar er alla en trevlig valborg!



Våran Valborgsmässoafton kommer spenderas med alla vännerna på Gruvkontoret.
Grilla, umgås, titta på brasa och fyrverkerier =)

Ha en trevlig kväll alla ni!!!


Uppdatering!!

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade här, fy skäms på mig men har verkligen inte haft tid. Har varit mycket på sista tiden. Fint väder har vi ju också haft så den mesta tiden har spenderats ute med vännerna.





Födelsedagsfirande har vi hunnit med 2 stycken :)

 I måndags blev bästa Therese 25 år
HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA!!
Jag & Jocke och Anna & Jan drar iväg henne och Thommie på äventyr på fredag. Dom har ingen aning om vart vi ska...Mohahahaaa!! ;) Men kul kommer det absolut att bli!!!



och i Tisdags blev Linus 12 år
STORT GRATTIS TILL DIG!!




Har även hunnit med lite rensning hemma, varit två vändor till tippen med bara massa SKIT. Bytt däck på bilen har vi också gjort, och det var en resa jag aldrig glömmer, eller vad säger du TESSA?? Släpp GAAAASEN!! hahaaa!!

Igår hade jag och barnen en bakar dag :)
Kanelbullar blev det!!



Jag fick mitt efterlängtade JAAAA igår också :) Så nu är man inte helt arbetslös så länge till...Wiiiiieeeee!!!
För den som undrar så kommer jag inom en snar framtid bli Mcdonalds Malin ;) Ett jobb jag verkligen är glad över för att gå arbetslös är ingen hit nå mera...

Idag ska jag iväg på min nya praktikplats, spännande, på Kaffestugan kommer jag spendera lite tid framöver också :)

Ha en trevlig torsdag mina vänner!!!

over and out!!!


Sjuuuk..

Då var det min tur...IGEN....Känner mig tung i huvudet, förkyld och frusen. Att hela familjen aldrig kan vara friska tillsammans, det är alltid nån som är sjuk...suck !! Tänker iaf vara ute och njuta av det fina vädret idag, om det håller i sig.
J är ledig så nått kul ska vi hitta på med barnen :)

Vad ska ni göra i helgen ??

Nu ska jag slå mig ner i soffan och vila mitt dunkande huvud,
barnen leker på övervåningen så då kan man passa på ;)


JA eller NEJ !!!

Arbetsintervjun gick bättre än förväntat i går :) Så nu är det bara att vänta på ett svar, JA eller NEJ inom en vecka ! Var inte ett dugg nervös heller, känns faktiskt riktigt bra men man ska inte ta ut nått i förskott!!

Har precis lämnat barnen på dagis. Ska ta och brottats med all tvätt som ligger på hög, sen blir det en vända ner på stan och vidare till Tessa en sväng :)



UNDERBARA VÄDER!!!


En nervös dag!!

Ska börja dagen med ett tandläkarbesök kl 09.30. Gillar INTE detta, fy blää & usch  !! Är nog bland det värsta jag vet, och DYRT är det också. Bara att hålla tummarna för att det går fort, RIKTIGT fort!!!

Kommer fortsätta vara nervös efter tandläkarbesöket för kl 19.00 idag ska jag på arbetsintervju :) Så ni kan ju hålla ALLA era tummar för mig ikväll =D

Nu ska vi göra oss iordning för dagis !!

Ha en trevlig dag


En dag med shopping och det underbara vårvädret =D

I dag mötte jag och barnen upp morbror Jimmy i borlänge för lite shopping på förmiddagen :) Har rensat barnens byråer och upptäckte att dom inte har så mycket kläder dom kan ha nå mer. Så nu har vi inhandlat massa nytt, även skor och galonkläder åt dom :)

Hela eftermiddagen har vi spenderat i granngården, njutit av solen och bara umgåts :) Inte behövde jag fixa mat heller idag, TACK Lisa för en riktigt smarrig middag :)

Nu blir det mys i soffan innan barnen ska sova, sen ska mamma Malin kasta i en film och bara slappa!! ;)


Söndag..

..och helgen passerad, IGEN!!! Tycker helgerna går alldeles för fort, hinner knappt med nått jue!!
Men har haft en mycket trevlig helg med nära och kära. Film, Pizza och massa tjål med Lisa & Patrick i fredags. Jobbade i kiosken igår på hundutställningen och direkt efter det var det partaj med massa härliga tjejer :) Idag har vi bara njutit av SOOOLEN, underbart. Rensat verandan på massa skit har vi också hunnit med, så nu kan man använda den till det den är till för ;)

Nu ska barnen upp i duschen sen är det läggdax!!

Hoppas ni haft en trevlg helg!!


Sjukling!!



Har en febrig Alicia hemma idag. Tyckte vi kunde få hålla oss friska ett tag nu, har varit mycke den senaste tiden, men ACK så fel jag hade!! Nu får det mer än gärna bli riktig vår och sommar så man kanske får hålla sig frisk ett tag iaf !!

Så här hemma blir det en MYYYS DAG i soffan med MASSA glass framför tv:n 

Jag klagar inte  ;)


Tillbaka..

Nu är jag tillbaka här igen. Pausade ett tag pga konstiga och obehagliga kommentarer som jag inte förstod nått utav och som självklart inte stämmer. Måste ha blivit nån missuppfattning!!

Det har hänt ganska mycket sen sist, både glada och mindre glada saker. Har varit en jobbig tid men är på rätt spår nu iaf :)

Påskhelgen har spenderats med nära och kära. Bjudna på mat lite här och där och några glas vin har det också blivit ;)

Sötaste påskgubben & påskkärringen!!



I måndags tog vi en tripp till Charlies lekland i borlänge. Barnen var i paradiset, härjade som galningar och hade riktigt roligt.





Nu är det dax att sätta fart. Barnen ska på dagis och jag har massor med saker att fixa idag :)

Trevlig onsdag hörrni!!!


RSS 2.0