Hipp Hipp HURRA HURRA HURRA

..Grattis vännen..=D
..Hoppas du får en bra dag..

image330
Grattis kramar ifrån oss!!

Lovisa 6 månader idag!!

Idag blir världens bästa ♥Lovisa 6 månader
Gud va tiden går fort..man hinner knappt med
Många pussar och kramar till dig tjejen..
image329
♥♥♥

Slapp dag=INTE..

Min slapp dag idag slutade med en visit upp till Therese & Barnen=D..fikade och tjålade..sen en snabbvisit hem för att senare åka upp till Therese och käka pizza..hehe..smarrigt värre;-))..Jag som bara skulle vara hemma..haha..men hade väldigt trevligt..
Imorn ska jag och barnen till Falun med mamma, passar på att hälsa på min bror och Madde då oxå=D..ska bli trevligt..inte så ofta vi ses nu för tiden..trökigt =(.."saknar"..

Nu ska jag väcka min sambo som sover i soffan..haha..sen bir det kudden för min del..


Trökig Måndag!!

Idag är jag bara så trött. Verkligen orkeslös, en kombination utav dålig sömn och trökigt väder.
Skräckfilmen igår var "THE EYE"..var faktiskt rätt bra tycker jag. Tack för en trevlig kväll tjejjor och Thommie =D..

Idag blir det tvättning och inte så mycket mer tror jag..bara ta det lugnt..

"smack"

Söndag!!

En dag med massa utflykter..
Började dagen med att vi skulle åka och titta på ny husvagn hos Kurts=D..Kikade lite grann och vet väl på ett ungefär vilken typ av vagn vi vill ha..spännande..=D..Åkte en sväng till Anna och Janne först och där blev Liam kvar..hihi..ville inte följa med och titta på husvagnar, mycket roligare att busa med farbror Jan och faster Anna..=D..Vi käkade lite där innan vi tog oss en tripp till gruvkontoret och familjen Jansson/Andersson..Blev söndagsmys istället för vårat fredagsmys vi brukar ha..Tacos såklart och massa tjål..
Nu sitter jag hemma och väntar på att Jocke och Liam ska komma hem så jag kan åka tillbaka till Therese för där blir det skräckfilmstittande med Therese, Thommie och Alexandra..=D..

PUSSAR och KRAMAR till Mathilda som blir 9 månader idag..stora tjejen..♥

Trevlig kväll!!

Kvällen blev som planerad=D..Sandra, David & barnen + Roger..hihi har varit här..Tessa är på krogen..fusk ;-))..jag och Sandra var bra sugna vi med men karlarna har ju druckit massa öl så vi fick stå över denna gången, blir fler gånger..Har iaf haft en super trevlig kväll..Skrattat så jag gråtit och ätit massa gott=D..Alicia somnade vid halv nio och Liam kl tio..Bara Olivia som sprang runt och lekte här som en galning ända tills hon slocknade i soffan helt utslagen..hihi..sötnosen=D..Lovisa somnade rätt samtidigt hon med=D..Kan tillägga att David var rätt trött han med..haha..somnade lutandes mot Olivia i soffan och snarkade så jag tror han väckte hela håksberg..haha..;-))..
Nu ska jag gå upp och slå huvudet i kudden..känns rätt lockande just nu..Jocke har redan somnat på soffan..=D..
TACK vännerna för en super kväll..ni är väl för underbara..
OCH TESSA..hoppas du haft det jätte skoj på krogen=D..

Gooooonatt!!

Lördag!!

Hmmm..skulle det inte bli dåligt väder idag? Det fina vädret verkar hålla i sig..NICE=D..
Blir väl till att sitta ute i solen idag oxå då, har man tur kanske man får lite färg på kroppen..haha..Som jag ser ut nu så är det mer än troligt att jag orsakar trafikolyckor här utanför..
Gårdagen spenderades mestadels med grannarna..solade och lekte på dagen och grillade på kvällen..Riktigt trevligt=D..TACK för en rolig dag/kväll..Sen var ju Veka väldigt snäll som ringde glassbilen åt oss..hehe, vi ville att han skulle stanna här utanför vid oss..haha..när han väl kom så var ju inte jag hemma såklart så det var bara Veka som handlade..Men hon var ju så snäll så hon fixade så att han kom tillbaka nån timme senare så jag fick handla "JIPPI"..haha..stackars sate..

Vad ska man hitta på idag då??..Hoppas på att få leka med Sandra idag..hihi..om dom är friska..=D..♥

Nu ska jag göra mig lite iordning inför dagen..

Trevlig lördag på er!!


Tusen TACK!!

TACK Tessa för hjälpen med bloggen=D..JÄTTE snällt!!!
Jag fick till det där som vi krånglade med igår oxå..haha..tror vi var för trötta..;-).

image328



Idag var vi uppe kvart över 6..=D..en HEL halvtimme senare än vanligt..hehe..Känner mig rätt trött, satt uppe med Tessa i telefonen halva natten och fixade min blogg..haha..men roligt hade vi iaf..En trött Malin och en trött Tessa kan inte bli bättre..;-)..
Jaha, vad ska man hitta på idag i det fina vädret då..hmm..TVÄTTA borde jag göra. Passa på att hänga ut lite..
Igår var vi på stan med mamma. Köpte lite smått och gott till barnen och sen åkte vi och köpte blommor. Så igår kväll satt jag på verandan och planterade blommor=D. Blev nog bra tror jag..Sen lekte Liam med granntjejen Maja hela eftermiddagen/kvällen=D..Avslutade kvällen med lite grillad lax, klyftpotatis, tzatsiki och en Beck film...Inte helt
fel..Nej nu är det frukost som borde vara serverat i köket, bäst att jag fixar det då..=D


Torsdag!!

Igår var min kära bror hit till stan=D Så vi spenderade hela dagen hemma hos mamma & pappa. Vi fick såå god mat "levergryta" och tjålade massa skit..;-)..Nu sitter det säkert många och hulkar efter dom läst vad jag åt i går, men det är såå gott. Det bästa jag och min bror vet..haha..TACK mamma!!
Idag blir det en tripp till min mamma igen..Har varit är hela veckan nu, riktigt skönt faktiskt..Hon är hemma och är sjukskriven och har så tråkigt på dagarna så då kommer vi och piffar upp lite..=D..Idag ska vi en vända på stan, mamma ska på möte på föräkringskassan och sen ska vi åka och köpa lite blommor. Börjar bli dax för att fixa lite här på verandan nu..

Nu är det frukost på g..Trevlig torsdag på er!!!


Onsdag!!

Älskar sooolen..Nu är det äntligen vår..Kan det bli bättre än så här..nääää!!..kanske om det var lite varmare i vattnet så man kunde bada oxå..;-)..
Veckan har spenderats ute, från tidig morgon till kväll..och kommer fortsätta spenderas så om vädret tillåter..
Idag så skulle Sandra & barnen kommit hit egentligen, men Olivia har feber..skruttan=(..Krya på dig så vi kan leka snart..♥..Men min käre bror anländer till stan idag, så vi får spendera dagen med honom istället..Alltid lika trevligt!!
Här har vi varit uppe sen kvart i 6, som vanligt...."trööött"..Har hunnit med att damma och damsuga lite och plocka disk och tvätten..skönt när man har det gjort på morgonen=D..Nu ska vi äta lite frukost..


Ikväll = GREY´S......=D

Måndag!!

Då var helgen över IGEN..Går ju så fort..=(..Men skoj har jag haft iaf..=D..
I lördags så var vi hem till Therese & Thommie på lite grillparty=D..Thomas, Veka, Maja och Jesper var oxå där=D..Barnen sov hos farmor & farfar..Vi käkade gott, spelade kubb & Wii, drack MASSA gott och hade det väldans trevligt. Kan väl säga så här att för mycket av det GODA kan vara underbart..hahaha..Alexandra och Anna var över på kvällskvisten dom med, riktigt trevligt=D..

Var liiiiiiiite bakis i går faktiskt men inte så farligt som jag trodde..Jag och Jocke tog oss en promenad upp till Therese & Thommie och skulle hämta bilen på dan och det ångrade jag rätt fint när vi kom fram. Vill inte gå bakis upp för denna backe en gång till..hahaha..Sen blev det ett stop vid pizzerian för "dagen efter maten" såklart...Sen har vi städat verandan oxå, eller håller på kan jag väl säga, rätt mycket att ta reda på där..Vill få det mysigt där nu så vi kan börja vara där på dagarna=D..Sen tog vi oss ett litet korv grillparty i går kväll med Anna & Janne, väldans trevligt=D..

Nu ska jag ta och plocka ihop lite här hemma innan vi ska gå ut och leka lite, ska fortsätta dona på verandan idag oxå tänkte jag..

Ha en trevlig dag i solen..


Det bästa med helgen:
Har nog inte haft så roligt på länge..haha..
och självklart pizzan i söndags..;-)..

Det sämsta med helgen:
Det är rätt kallt att gå hem utan knappt några kläder på sig..



GRATTIS!!

STORT GRATTIS till min underbara vän Therese som fyller 23 år idag=D
Hoppas du får en trevlig och spännande dag..
Många Pussar & Kramar
Love you!!

image326

Freeedag!!

Dagen har varit mer än minnesvärd..haha..på alla sätt och vis..Therese kan verkligen få mig att skratta kan jag lova..;-)..Vi började dagen med att åka upp till Alexandra & Barnen, och Therese & Barnen. Var ute och lekte fram tills lunch sen åkte jag och barnen hem så dom fick sova lite..Eftermiddagen och kvällen har vi spenderat hemma hos familjen Jansson/Andersson=D..Tacos , skratt och massa tjålande=D..Alltid lika trevligt..

Det bästa med idag:
"Nu droppar det snor oxå"..hahaha..

Det sämsta med idag:
Vill oxå ha en crosstrainer..=(..

Tack vännerna för en rolig förmiddag, eftermiddag & kväll.."smack"..

Godnatt!!

Torsdag!!

Sooolen skiner..underbart..såå himla skönt ute..
Samma tid som igår ..exakt samma minut..så åkte vi upp till Alexandra och barnen och lekte..hehe..tittade på klockan i bilen och den stod på 09.08 både igår och idag ..haha..lite lustigt..
Vi var ute och lekte fram tills lunch..fikade chokladbollar(som jag bakat kl 07.00 i morse..hihi) och drack saft..Alexandra bjöd på lunch..jätte smarrigt..En riktigt trevlig förmiddag har vi haft..Therese var självklart oxå förbi och tjålade lite med oss=D..
Nu ligger båda barnen och sover..Liam var alldeles slut när vi kom hem..blir trött av att vara ute och busa..=D På eftermiddagen så ska jag ta och städa av verandan, så vi kan få det lite mysigt där nu när det börjar bli varmt ute..Måste köpa nya möbler dit oxå=D


Kramar!!


image323

Shopping!!

Igår var Jag & barnen & Svärmor till borlänge=D..Skönt att komma iväg lite..Skulle titta på skor åt Liam och det blev 2 par och ett par gummistövlar=D..Sen blev det såklart lite annat smått och gott till dom båda två=D..







Idag blir det en sväng upp på gruvkontoret till Alexandra & Barnen=D..leka lite..Sen på eftermiddagen tänkte jag åka och kika på mer tapeter till hallen=D..Har varit och hämtat hem prover från ett ställe och tänkte hämta från ett annat oxå..är ju såå svårt, finns ju så mycket fiiint..Har tänkt mig att jag ska ha en enfärgad tapet nere i hallen t.ex ljus beige, sen en fondtapet upp i hela trappen t.ex brunfärgad, och sen samma enfärgade tapet uppe i hallen..hmm..vad tror ni om det?..kan lägga ut lite bilder på de olika tapeterna sen så får ni se..

Nu ska vi äta frukost sen göra oss i ordning..

Ha en super dag!!


image320

Egen designe!!

Då har jag försökt mig på att fixa lite själv...försöker lära mig men är såå svårt tycker jag..Blir kanske bättre med tiden, hoppas jag..haha..

...


ENGLA

image307

..Mina tankar går till dig och din familj..

TACK!!

STORT TACK Emelie för hjälpen med bloggen...Jätte snällt verkligen..
image304






image306


Lördag!!

Den här helgen har vi fått rätt mycket gjort hemma..=D..Jocke har fixat bort alla STORA stenar vi haft på gården och fällt massa träd som skulle bort, så nu är det bara dax för massa matjord så vi kan så gräs.."JIPPI"..ska bli så skönt när det blir klart..Kommer blii såå bra..
Annars i helgen har vi bara umgåts med vänner och haft det mysigt och trevligt...I fredags var vi upp till Alexandraq & Barnen och lekte av oss lite..=D..och sen på kvällen var familjen Andersson/Jansson hit och åt mat med oss och tjålade skit..alltid lika trevligt..Idag har vi haft en väldans trevlig kväll med Janne & Anna=D..Käkade 3 rätter middag.."mumma"..Först smörgås med kräftröra sen potatisgratäng och grillspett, och till efterätt chokladpudding och grädde. Satt inte helt fel. Jag och Anna har oxå fått i oss några smirnoff..hihi..Tack för en trevlig kväll hörrni..=D..

Nu är det dax för sängen, kudden och täcket...

Godnatt!!


image305

...

Då har jag fixat oxh trixat lite själv på min blogg..blev rätt nöjd iaf.=D

Onsdag

Deprimerande väder.."suck"..man orkar verkligen inte med någonting just nu..Vill ha våååår ju..Som tur är ligger det inte kvar så länge iaf..Förrutom hemma hos dig Tessa..hahaha..;-)..Igår var vi hem till Sara & Freja på tjejträff, det bjöds på jätte god tacopaj och massa tjål..=D..Barnen blir ju så stora..Alexandra & Elvira var inte med denna gången, hoppas på att träffas nästa vecka=D..Idag så började dagen med att Jag & barnen, Therese & Thea åkte till Rusta en snabbis. Köpte en Matta, en Jacka( Ja jag vet, låter konstigt men den var jätte snygg), och lite annat smått och gott..Sen nu pa dan så har min kusin, hennes kille och deras Benjamin varit hit och hälsat på. Direkt hemkomna från bb=D..Såå söt han är..Man blir inte nå bebissjuk heller..hehe..

Här hemma är det full fart nu mera..Alicia springer runt som en galning i sin gå stol och på golvet ålar hon sig bakåt för fullt, på god väg att krypa är hon oxå. Inte långt borta=D..Mammas duttia tjej..Liam tycker det är jätte kul när lillsyrran rör lite mer på sig, än så länge iaf;-)..Kul när dom kan leka lite mer med varandra..

ÅÅ va arg jag blev igår..HOCKEY istället för GREYS.."Grrrrrrrr"..och nästa vecka oxå..såå tråkigt..=((

Nej om man ska ta tag i röran här hemma..som vanligt..

Ha en trevlig dag alla vännerna..

Kramar


UTMANING!!

Tre namn du går under:

- Mamma
- Malin
- Mäjlin

Tre saker som skrämmer dig:

- Att något hemskt ska hända mina nära och kära 
-Att det aldrig blir våååår
- Mörker.

Tre saker du har på dig:

- Underkläder
- Täcke
- Förlovningsring

Tre sanningar:

- Har två underbara små troll här hemma
- Vill ha en till ring på fingret..=D.
- Är undersköterska

Tre saker jag verkligen vill ha:

- Friska och lyckliga barn
-  MASSA MONEY
- Stoooort hus!!!


 Jag utmanar:

http://rosafiskar.blogg.se/

http://nanna81.blogg.se/

Vart är våren????

image297

...

HAR DU NÅGONSIN

Blivit kysst:
Jomenvisst!

Ätit sushi: 
Nej, och skulle aldrig äta det heller!!

Stått på scen: 
Ett antal gånger=D

Blivit dumpad: 
Visst har jag det..

Varit ihop med någon som varit otrogen:
jepp

Varit med om en bilolycka: 
Ja fasst det var inte mitt fel..Blev påkörd..

Klättrat på berg: 
beror på vad som räknas som berg..haha..inga större iaf..

ANTINGEN ELLER

Kallt eller varmt:
varmt

Spets eller satin:
Spets

Blått eller rött:
Rött

Regn eller snö:
Svår fråga. Snön om den ligger kvar..

Ull eller bomull: 
bomull

Rosor eller tusensköna: 
Rosor..

Vår eller höst:
Vår såklart..det går mot sommaren..

Historia eller vetenskap:
Vad är det för skillnad?!

Matte eller engelska:
Måste man välja..haha..Engelska

MOTSATTA KÖNET

Gillar du någon just nu från det motsatta könet:
Jaaaa..det gör jag..

Vet den om det:
Det tror jag nog att han gör..haha

Gillar någon annan dig just nu:
Det hoppas jag verkligen..hehe..

Vad tittar du på hos en kvinna/man:
Helheten..

INOM DE SENASTE 48 TIMMARNA

Har du haft ett seriöst samtal:
Seriöst och seriöst..mina samtal brukar inte vara det så ofta..hehe

Kramat någon:
Jaa, mina barn såklart

Kommit sams med dina föräldrar:
Har inte varit ovänner med dom ..

Bråkat med en kompis:
Nix

GILLAR DU ATT

Ge kramar:
Ja det är väl för mysigt..=D..

Ge massage:
Ja och framförallt få massage..;-)

Gå promenader i regnet:
Njaeee...inte direkt


ÖVRIGT

Svär du för mycket:
Nej det tycker jag inte

När duschade du senast:
I morse

Vilken färg är det på dina byxor just nu:
Mörk blåa..

Vilken låt lyssnar du på just nu:
Lyssnar på Shrek 3 som visas på tv:n just nu..

Vad var det sista du sa:
Sa till min son att lägga sig på soffan och vila, och nu sover han=D..

Vad är brevid dig just nu:
Liam i soffan och Alicia i gåstolen..

Hur ser ditt skrivbord ut (till datorn):
inte så snyggt..det ska bort..

Vad var det sista du åt:
Spagetti och köttfärssås..smaskens..

Hur är vädret just nu:
Snö blandat regn.."suck"..

Vem pratade du sist med på telefon:
Tessa..=D..

Vad gör dig glad:
Att umgås med familj och vänner..

1A, Vart skulle du vilja åka:
Thailand

1B, För att festa: 
Vart som helst..;-)
1C, För att ha sommar:
Thailand eller någon annanstans där det finns värme..

Vill du ha barn:
Har 2 st..

Vad ska dom heta:
Dom heter Liam & Alicia..

GRATTIS!!

STORT GRATTIS  Sabina & Samuel till eran lilla Benjamin..Såå sööt han är=D..Världens goaste Benjamin..

♥♥♥

Hemma!!


Hemma efter den roligaste helgen på VÄLDIGT VÄLDIGT länge..Vilka tjejer=D..Har haft hur kul som helst med er ♥
Har skrattat som en galning..hehe..;-)..åt både er och andra..=D


  image296

Tack tjejer för en helt underbar resa...Ni är guld värda ...
♥ ♥ ♥ ♥ ♥




Här hemma så har det gått jätte bra för Jocke och barnen=D..Dom har nog haft det så roligt så..
Idag så ökade jag Mjölken i Liams välling och då gick det inge mer..=(..Fortfarande allergisk, så jag ringde till Liams läkare och vi skulle få en ny tid i höst ågon gång och fram tills dess köra på som vanligt utan mjölkprodukter
Hoppas det kan försvinna så han slipper leva med det hela livet..mammas prins..

Nu ska jag springa ner i tvättstugan ..

Ha en trevlig dag i snövädret.."suck"..

=D

IMORGON BÄR DET AV....Nu har vi ÄNTLIGEN kommit fram till 4 April..Ska bli så himla kuuuuul..=D HELSINFORS here we come..

Pussar och kramar till gudmors prinsessa som blir 6 månader idag..
image295

♥♥♥



OCH ett STORT grattis till Elias som blir 1 år..stora killen..
Kramar från oss!!

Mathilda

Krya på dig KRAMAR till Mathilda som ligger hemma och är sjuuuk..
Hoppas du snart är frisk så vi kan leka=D

image294


April April din dumma sill=D

Kul att några reagerade på mitt "roliga" april skämt..HAHAHAHA..iaf nån som vill ha oss kvar här..hehe..men inte så många som jag hoppats på..;-)..HAHA..Men ibland känns det som att det vore rätt skönt att flytta till någon större stad..MEN självklart kan jag ju inte lämna mina UNDERBARA vänner..=D

HAHAHAHA

Hmm

Lite deprimerande kanske..
Jag och Jocke har diskuterat lite om jobb för honom i ett par veckor nu och han har fått napp på lite olika ställen..Men de bästa Jobben ligger ju inte här ikring så vi funderar väl på om vi kanske ska ta oss en tripp till någon annan stad i närheten kanske..Har kikat på lite hus och så men inte hittat det rätta än..Så vi får väl se hur det blir med det..På ett vis vore det ju kul att komma till nytt ställe men jag vet inte..
Uppdaterar när vi vet mera..


Prinsessan!!

Idag blir vårat charmtroll 8 månader..

image293

♥ Vi älskar dig ♥
♥♥♥

RSS 2.0