Duktiga Maja!!

Måste ju bara lägga ut klippet på Majas grymma straff!!
Man blir lika imponerad varje gång, VÄRLDENS goaste och bästa Maja!!

Är så glad att jag har praktiken i ishallen så jag får träffa bästa tjejen några dagar i veckan =)

<3 <3 <3


Vad har hänt ;)

Har blivit OS galen..haha..Har egentligen aldrig varit mitt intresse men nu sitter jag bänkad framför tv:n varje kväll. Hoppade upp ur soffan och hör mig själv skrika när Anja körde åt skogen, inte bra Malin inte bra ;) Försökte intala mig själv att , MALIN du skriker inte nu, men VISST kom det högljudda ( AJ AJ AJ, Jävla SKIT) ljud ifrån min mun ;). Ställde t.o.m kl på 01.30 inatt och tänkte gå upp för att se Hockeyn men kom fram till att jag måste ha något allvarligt fel ;) Man kan inte ställa klockan för att gå upp mitt i natten och titta på hockey, så jag somnade om!! På med Tv:n direkt när jag vaknade för att få se resultatet, så liiiite sjuk har jag nog allt blivit!!



Idag har jag storhandlat (kylskåpet ekade), SOLAT, shoppat presenter åt Melvin<3, tvättat, lagat mat och nu sitter jag här =) Ska hämta barnen kl 14 sen åker vi nog upp till Therese, Saga & Thea en sväng och leker!!

Detta blev min lunch idag:



Kycklingfilé
Rivna morötter
Broccoli, purjolök och tomater stekta i en klick creme fraiche =)

Gött!!!


Melvins dag idag =)

Hipp hipp HURRA HURRA på sötaste, goaste lillkillens 1 - års dag <3



STORT GRATTIS MELVIN!!
Pussar & kramar till dig killen
<3<3<3


=D

1 vecka med GI och 2,5 kg lättare =)..Är RIKTIGT NÖJD!! Har sammanlagt gått ner 20 KG på 1 ½ år =D Ett par kg till sen ska jag nog vara nöjd :)

Var in till Anna igår och spelade Wii Fit, skaplig träningsverk jag har idag, haha!! Man tror inte att det ska ge så mycket som det gör, drygt som tusan var det ;) Så nu är det bara att fortsätta besöka Anna och TRÄNA fläsket av oss!!! ;)

Annars idag har jag tagit mig en promenad, storhandlat, solat och shoppat present!! Nu tror jag att det blir en liten vila innan barnen ska hämtas på dagis :)

Trevlig tisdag till er alla!!


Lunch..

Blev ingen avancerad lunch idag, kände att jag inte riktigt hade tid med det ;) Har suttit hela dagen och pysslat med mitt schema och barnens dagis schema, ingen lätt match ;)

Detta serverades på tallriken idag:



Bacon och champinjoner
lite keso
grönsaker
och det berömda citronvattnet ;)


Tycker det funkar jätte bra med GI även denna gången, känner mig inte nå sugen på sötsaker och klarar mig riktigt bra på "kött & grönsaker" =) Brukar ta några nötter som mellanmål och en grönsak, funkar RIKTIGT bra =)

Annars här hemma går inget som jag vill...Tappade telefonen i diskhon (full i vatten) igår..Ghaaaaa..fungerade inte alls någe bra, ville inte starta, men i morse så hoppade den igång och fungerar som den gjort tidigare :) Men när man blir glad för en sak så händer det ju såklart alltid något nytt =( Imorse gick TV:n sönder också...SUCK...bilden visas inte alls, man hör bara ljud och så blev det en smäll och luktade efter det bara brännt...Blir så MATT!!! Har bara haft Tv:n ca 1 år..ska väl inte gå sönder tycker jag (ARG MALIN)!!!!

Nu ska jag ta och göra mig lite iordning. Ska hämta barnen kl 14 och sedan in på 4-års kontroll på BVC med Liam. Alicia skickar jag till Therese, får hon leka av sig lite under tiden =)

over and out!!


Brrrr!!

Nu är det inte skönt ute, blåser som bara den!! Vill ha SOMMAR, helst NUU!!
Det är inte lika många minusgrader som det varit, men det här är VÄRRE, fryser mer och inte kan man vara ute och leka heller..

Imorse när jag lämnat barnen på dagis tog jag mig en tripp in till staden :) Handlade och solade, SÅ SKÖNT!! Man blir så mycket piggare av några minuter i solariet, synd bara att de riktiga solstrålarna inte vill titta fram!!

Det är väl bara att hålla ut och VÄNTA efter VÅREN!!
snart, snart, snart ;)






Dagens lunch :)



Fläskfilé
grönsaker
keso
citronvatten

=)


Och..

 ..dagens GI middag ;)

Omelette med skinka och champinjoner
Sallad
Gurka
Tomat
Fetaost
Keso
Citronvatten

=D


Dagens GI lunch =)

..Stekt fläskfilé
..Fetaost
..Sallad
..Gurka
..Tomat
 ..Citronvatten

med Sandra som sällskap =)

;)


GI metoden!!

Nu är jag helt FRISK!! =D känner inte av halsen alls, JÄTTE skönt!! Tackar GUD för penicillin ;)

Har dragit igång med en GI kur igen :) Den här gången har jag dragit med mig Therese också och vi kommer klara det här galant, hoppas jag :) Skulle inte va helt fel att få bort lite kärlekshandtag ;) och det bedrövliga sötsuget man har jämt. Har hållt vikten sen sist jag körde men skulle gääärna vilja få bort ett par extra kilon :)
Någon mer som känner att de vill haka på, då kan vi peppa varandra lite =D

Dagens frukost:

Ägg, bacon, ost, paprika & citronvatten :)


RSS 2.0