Soooommar, sommar och sol...

Nu kan man verkligen säga att sommarvärmen är här....Har brännt mig rejält på axlarna idag, men får ju som vanligt skylla mig själv. Har hört att dom ska ha sån här..hmm..vad heter det? JO, solskyddsfaktor, på affären ;-) Men smart som man är så bränner jag mig tydligen hellre..

Har spenderat hela förmiddagen och eftermiddagen  hemma hos Tessa & barnen. Träz var också med =) och vi hade lika trevligt som vanligt..Imorn ska jag dit igen, då det blir partajj med tjejjorna..Vädret är verkligen med oss!! Men först blir det såklart en vända på marknaden med barnen..

Nu ska jag försöka väcka min sambo, som tydligen har somnat ( han är karl och har sååååå ont i huvudet ). Måste åka in och handla och Liam vill inte sova..Önska mig lycka till ,för att väcka en björn som sover är ju inte så LÄTT!!

Trevlig helg allahooopa!!

Vilken dag..

Har in gjort annat än suttit i telefonen hela dagen. Karln i huset bara jobbar och ser glad ut och tar emot de pengar han får utan att veta om det stämmer eller ej ;-) Så nu fick malin ta saken i egna händer för "J"  förstår sig inte på såna här saker och blir bara förbannad när han har fel..haha.. Det är nämligen så att han sa upp sig från sitt förra jobb sista april. Enligt mig så har han då rätt att få ut de inarbetade semesterdagarna han har i pengar då. Men enligt hans revisor och honom själv så är det inte så. Malin är inte den som ger sig i första taget så jag har suttit och pratat med olika människor på facket och dom säger ju såklart som jag gör =D Att han har RÄTT till 25 batalda semesterdagar och dom ska han få ut i pengar nu när han sagt upp sig. Så stridshandskarna på för här bor en Malin som inte kommer ge sig ;-)

Är på riktigt kasst humör idag så börjar fundera om det finns fler myndigheter jag kanske ska ringa till, känner mig riktigt på hugget ;-)

Ett par dagar i bilder..


Man ska måla på papperet...eller?!!


Hmmm, detta känns lite fel..


Så där ja, nu känns det bättre..


Finns inge roligare än att leka i lerpölar tycker både vi och mamma.....hmm..STRYK Mamma!! ;-)




Gömma sig för mamma i provhytter på kupolen är också rätt så skoj.. rättare sagt: Driva mamma till vansinne på kupolen är också kul ;-)

GRATTIS!!

Skulle slänga in ett grattis igår kväll men datorn krånglade så jag gör det nu istället =)


HIPP HIPP HURRA på Bror/morbrors födelsedag ( igår)
STORT GRATTIS



...

Bjuder på lite "Malin" humor så här en måndag kväll =)


Underbara väder..

Idag har vi haft en ute dag hemma hos Tessa & barnen =) Mycket trevligt!! Barnen har busat och mammorna tjålat, kan inte bli trevligare..Bjudna på mat blev vi också och det TACKAR vi för. Nu sover barnen och jag har precis städat klart husvagnen. Tänkte att jag skulle plocka ur den och ha den färdig städad inför midsommar. Som traditionen är så kommer midsommarhelgen spenderas ute i malingsbo med MYCKET trevliga människor!! Är riktigt skönt att komma hemifrån även fast det inte är så långt..

Den tid som återstår av denna dag kommer självklart spenderas ute i detta UNDERBARA sommarväder. Kanske blir en liten båttur när Jocke kommit hem=)


Helgen!!

Då var helgen nästan förbi. Vi har hunnit med mycket roligt och än är det inte slut =) Kl 15.00 idag ska vi åka till Falun och gratta Jimmy som fyller år imorn.

I fredags så följde Saga med oss hem och ville fortsätta leka med Liam. Det slutade med en söt liten mening utav Saga:

- Jag och Liam ska ha pyjamasparty idag. Vi ska äta godis och titta på film så jag vill sova här.

Och så blev det =) Först åkte vi allihopa till Linda och Danne som bjöd på tacos sen vidare hem för att sätta på oss pyjamas och mysa med chips och godis. Riktigt roligt hade dom. Höll sig vakna till kl 22.00 =)






Igår så fick Melvin sötnos vatten på huvudet. JÄTTE fint dop, TACK för allt!! Har inte några bilder från dopet än men på  Tessas sida finns det ;-)

Nu ska jag göra mig iordning inför kalaset, hoppas ni alla haft en trevlig helg!!

Lekdag!!

Precis kommit hem efter en lekdag på gruvkontoret. Saga blev med hem hit så hon och Liam roar varandra och Alicia sover, riktigt skönt =)







Dagens exklusiva lunch (korv med bröd)


Till kvällen är vi bjudna på tacos hemma hos Linda & Danne, det gillar vi !! =D


Uppe före tuppen..

Har varit vaken sen kl 5. Barnen vaknade då men somnade om en liten stund, själv kunde jag inte det för även fast jag är JÄTTE glad att solen är framme så har jag ju fortfarande inte köpt någon rullgardin , så solen har värmt mitt ansikte hela morgonen..

Idag tror jag det blir en tripp upp på gruvkontoret, om vi är välkomna såklart ;-) Så barnen får härja lite..Men först ska jag ta mig en dusch. Malin är inte fräsch nu kan jag lova, solning igår kväll och sen vakna upp med solen stekandes på det varma täcket och hela kroppen...phjuuu!!!


Citat från Liam

- Jag har spöken på mitt rum
-  Har du spöken på ditt rum?
- Jaa, alla är snälla utom en. Han är dum.

-Är det en som är dum? Vad gör han för något då?
- Han slår på min mage på natten och då brukar jag bli ledsen och gå ut och ropa på mamma.

- Är spökena lika stora som mamma & pappa
- Nej

- Är dom lika stora som mormor och morfar
- Jaa

- Brukar dom vara på Alicias rum oxå?
- Nej, bara på mitt rum

- Säger dom någonting då?
- Nej det gör dom inte och dom har inga namn heller.


Var riktigt otäckt när han berättade det här för han var så klar i det han sa och han säger likadant om man frågar honom igen. Han ändrar inte på något..Nästan varje natt så brukar han vid samma tid gå ut från sitt rum och ropa på mig och vara jätte ledsen...Scaaaaaryyy..!!!


Nej nu ska duschen få sällskap


Klädparty!!

På torsdag kl 17 är den som vill välkommen på GANGSTAR klädparty hemma hos mig=) Hör av er så fort som möjligt så jag vet hur många som kommer. Det bjuds på fika och barnen får mer än gärna följa med.. Det är ta 4 betala för 3 erbjudande, så passa på =)

Lördag..

Sitter och äter en köttbit och lite sallad framför datorn. Barnen har precis slocknat och ja ska ta och baka lite (är ju en viss herre i det här huset som fyllde år igår och som inte behagar att vara hemma ). Blir väl lite fika på eftermiddagen när han ramlar in genom dörren ;-)..

Till kvällen blir det en bit mat på stan, barnen sover hos mamma & pappa så lite ensam tid passar perfekt just nu..Känner mig utarbetat på alla vis, orkeslös och deppig mest hela dagarna..Har varit väldigt mycket ett tag nu och kroppen lär väl ta stryk nån gång..Längtar bara såå efter den där pigga och glada malin som gömmer sig någonstans ;-) Hoppas hon dyker upp snart..

Ska väl ta tag i bakningen nu...

Blir en sån här först :


Fredag..

och fint väder, men vilken storm..riktigt kalla vindar...brrrr..Men vi har spenderat hela dagen ute iaf. Började förmiddagen med att åka in till stan så barnen fick leka med Albin och Elvira i lekparken. Sen hem på middagslur så mamma fick prova sin nya bikini och gassa ute på verandan (vindstilla när man gömmer sig bakom staketet ;-) ) fick besök av Fia som gjorde mig sällskap i solen, trevligt trevligt!! Resten av dagen har spenderats på granngården, mest på studsmattan, Alicia är HELT galen och livsfarlig..Gav mig en eller två hjärtinfarkter, ghaaaa!!!

Blir nog grillning och filmtittande här ikväll. Jocke är på mässa i stockholm med jobbet. Antar att det inte blir bara 1 eller 2 öl där så jag vet inte när han kommer hem. Men jag har ju min andra sambo som håller mig sällskap =)
 
STORT GRATTIS till Jocke som fyller år idag =) även fast han inte är hemma..;-) Hipp Hipp HURRA HURRA HURRA!! <3

Nej nu är det läggax för barnen, hoppas jag...


Solen..äntligen!!

Håller på och trixar lite med bloggen, är inte klar än men det får se ut så här tillsvidare.

Solen skiner idag, det var på tiden =) Blir till att gassa lite i solen nu när Alicia somnat..Har beställt mig nya bikinis som kom idag. Vet inte om jag vågar sätta på mig dom och sola här ute. Blir nog lite många onödiga trafikolyckor då..Dumt att bära det på samvetet..;-)

Skickar en lycka till KRAM till Sandra idag, håller alla mina tummar kl 12 =)

Mer än så här blir det inte för tillfället...Ha en trevlig dag i solen alla ni..

Sola..

Ikväll blir det solning med Tessa, kanske nån mer som hakar på av bruttorna, det visar sig =) Ska bli så skönt. Man är så otroligt utvilad när man kommer hem, såå underbart!!  Sen blir det självklart Desperata Hemmafruar och ett glas vin med Sandra för att fira lite ;-)..Så min kväll är full av trevligheter!!


Titta på det här klippet

HELT SJUKT!...Snacka om att ha förutfattade meningar om folk



Susan Boyle

Måndag..

Idag var det verkligen inte skönt ute...brrrrrr...inget Maj väder här inte..Sitter och väntar på att Jimmy ska komma hit. Blir en hel dag med honom och det är alltid lika trevligt! Liam springer runt och ropar efter honom hela tiden så jag hoppas han snart dyker upp innan jag blir döv eller helt knäpp av allt skrikande - jiiiiiiimmyyy, jiiiiimmyyyy, jiiiimmyyyyyy ;-) Båda mina "sambos" är på jobbet så än så länge är det bara jag och barnen hemma.

Liam hade en heldag med Anna igår =) Han var med Jocke ut på jobbet på förmiddagen sen när han kom hem på lunchen så sa han att han skulle åka till Anna. Han hade ringt henne och frågat om han fick komma och det fick han =)
Så Jocke körde dit honom och han var hemma igen kl 19. Så han hade en rolig dag med "faster" Anna och farbror Jan igår =) Helt slut var han när han kom hem, somnade på en gång. Liam tackar för en super dag =)

Nu blir det till att göra iordning sig, vill ju inte ge min bror en chock när han kommer!!


Sista dagen på helgen..

Jahapp, då var det söndag. S har precis åkt med barnen till deras pappa och Jocke tog med sig Liam till jobbet. Alicia har precis somnat och jag ska ta tag i min stackars tvättstuga som verkligen behöver bli ompysslad. Alldeles för mycket tvätt som ligger..Det är verkligen ovanligt tyst här nu, vet inte om det är positivt eller negativt..haha.. Har börjat vänja mig vid alla underbara barnen som härjar hela dagarna <3 Nu blir det en vecka med bara Mamma S här och det är ju självklart mycket trevligt det också ;-)

Vad som mer händer idag får visa sig helt enkelt..Trevlig söndag på er!!


Utmaning..

Var in på Jonnas blogg och antog hennes utmaning

Googla ditt mellannamn och ladda upp den andra bilden som kommer fram. Så kommer du se ut om 40 år.

Detta är mitt resultat =)




Utmanar dom som vill =)

Fredagen!!




ALLA för en super trevlig kväll igår =) Mat, tjål och MASSA singstar, kunde inte varit bättre ;-)

Trivselkväll på dagis!!

Då har vi kommit hem från dagis. Dom hade annordnat en trivselkväll där idag. Barnen fick rida och åka traktor. Sen var det både polis och brandmän där med sina fordon. Barnen var helt galna omkring brandmännen och polisen. Dom fick prova vattenslangen, gå in i brandbilen och provsitta och titta i polisbilen också



Liam så stolt =D

Liam sa att han tyckte brandbilen var häftigast och att i polisbilen har det suttit många många tjuvar och det var coolt..haha.. Sen åkte han även traktorn runt byn men hästen ville han inte provsitta ;-) Det var för tjejer..

Sen blev det lite korvgrillning innan hemfärden

Riktigt lyckad eftermiddag/kväll

Uppe med tuppen..

..som vanligt. Mina barn vaknar nästan precis halv 6 varje morgon. Det är skönt att det är ljust ute iaf för man blir ju inte lika trött då, desto värre på kvällen blir det ju, men men..Man hinner med mycket om dagarna och det är ju positivt =D.

Vad ska vi göra idag då!!? Liam är på dagis men de övriga 3 barnen är hemma så jag vet inte vad vi ska hitta på. Ser ut som det kanske spricker upp på himlen så man kanske kan ta sig en vända ut mellan regnskurarna.

Nu börjar min dotter bli riktigt trött. Dax för sängen ett tag då kanske ;-)

Trevlig onsdag på er!!

Överfullt hus = mycket trevligt =D

Då var det Tisdag och en regnig sådan..Liam är på dagis, Alicia sover och jag ska försöka städa ihop lite här hemma innan alla vuxna och barn kommer hem ;-) Just nu är vi 7 st som bor i vårat hus, mycket trevligt <3 Man behöver inte känna sig ensam kan jag lova..

Var med Liam till tandläkaren i morse. Han var dit på 3 års kontroll för 2 månader sen men vägrade ju som väntat gapa så idag var vi dit igen. Tror ni han gapade? Neeeeee..=) Jag fick tillslut ta en tandborste och borsta tänderna på honom så hon kunde se lite på tänderna iaf. Sen på slutet blev det riktiga protester när hon skulle in med spegeln och kika. Då var det bara att hålla i honom så fick han skrika och hon titta. Kändes väldigt elakt men direkt efteråt så var han ju hur glad som helst. Han fick ju titta i hennes "HEMLIGA" låda och där hittade han på en tatuering han ville ha. På vägen hem säger han till mig:

- mamma, Det var lite otäckt i början men sen gick det ju bra

hihi..sötnos

Imorgon är det trivselkväll på dagis. Man får ta med sig nått att grilla och så har dom Traktor och häst man får åka på ;-) Sen skulle det även vara poliser och brandmän där och visa upp sina bilar, det kommer nog bli väldigt populärt. Hoppas vädret är lite bättre bara..

Nej nu har jag inte tid att sitta här, måste STÄDA..!!


Då var denna långhelg över..

Går ju så trökigt fort bara, men vi har hunnit med mycket iaf. I fredags så bjöd jag och Jocke våra föräldrar på grillat här hemma. Blev lite vin och det resulterade i att jag tog mig till min bror som var i stan på fest. Där spenderade jag kvällen och vi avslutade den med ett besök på stan ;-) Hade riktigt skoj!!


Jimmy, Jonas & Jesper

Igår var en liiiite seeeg dag, förväntat ? - JAA.. ;-)

Just nu så håller Jocke på och gräver upp gården...suck..inte hela gården såklart. Vi har så mycket vatten i gräsmattan på baksidan, och då menar jag inte lite vatten utan riktigt rejält. Så han håller på och gräver ett dike längs med kanten på gräsmattan som vi ska lägga rör i så vattnet rinner bort =) Så min gräsmatta blir ju inte så förstörd iaf..

Nu ska jag ta och steka på några laxfiléer =) Trevlig söndag på er!!


RSS 2.0