Halsfluss..

..var precis vad jag hade =( En kraftig sådan, är så svälld så jag får inte ens i mig vatten :( Hoppas antibiotikan hjälper FORT!!

Just nu sitter mina kära vänner och laddar inför folkan ikväll, ville ju också vara med :( men ska fixa till en liten överaskning så dom känner att jag är med på ett litet vis iaf :) Dom kan ju få tråkigt annars ;) haha!!

Nej, soffan ser mycket skön ut...VILA är vad jag ska göra!!

Ha en trevlig kväll!!


Min vanliga tur =(

Då var man sjuk igen..Feber och en fruktansvärd smärta i halsen.
Jag har haft halsfluss många gånger och det gör riktigt ont men det här är snäppet värre, vet inte vad jag åkt på..Det är hemskt iaf. Blåsor i hela svalget och halsmandlarna är som plommon =( Ska upp på lasarettet kl 10.45, få se vad dom säger.

Så inget pass i ishallen idag och inga Arvingarna efteråt =(

Nerbäddad är vad jag kommer vara i helgen!!


Uppe före tuppen varenda dag!!

Här hemma vaknar nästan jämt barnen strax efter kl 6. En trött och knappt fungerande malin kliver ur sängen varenda morgon och gillar läget ;). Att jag ALDRIG lär mig att lägga mig i tid. Jag vet ju att barnen vaknar tidigt och att jag knappt kommer ur sängen. Kommer oftast inte i säng före tolv och jag tror jag behöver några extra timmar sömn för att fungera. Måste ruska om mig själv och inse att jag kanske ska lägga mig lite tidigare ;)



Ska strax köra barnen till dagis. Sen blir det ett besök på affären och sedan ska jag försöka söka lite jobb :)

Ha en trevlig Onsdag :)......Gääääääsp!!!


Bio

Var på bio igår " snabba cash" =D Bra film men fick mycket att fundera över efteråt. Helt klart sevärd men hade nog hoppats på lite mer tror jag ;)



Men det fanns ju något snyggt att titta på iaf ;)

Nu ska jag klä på mina barn och ta en dejt med Therese och barnen på dollarstore :) Sen ska vi bege oss hemåt, har sovit på jägarnäs inatt eftersom jag var på bio igår.

Ha en trevlig måndag!!


Helg

Då var det helg igen och jag har gjort ett pass i ishallen idag :) Trivs verkligen jätte bra, trevliga människor och riktigt roligt är det!! Nästan så jag längtar tills imorgon så jag får komma dit igen ;)

Ikväll blir det pizzakväll med lite besök :) Ska ta och "kasta" barnen i säng, dom börjar bli trötta nu, sen slå mig ner i soffan!!

Trevlig lördag till er alla!!


Första kvällen..

Gjorde första kvällen på praktiken igår. Roligt men mycket att ta in första dagen "förvirrad Malin" ;) Blir nog lite lättare att ta in allt till helgen, blir inte lika mycke folk då så man kanske hinner tänka lite mellan varven ;) Annars så tror jag att det här kommer bli jätte bra, RIKTIGT skönt att komma ut och träffa folk =D Men jag är helt slut i huvudet idag, mycke huvudräkning igår ;) Tur man har huvudet på rätt plats iaf..haha..

Har precis lämnat barnen på dagis och själv ska jag roa mig i tvättstugan idag, tvätthögen bara MÅSTE bli mindre!!


=D

GRYM Kille...

Riktigt bra....tycker jag iaf :)


Roliga barn!!


Lyssnade på den här låten på youtube igår kväll..

Alicia - Men MAMMA, långt hår där!!!

Mohahahaha......njaaaaa...vet inte vad man ska tycka om detta ;)


Mötet...

...gick KANON bra :) Kommer bli riktigt kul. Skönt att komma ut lite och känna sig social med vuxna människor och inte bara vara hemma med mina små jämt..Nu får dom lite mer tid med deras pappa på kvällarna också :)
Så imorgon kl 18 ska vi vara där, jag och Ulrika :) Vi kommer göra stor succé..haha =)

Matchen börjar kl 19..kika dit och köp en korv vettja ;)


Praktikplats =)

Helgen har varit riktigt rolig, Många skratt med trevliga människor :) och Jimmy och Maddes vardagsrum blev färdigt och MYCKET SNYGGT :)

Snart ska jag och barnen packa oss ut i bilen för att spendera dagen på stan med mamma. Hon har nämligen lovat Liam för längesedan att när han började gå på toaletten så skulle han få åka på leksaksaffären. Det bor en kille här som inte glömmer det i första taget så det är vad vi ska roa oss med idag :)

I morgon ska jag på ett möte med arbetsförmedlingen. I fredags ringde det en gubbe därifrån och frågade om jag ville ha en praktikplats där jag bara jobbar ett par dagar i veckan men ändå får fullt aktivitetsstöd :) VEM tackar nej till det? INTE jag iaf ;) Så framöver hittar ni mig i kiosken i ABB hallen :)

Nu ska lunchen tillagas...

=D


En fullspäckad helg..

..Är precis vad vi har, eller jag iaf ;)
Ikväll bir det lite partaj med gamla kompisar från högstadiet för min del, ska bli riktigt kul att träffas igen. Min bästa killkompis jag hade på den tiden har jag inte sett på flera år, så att träffa honom ska bli jätte kul :)

Imorgon blir det kalas för Thommie som blev 25 år igår



STORT GRATTIS!! =D

Och på söndag åker jag upp till Jimmy och Madde i Falun och hjälper dom renovera vardagsrummet :) Så en fullspäckad helg är precis vad det är..

Vad ska ni göra i helgen??


Inte alltid osams ;)

Liam och Alicia leker att dom åker båt med deras bebis (björnen) på pippis sju hav ;)



Liam kör och ropar hela tiden till Alicia:

- HÅLL I DIG, du får inte ramla för då äter hajarna upp dig.
Du är ju min tjej och bebisen måste ju ha en mamma.

HaHa!!

Här har dom stannat för lunch på MC Donalds ;)



Jag frågar Liam vad bebisen dricker för nått:

- Han dricker Cola, men han tycker inte om det, bara på låtsas!! ;)

Vilken tur att även MC Donalds finns på de sju haven =)


Femte sjukan?

I morse när vi vaknade så hade Liam fått stora rodnader på kinderna som hettade. Jag började fundera på vad han egentligen åkt på eftersom han haft feber, ont i magen, kräkningar och nu dessa utslag. Läste på sjukvårdsrådgivningen om "Femte sjukan" . Alla symtom tyder på att det är det han åkt på. Precis allt stämde.

Har aldrig hört talas om denna sjukdom förut. Den är tydligen inte så vanlig bland vuxna och när man har haft den en gång så är man immun resten av livet.

Här kan ni läsa om

"Femte sjukan"


Friska??

Nu är Liam på bättringsvägen här hemma. Härjar som aldrig förr och har inte kräkts sen igår :) Han säger själv att han mår som " En frisk STOR 4-åring" ;) Nu hoppas jag bara på att det inte blir nå mer och att vi andra får hålla oss friska.

Nu väntar vi på att J ska komma hem så vi kan äta lite middag tillsammans.
Detta står i ugnen och väntar på att bli klart:

Fläskfilé med vitlök och champinjoner & Klyftpotatis :)


Trevlig onsdag kväll till er alla!!


Underbara barn!

Vilka härliga kommentarer man får höra hela dagarna om olika saker, de här åldrarna är verkligen det roligaste. Den äldsta kommer med ord man i sin vildaste fantasi inte trodde att han kunde och den minsta kommer med ord man förstår ;) Man får sig många goda skratt som verkligen förgyller vardagen <3

Igår tittade Liam på barnprogram där det dök upp en "ROBOT HUND"

Liam - Ser du vad det där är Malin?
Jag - Ja, en Robot Hund..
Liam - Vet du varför han har en Robot Tunga ??
Jag - Näää
Liam - Meeeeen åååhhh, det är ju för att han är ROBOT fattar du väl..!!
Alicia - a inte dum malin Iam ( Va inte dum mot Malin Liam) ;)

Mina underbara små hjärtan, vad vore livet utan er...

<3<3<3


Febern övergick i....

....MAGSJUKA =( Stackars Liam har spytt sen lunch var 10 minut ungefär :( Men han är så duktig, klagar inte och använder hinken hela tiden :) Mammas hjärta!!

Hoppas detta går över fort och att vi andra klarar oss. Springer runt och SPRITAR allt och alla våra händer hela tiden ;) Magsjuka är verkligen bland det värsta som finns, tycker så synd om honom <3

Så håll alla era tummar på att detta snart är över :)


Sjukling!

Idag skulle den vanliga vardagen inträda för våran del, barnen skulle varit på dagis och jag hade möte på arbetsförmedlingen. Men med våran tur så blev det inte riktigt så. Liam ligger i feber så inget dagis för honom och inget möte för min del.





Så här ska vi bara mysa och ta det lugnt idag, hyra en film och bädda ner oss i soffan :)


Tomte!

Liam gjorde en tomte av lera nu på eftermiddagen



Jag- Vad är det där mellan benen?
Liam - Det är ju tomtens snopp ser du väl
Jag - har han den framme, blir inte det kallt?
Liam - Men han duschar ju förstår du väl, då har man ju snoppen framme.

Goa unge!! =D


Helgen!!

Då var helgen över och till veckan återgår vi till den vanliga vardagen. Barnen ska tillbaka till dagis och jag fortsätter min jakt på arbete.

I helgen har vi haft kalas här hemma och Liam är mer än nöjd och glad. TACK alla nära och kära för allt fint Liam fått =D.

Idag var jag och barnen på julfest i folketshus. Fiska fiskdamm, fika, dansa ut granen, titta på ludvika minicirkus(började nästan gråta, saknar cirkusen), film och massa lek och bus!! :) Jag var jämt på metalls julfest när jag var liten så det var jätte kul att gå dit med barnen!

När vi kom hem så blev vi bjudna på smörgåstårta av grannarna, MYCKET SMARRIGT!! TACK!! Slapp jag fixa mat idag ;) och nu sover barnen och J är på väg till Göteborg för att jobba lite..

Själv ska jag ta mig en tårtbit och slå ner häcken i soffan, blir till att hyra en film tror jag :)

Denna tror jag det blir




Trevlig kväll på er!!


Veckans blogg!!

Jag har blivit nominerad som en av 10 finalister i veckans blogg inne hos fotograbben :)

 KOM IGEN...GÅ IN OCH  RÖSTA PÅ MIG NU =D


Liams dag!!



Liam har haft en underbar dag =D

Liam - Det här var en jätte bra födelsedag, jag har fått så många COOLA presenter och nu är jag 4-år och då är man en STOR kille!!!

En stor kille har han verkligen blivit. Är precis som att han blivit flera år äldre bara över natten. ALLT ska han göra själv och citerar det med att han faktiskt är 4 år nu ;) Fram tills idag så har han aldrig gått på potta eller toalett och pinkat, han har varit väldigt bestämd och absolut inte velat tidigare. Vi har inte velat tvinga honom heller och göra saken värre. Men de senaste månaderna har vi tänkt att "Vad ska vi göra, han börjar bli så stor nu" Det är verkligen dags att bli av med blöjan. Men vad gör man när en kille vägrar.

MEN idag så har han självmant gått och pinkat på toaletten HELA dagen och bara haft kallingar på sig. Allt vände på bara en natt. Tycker det är jätte kul att gå på toaletten, och säger till direkt han blir pinknödig :)


 Liam - Jag är ju faktiskt 4 år nu och då pinkar man inte i blöja!!

Mamma & Pappas DUKTIGA HJÄRTA <3

Så denna dagen har varit helt underbar för Liam. Han är som en ny kille!!!


Liam på toaletten

Liam
- Dumma snorre, pinka nu!!
Jag - Ta det lite lugnt och varva ner lite så går det bättre :)
Liam - Lugn och fin Liam, Lugn och fin..

HAHA...Goa unge!!


Liams födelsedag =D

Vad är det för dag idag?
Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag
för det är Liams födelsedag
HURRA HURRA HURRA




Tänk vad tiden går fort, redan 4 år gammal
STORA KILLEN
GRATTIS
våran ögonsten och världens bästa storebror
Vi älskar dig!!




Så här spenderade vi våran dag för 4 år sedan.
Ursäkta den sexiga outfiten ;)

Känns som om det var igår,
men känns som Liam varit med oss en evighet <3






Idag blir det kalasande för fullt och bara mys med våran 4-åring!!


Burrr....- 30 grader här..

Börjar morgonen med att elda i vedspisen



Visst har vi det varmt inne ändå men det blir en sån mysig och skön värme, sen tycker jag det är ganska kul också :)

Trettondan idag :) Skönt med lite extra helg så här mitt i veckan. Jag och J drar oss till borlänge när dom öppnar för shopping. Våran stora kille blir 4 år i morgon så presenter ska inhandlas. Sen åker vi upp till min bror i Falun och kikar på deras nya lägenhet. Dom har en bil som inte fungerar så J ska försöka hjälpa dom. När man är van med bil blir man rätt handikappad utan.

OCH

Ett STORT GRATTIS till bästa Linda som fyller år idag :)



Hoppas du får en underbar dag
KRAMAR till dig!!

 Trevlig trettondag jul på er!


Riktigt kallt!!

Nu jäklar svider det på kroppen om man går ut

Brrrrrrrr

-28 grader har vi.......Hur kallt har ni??




På bättringsvägen =D

Nu TROR jag att vi är på bättringsvägen här hemma...peppar peppar...Vi har haft feber i natt båda två men är nu feberfria..Wiiiieeeee!!!


(lånad bild från google)

Idag är vi hundvakt åt sötaste Balo :) Alicia är helt galen och springer efter honom hela tiden, stackarn får ingen lugn och ro ..Skönt att hon kan roa sig iaf ;)

Nu ska jag kika på "våra bästa år" och varva ner i soffan!!


(lånad bild från google)


RAW comedy club!

Nyss tittat på RAW på kanal 5. Dom visade ifrån när jag och Tessa var nere i Stockholm. Men inte syntes vi bland publiken :P. Blir till att titta nästa vecka igen då dom delat upp den gången vi var ner på flera program.

kika ni mé ;)

Ni kanske får se två galna tjejer från Dalarna, med två varsina Smirnoff ice i händerna, ihopvikta mot golvet, skrattandes som bara den ;).........eller jag ångrade mig,
TITTA INTE ;) mohahaha!!



Måste bara åka ner igen, så himla kul vi hade!!

Nu lockar kudden och täcket väldans mycke,
ska ta och vila min febriga kropp och rinnande näsa!!

Hoppas på tillfrisknande imorgon!!

Gnatt Gnatt!!


1 sjukling blev 2 sjuklingar!!

Nu ligger både jag och Alicia. Min feber är inte lika hög idag men inte borta helt än. Alicia har feber och har varit vaken hela natten och krånglat. Liam har varit med farfar sen igår och blir kvar tills imorgon, skönt för honom att slippa umgås med oss sjuklingar. 

Så här hemma har vi inte gjort så mycket idag, förutom att vi tittat på "Nemo" ungefär 7 gånger sen imorse ;) Känner på mig att den kommer ses ett par gånger till innan det blir natti natti för damen. 





Har ingen ork till någon matlagning idag så J
fick välja om han ville laga mat eller köpa skräpmat.

Vad tror ni han valde?!?... 

Ska bli gott med en pizza om en stund :P


Sjuk.. =(

Jaha, då ligger man i 39 graders feber och känner sig som en klubbad säl...Bara för att jag fick chansen att jobba 2 dagar (har ju som sagt inte jobbat på BRA länge) . Ville såå gärna komma ut och träffa lite folk och känna på arbetslivet igen...men men...Det är väl min tur det...bättre lycka nästa gång..


Lagar mat...

...på vedspisen idag :)
Spagetti och köttfärssås står på menyn



Roligt och mysigt nån gång ibland,
men GLAD är jag över min vanliga hederliga spis  :P


Så typiskt..

Har en dotter som är MYCKET intresserad av att göra sådant man INTE får ;)
Som att t.ex springa till datorn så fort
man får chansen och trycka på massa knappar. 

Idag har hon lyckats ändra tema på min blogg

Så nu är allt bara en enda röra..



Om det finns en vänlig själ som vill ta sig an detta och fixa iordning nått bra,
så är det INGA som HELST problem för min del ;)


Gott nytt år!!



Hoppas ni alla haft ett underbart nyårsfirande och god fortsättning !!

Våran nyårsafton spenderades hemma hos Therese & Thommie med Anna, Janne & Jonas + alla barnen :) Började dagen med massa pulkaåkande, sen blev det 3-rätters middag, gott i glasen, fyrverkerier, sällskaps spel,  och massa skratt!! TACK för ett riktigt bra slut på 2009. Nu ser vi framemot 2010 och vad detta år har att erbjuda!

Nu har vi nyss kommit hem, blev övernattning på gruvkontoret och massa pulkaåkande även idag :) Jocke ringdes ut för snöplogning, så ikväll får jag och barnen roa oss själva.

 Nej nu ska jag ta tag i mitt hem!! ;)


RSS 2.0